PDA

View Full Version : Правилно ли ще постъпя?

flowerlina
07-05-2007, 13:37
Здравейте.Моят проблем е следният/то не е точно проблем,но все пак/има едно момче,което твърди,че много ме обича и дава всичко за мен.Постоянно ми повтаря колко съм хубава/макар че не мисля че вообще съм хубава,но това е друга тема/и колко ме обича,НО тук идва голямото Но аз много харесвам характера му:колко е мил,нежен и романтичен,а като външен вид ми е само симпатичен.И преди съм казвала,че за мен външният вид не е най-важен и че по-важен характера на самият човек,но се чудя ако тръгнем дали няма да направя грешка,за която по-късно да съжалявам?

Благодаря за помощта предварително!

neverand
07-05-2007, 13:41
защо па да съжаляваш...според меен нищо не ти пречи да тръгнеш с него.

mon4eto
07-05-2007, 13:42
Ako go haresva6 i si sigurna 4e toi darji na teb tragnete...a pak za van6niq vid tva vaob6te da ne te pritesnqva s vremeto vaob6te nqma da ti pravq vpe4atlenie :wink:

S_T_E_V_E
07-05-2007, 13:47
Опитай. Като тръгнете и скъсате сякаш някой ще те убие :) Не е лошо да се пробваш, то по всяко време можете да се разделите като не ви харесва. Какво има да му мислиш? :)

flowerlina
07-05-2007, 13:49
Дам май сте прави :)

cherinka
07-05-2007, 13:51
Опитай. Като тръгнете и скъсате сякаш някой ще те убие :) Не е лошо да се пробваш, то по всяко време можете да се разделите като не ви харесва. Какво има да му мислиш? :)
Не, нали ако опита и ако не й хареса, ще трябва да се разделят и май май момчето ще остане разочаровано от 'любовта' и наранено..
Не му давай празни надежди.
Първо се обеди в себе си, че ИСКАШ да си с него, тогава предприемай каквото и да било относно него.
Щом той те обича и твърди, че си красива и държи на теб - не бива ДА ПРОБВАШ дали ще ти хареса с него, защото риска е прекалено голям..

flowerlina
07-05-2007, 13:54
Не, нали ако опита и ако не й хареса, ще трябва да се разделят и май май момчето ще остане разочаровано от 'любовта' и наранено..
Не му давай празни надежди.
Първо се обеди в себе си, че ИСКАШ да си с него, тогава предприемай каквото и да било относно него.
Щом той те обича и твърди, че си красива и държи на теб - не бива ДА ПРОБВАШ дали ще ти хареса с него, защото риска е прекалено голям..

То и аз за това си мислех,защото после може да остане много наранен,а все пак трябва да се поставяме на мястото на другия,нали?

sasha_90
07-05-2007, 14:37
Той те харесва,ти него също.Има ли причина по която да не тръгнете?Е,да "краят".Тва е нормално.Всяка любов рано или късно "умира".Но това не е болка за умиране,нали? :lol:

MeTaL4eTo`f
07-05-2007, 15:24
Щом се харесвате не виждам какъв е проблема :wink: Взимайте се :D

07-05-2007, 15:32
вие кво - да не би да се жените? с времето ще видиш кво ще стане.ако толкова не те привлича, ще си проличи.