PDA

View Full Version : Споделяне

nasty_f
07-06-2007, 08:03
Извинявам се предварително,ако има такава тема,но аз не можах да намеря такава и за това я пускам.
В тази тема предлагам всеки да напише своята любовна история.Няма значение дало още сте с дадения човек,или сте скъсали.Ако не сте заедно разкажете как сте скъсали и така.Надявам се,сте ме разбрали :wink:
Ето я моята...
Ходих с едно момче.Много се привързах към него,макар да не сме ходили много време.На мен това винаги ми е грешката,че влагам много чувства във всичко :smt009 Беше ми толкова хубаво с него,всеки миг се чувствах щастлива.Да но не се виждахме често,понеже сме от различни градове и си идва само ваканции.На 17г е и си дойде сега само за 1 седмица,до неделя и после си тръгва,защото трябва да работи.Аз знаех,че такава връзка няма никакво бъдеще,но страшно много го харесвам и не исках и да споменавам нещо от сорта,че няма никакъв смисъл да сме заедно.Не исках да късаме.Сега,като си дойде се държеше много странно с мен,все едно въобще не съществувам.Нито ме търсеше,излизаше си с приятели,а после като отивах на кафе той не ме викаше при него,седяхме на различни маси,той с неговата си компания,аз с мойта.Много се ядосах,чудех се дни какво му има.Помислих си,че го прави,защото не ме харесва вече и нарочно ме отбягва.Вчера,след един купон ходихме на дискотека.По едно време,както си танцувах той ми каза да излезнем от вън,защото трябвало да си поговорим.Като излезнахме той ми каза "Мисля,че е време да сложим края".Аз само стоях,като попарена и изведнъж забравих за всичко,не знаех къде съм,не знаех как да реагирам и естествено започнах да плача.Питах го дали въобще е имало начало,защото нашата връзка бешеее....no comment.Той ми каза,че много ясно,че е имало,но сега е време за края.Каза ми,че така е по-добре,че е трябвало да стане точно сега,защото ако ми го беше казал по-късно съм щяла още повече тогава да се привържа към него и да ми е по-гадно.Аз му казах,че не съм очаквала да ми го "сервира" така.Аз всъщност найстина не го очаквах,мислех,че просто ще си тръгне и няма да каже така,както беше преди.Той каза,че просто наща връзка няма бъдеще,понеже си тръгвал в неделя и ще се видим зимата.Каза ми,че не иска да се измъчвам заради него,че бил глупак,че не заслужава да плача за него,че му късам сърцето,като ме гледа :smt010 Боже мой,това беше най-гадния ден в живота ми,мамка му,ако не е така. :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 Това беше вчера! :smt010 И така,вече не сме заедно :smt010 :smt009 :smt010 :smt010 Това е края на моята история за съжаление.Сега само знам,че не съм човек.Спала съм 1 час,от както ми го каза до сега не съм спряла да плача....

Сега е ваш ред.

Mimeto^
07-06-2007, 09:57
Exx naistina mnogo gadno e postypil no qvno si e imal pri4ina.Sajalqvam za tova no ti nedei da se ot4aiva6 vse pak ne e posledniq na zemqta.Sega 6te ti kaja kakvo mi se slu4i pyk na men:
Zapoznax se s edno mom4e toi be6e vsi4ko za men no izvednyj usetix kak 4yuvstvata ni zapo4vat da oxladnqvat.onzi den bqxme izlezli i toi mi kaza 4e nemoje da prodaljava pove4e taka.sledva razdqlata est. i az bqx mnogo ne6tastna no edna priqtelka mi vdyhna kuraj i az otnovo moga da se smeq
taka 4e edin syvet :misli si zatova kato edin xubav spomen :wink:

Слънчево момиче
07-06-2007, 10:07
Запозна ни моята най-добра приятелка,която го въртеше на малкия си пръст от скука/е,малко е чалната ценностната й система,но е единственият човек,с който си споделям откровенно всичко/.Аз лично не одобрявах това й поведение и бях единствената,която знаех каква е причината да се държи така,и й го показвах.Преди тя да се отнесе по един адски гаден начин с него,ни беше разменила скайповете,за да си говорим на една обща тема: фентъзи-книгите.Оттам се заредиха едни предълги разговори,всяка сутрин и вечер по няколко часа на най-различни теми,проблеми,съвети,подкр па в трудни моменти/е,тийнейджъри сме все още /.За всичките 3-4 месеца чатене излизахме два пъти,за да проверим в книжарницата за едни книги и в последствие на кафе понеже заваля,и за да му помогна да намери калъф за дрехи/женски съвет трябваше /.Накрая около едни емотиконки в скайп го накарах да ми каже какво му се върти в ума.."ти си страхотно момиче и страхотна приятелка,но мисля,че вече започнах да надграждам приятелското ниво".И така,на горкичкия гвардеец му се размъти мозъчето в 1 сутринта,а на другата сутрин му беше първата публична изява...Изживяхме една шантава седмица,понеже ни беше много странно от целия разговор,а седмица по-късно всичко си дойде на мястото...3 часа стояхме прегърнати,смълчани,дойде и първата целувка..А времето,откакто сме заедно ми се струва и много,и недостатъчно..но съм щастлива,той е много специален човек за мен-приятел и приятел

