- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Povtorntoto pravene na sex bez prezervativ....
zdraveite ....na priqtelkata mi i zakusnqva 4 dena...veche zex da se pretisnqvam opitvam se da se setq da sam sgreshil nqkade ..po princip ne sam svarshval nikoga vutre ...no v posledno vreme ne izpolzvame prezervativ i na nqkolko puti kato svarsha parviq pat i sled tva go pravim oshte edin pat, no predi tva otivam v banqta i se izmivam obilno sas sapun...i chak sled tva povtarqme ...pomognete daite mneniq...
Vinagi ima shans da zabremenee.. dori da ne svyrshish v neq... Ne iskam da te plasha ama nai dobre si go pravete s kondom..
Shtom ne si svarshil v neq nqma ot kakvo da se pritesnqvash
Ami test za bremennost mu e maikata!
Tova 4e ne svar6va6 v neq ne e garanciq 4e ne moje da zabremenee.Predi eqkulaciqta sa6to se izhvarlq semenna te4nost 6ansa da zabremenee e mnogo malak no vse pak go ima.Ako svar6va6 mnogo blizo varhu mqstotot i sa6to ima risk spermatozoidite sa mn podvijni!Aide dano ne e bremenna ama vie mislete be hora!
IZPOLZVAITE PREZARVATIV!I OT INFEKCII PREDPAZVA v slu4ai 4e ne znae6!!
Не се мий със сапун непосредствено преди полов акт. Сапунът влияе зле на вагината.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Вземете тест и да си го направи. Може причината за закъснението да е съвсем различна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
emi kupuvai si kondom we prostak, ne samo zaradi tova 4e moje da zabremenee, pomislete malko be horaaaa, dr mesec kato otkiite nqkoq bolest mn li 6te vi e priqtno!? mislete malkooo