Влез

View Full Version : Сперматозоидите в предеякулационната течност - активни или н

На Гости
07-06-2007, 07:11
Много мнения има по въпроса така че хайде да направим нещо като "проучване" и да стане ясно на тези които се паникьосват!
Давам пример със следната ситуация - момчето и момичето се натискат много са възбудени ама МНОГО и той го вкарва. Вкарва го за 2-3 минути най-много през които не свършва. След това го изкарва и се облича...а тя после се панира дали е бременна :-D Така че да изясним ситуацията за всички които влизат тук и се панират от подобни ситуации!
Според мен дори да са активни са прекалено малко не могат да преодолеят киселинната среда на влагалището и не са "изстреляни" т.е. момичето не може да е бременно

07-06-2007, 07:36
бе не е като да не може, ама вероятността е по- малка от тази да спе4елиш джакпота.
работата е там, 4е отделни сперматозоиди, дори да са активни в на4алото, нмого бързо "пприпадат" във враждебната киселинна среда на влагалището, ако не са доволно голяма "агитка", за да се подкрепят в дългия път до яйцеклетката.

palomaaa
07-06-2007, 08:03
според мен има малка вероятност, много малка,но все пак я има

krem4et0
07-06-2007, 08:05
А според мен няма! Авторът обясни защо. За да се забременее са нужни 30 млн. сперматозоиди в милилитър. 1 достига целта, но всички други му помагат.

Th3WildAng3l
07-06-2007, 09:00
Вероятността е мноооого минимална. С повечко лош късмет може и да стане. Както каза авторът на темата - много малко сперматозоиди, и повечето са неактивни.

sexy_sladuranka___
07-06-2007, 09:50
Veroqtnosta e malko poneje , predekuacionnata te4nost se otdelq malko predi da sv1r6i m1j1t ;-)

SmurkamDoZori
07-31-2007, 23:24
мен пък госпожата по биология каза , че сперматозоидите в пред еякулационната течност са много по активни О.о