View Full Version : za mom4etata-kakvo mislite za tova
Zdraveite! Az sam momi4e i imam vapros kam mom4etata.Poneje ve4e ne sam 4ak tolkova malka (18 godini) i nqmam vse o6te priqtel i po princip ne samo za sebe si iskam da razbera kakvo mislqt mom4etata.Dali predpo4itat momi4eta,koito ne sa imali mnogo vrazki prez jivota si ili obratnoto....moje da vi se stori tapo,no iskam da znam!!!
CraZy_K1LlErR
07-06-2007, 11:19
Ее зависи от момичето
thefreak
07-06-2007, 11:30
На първо място се слага тялото за началото на нова връзка.
След това е хубаво да няма някой стар "любовник" дето да се меси и да мъти водата.
И накрая характера.
Ако покриваш тези качества може да започнеш връзка подобаващо.
lesstats
07-06-2007, 12:40
ееми аз определено предпочитам някое момиче което не е имало мн преди мене
сега ..
хубаво е да е имало 1-2ма а ако е и девствена ....
грешка няма да има
но тряя и момичето да си струва де
ееми аз определено предпочитам някое момиче което не е имало мн преди мене
сега ..
хубаво е да е имало 1-2ма а ако е и девствена ....
грешка няма да има
но тряя и момичето да си струва де
to4no za tova pitah,ako e devstvena i nqma mnogo opit kakvo 6e e mnenieto vi po vaprosa,za6toto moje da ima i takiva,koito kato im kaje6,4e si devstvena mogat da po4nat da se podigravat i da te mislqt za zadrastena i takiva raboti.
Zdraveite! Az sam momi4e i imam vapros kam mom4etata.Poneje ve4e ne sam 4ak tolkova malka (18 godini) i nqmam vse o6te priqtel i po princip ne samo za sebe si iskam da razbera kakvo mislqt mom4etata.Dali predpo4itat momi4eta,koito ne sa imali mnogo vrazki prez jivota si ili obratnoto....moje da vi se stori tapo,no iskam da znam!!!
em to zavisi ot 4oveka , dori da si destvena , ako nqkoi te haresva tova nqma zna4enie...
Na men ne mi pre4i , ako ti mi haresa6 kato 4ovek , vs e ok ;)
чаровниче
07-06-2007, 14:42
лиЧно за мен няма значение колко връзки е имала ...по важно според мен (и за мен лично) е момичето да притежава добри качества да не е някоя лигла и т.н.
точно такъв тип момичета харесвам :-D
милички скормнички без много връзки ама ти вече си ми кака аз съм само на 17 :-D
милички скормнички без много връзки ама ти вече си ми кака аз съм само на 17 :-D
haresv6 momi4eta kato men taka li ili ne6to ne moga da razbera kakvo ima6 predvid! A ina4e az v kraq na meseca 6e navar6a 18,vse o6te ne sam!!! :D
leko_otkachena
07-06-2007, 15:40
лиЧно за мен няма значение колко връзки е имала ...по важно според мен (и за мен лично) е момичето да притежава добри качества да не е някоя лигла и т.н. евала твойто мнение,е най-яко смисъл..не ръсиш глупости като другите...за тяло и..т.н
Vladokaaa
07-06-2007, 15:57
Зависи да ти кажа немога да дам отговор то за всеки различно абе зависи как ще го приема на момента :)
haresv6 momi4eta kato men taka li ili ne6to ne moga da razbera kakvo ima6 predvid! A ina4e az v kraq na meseca 6e navar6a 18,vse o6te ne sam!!! :D
:P дай некое пикче нема да ти се разсърдим :P
чаровниче
07-06-2007, 16:02
лиЧно за мен няма значение колко връзки е имала ...по важно според мен (и за мен лично) е момичето да притежава добри качества да не е някоя лигла и т.н. евала твойто мнение,е най-яко смисъл..не ръсиш глупости като другите...за тяло и..т.н
ам чи как тва е лЮбов все пак :smt023 но може би и за тва щот и аз не съм "самата хубост"
See? ;) Бързо - бързо ще натрупаш опит като гледам... ^_^ Съвет: търси си някой не чак толкова повърхностен, че да се интересува от това колко връзки си имала преди това. (:
mmm nqmam i ne znam kak stava,ama 6e pitam nqkoi i 6e se opitam!
mmm nqmam i ne znam kak stava,ama 6e pitam nqkoi i 6e se opitam!
Дай му скайп на ЛС, другото е лесно...
pi6i mi na li4na :)
vliuben sum do u6i v edna devoika ama boje kolko e dale4e :-s
ми 4естно, предпо4итам ве4е да е отворена, ако си търся ново гадже.
(демек- да има опит с мъжете, да е била с 1 , 2 или 3-ма за периода 15-18)
Но по- добре девствена, отколкото курветина, дето е спала с 20 мъже и нагоре. :smt006
Octofunk
07-06-2007, 18:14
Не харесвам ку*ви! Предпочитам момичето да има някакъв опит ама не да е спало с 10 за 1 година примерно! А и има нещо възбуждащо когато момичето е леко срамежливо, а не да те награби нек`ва веднага и т.н.
ako ima6 e-mail,ako iska6 dai 6oto az s tiq saob6teniq tuka v toq forum ne moga da se oprava :roll:
em to zavisi ot 4oveka , dori da si destvena , ako nqkoi te haresva tova nqma zna4enie...
Na men ne mi pre4i , ako ti mi haresa6 kato 4ovek , vs e ok :wink:
TreeHill
07-06-2007, 21:30
отново зависи от момичето ...
dominator4o@abv.bg
send :P
neverand
07-06-2007, 22:12
не ме интересува,миналото си е нейно,бъдещето пак си е нейно,ако ми харесва,правя така че настоящето да е заедно...
vladi_addict
07-06-2007, 22:14
Това няма абсолютно никакво значение!
az predpochitam momicheta s po malko opit ... nqkaksi chustvam se izbran edva li ne :)) a i prosto edno e da znaesh che si edin ot malkoto drugo e da znaesh che si poredniq :) neshto sexy ima v sramejlivite .. ne znam pone taka e za mene :)
az predpochitam momicheta s po malko opit ... nqkaksi chustvam se izbran edva li ne :)) a i prosto edno e da znaesh che si edin ot malkoto drugo e da znaesh che si poredniq :) neshto sexy ima v sramejlivite .. ne znam pone taka e za mene :)
bih bila mnogo 6tastliva,ako imam gadje,koeto da razsajdava taka, kato teb!!! :D
Ами на некой момчета не им е гот кога настоящото и гадже имала много момчета преди нея.Ще ти дам един пример с мойта бивша:Излизам с едно фр и нея и минаваме покрай некъв и фр-то вика "знаеш ли кой е тоя" и аз "не" отговор: "тва е бившия и" и тези момчета ги засичам по 2 за час и това ме дразни извънредно много,чуствах се че хода с курва.
Но пък има и друг момент:Нямала си досега никакви връзки и си хващаш приятел и навлизаш в съвсем нови води и се чустваш в някаква непозната територия и 100% ще си неуверена което също е възможно да направи впечатление.
Незнам но мисля че всичко си зависи от конкретния човек :)
Аз лично си падам по момиче което да е имало поне 1-на връзка за да може да несе чуства неловко поне.Па за девствена или не:Как дойде :)
Успех и дано си намериш половинка която ще те радва (не като мене ](*,) )