View Full Version : Povtorntoto pravene na sex bez prezervativ....
zdraveite ....na priqtelkata mi i zakusnqva 4 dena...veche zex da se pretisnqvam opitvam se da se setq da sam sgreshil nqkade ..po princip ne sam svarshval nikoga vutre ...no v posledno vreme ne izpolzvame prezervativ i na nqkolko puti kato svarsha parviq pat i sled tva go pravim oshte edin pat, no predi tva otivam v banqta i se izmivam obilno sas sapun...i chak sled tva povtarqme ...pomognete daite mneniq...
Nadelina
07-06-2007, 08:35
Vinagi ima shans da zabremenee.. dori da ne svyrshish v neq... Ne iskam da te plasha ama nai dobre si go pravete s kondom..
mimozkata
07-06-2007, 08:36
Shtom ne si svarshil v neq nqma ot kakvo da se pritesnqvash
Ami test za bremennost mu e maikata!
Tova 4e ne svar6va6 v neq ne e garanciq 4e ne moje da zabremenee.Predi eqkulaciqta sa6to se izhvarlq semenna te4nost 6ansa da zabremenee e mnogo malak no vse pak go ima.Ako svar6va6 mnogo blizo varhu mqstotot i sa6to ima risk spermatozoidite sa mn podvijni!Aide dano ne e bremenna ama vie mislete be hora!
IZPOLZVAITE PREZARVATIV!I OT INFEKCII PREDPAZVA v slu4ai 4e ne znae6!!
`Death`Whore``
07-06-2007, 08:43
Не се мий със сапун непосредствено преди полов акт. Сапунът влияе зле на вагината.
palomaaa
07-06-2007, 08:53
neka si napravi test
alkobalko
07-06-2007, 12:27
Вземете тест и да си го направи. Може причината за закъснението да е съвсем различна.
ni mu znai6
07-06-2007, 13:34
emi kupuvai si kondom we prostak, ne samo zaradi tova 4e moje da zabremenee, pomislete malko be horaaaa, dr mesec kato otkiite nqkoq bolest mn li 6te vi e priqtno!? mislete malkooo