nasty_f
07-06-2007, 11:57
Exx naistina mnogo gadno e postypil no qvno si e imal pri4ina.Sajalqvam za tova no ti nedei da se ot4aiva6 vse pak ne e posledniq na zemqta.Sega 6te ti kaja kakvo mi se slu4i pyk na men:
Zapoznax se s edno mom4e toi be6e vsi4ko za men no izvednyj usetix kak 4yuvstvata ni zapo4vat da oxladnqvat.onzi den bqxme izlezli i toi mi kaza 4e nemoje da prodaljava pove4e taka.sledva razdqlata est. i az bqx mnogo ne6tastna no edna priqtelka mi vdyhna kuraj i az otnovo moga da se smeq
taka 4e edin syvet :misli si zatova kato edin xubav spomen :wink:
Съжалявам за това,което ти се е случило :? И мерси за съвета,найстина е добър и ще го запомня :wink:

BrokenInnocence
07-06-2007, 14:03
Запозна ни моята най-добра приятелка,която го въртеше на малкия си пръст от скука/е,малко е чалната ценностната й система,но е единственият човек,с който си споделям откровенно всичко/.Аз лично не одобрявах това й поведение и бях единствената,която знаех каква е причината да се държи така,и й го показвах.Преди тя да се отнесе по един адски гаден начин с него,ни беше разменила скайповете,за да си говорим на една обща тема: фентъзи-книгите.Оттам се заредиха едни предълги разговори,всяка сутрин и вечер по няколко часа на най-различни теми,проблеми,съвети,подкр па в трудни моменти/е,тийнейджъри сме все още /.За всичките 3-4 месеца чатене излизахме два пъти,за да проверим в книжарницата за едни книги и в последствие на кафе понеже заваля,и за да му помогна да намери калъф за дрехи/женски съвет трябваше /.Накрая около едни емотиконки в скайп го накарах да ми каже какво му се върти в ума.."ти си страхотно момиче и страхотна приятелка,но мисля,че вече започнах да надграждам приятелското ниво".И така,на горкичкия гвардеец му се размъти мозъчето в 1 сутринта,а на другата сутрин му беше първата публична изява...Изживяхме една шантава седмица,понеже ни беше много странно от целия разговор,а седмица по-късно всичко си дойде на мястото...3 часа стояхме прегърнати,смълчани,дойде и първата целувка..А времето,откакто сме заедно ми се струва и много,и недостатъчно..но съм щастлива,той е много специален човек за мен-приятел и приятел

Четеш фентъзи?

Manicheto`F
07-06-2007, 14:22
Наистина кофти ситуация :smt009 .Но ти не се отчайвай,защотот живота е пред теб и момчета колкото поискаш.Приеми го по леко и си кажи че просто така е трябвало да стане.
Аз също имах приятл от др град.Почти всяка седмица ми идваше на гости,но нито веднъж не каза че това е проблем.Всъщност аз бях тази която прекратих връзката,защотот ме разочарова мн с държанието си.Но до последно мислех че такава връзка няма бъдеще.За ралзика от мен той винаги беше позитивно настроен и никога не загуби надежда.Исках да си останем приятели,защотот мн се бях привързала към него,но той ми заяви че с мен приятел не може да бъде.Уверих се че може да има връзка от разтояние,но мн зависи и от двете страни.

nasty_f
07-07-2007, 10:19
Наистина кофти ситуация :smt009 .Но ти не се отчайвай,защотот живота е пред теб и момчета колкото поискаш.Приеми го по леко и си кажи че просто така е трябвало да стане.
Аз също имах приятл от др град.Почти всяка седмица ми идваше на гости,но нито веднъж не каза че това е проблем.Всъщност аз бях тази която прекратих връзката,защотот ме разочарова мн с държанието си.Но до последно мислех че такава връзка няма бъдеще.За ралзика от мен той винаги беше позитивно настроен и никога не загуби надежда.Исках да си останем приятели,защотот мн се бях привързала към него,но той ми заяви че с мен приятел не може да бъде.Уверих се че може да има връзка от разтояние,но мн зависи и от двете страни.
Ясно,че зависи от двете страни.Но той си идва максимум 3 пъти в годината,а не всеки петък и събота,а й градовете ни са на 400 км разтояние.... :smt009

Manicheto`F
07-07-2007, 14:05
уф че работа.При вас е било съвсем зле :(