PDA

View Full Version : Приятелят ми е девствен....

***Герито***
07-06-2007, 15:14
Със сегашният ми приятел съм от 3 месеца и малко. Найстина изпитвам силни чувства към него, той е невероятен човек и си му личи, че и той много ме обича! Обаче дойде момента да си поговорим за секс и аз му казах, че искам да правим секс и и той малко се притесни и каза, че е девствен и малко го било срам от това и не знаел дали ще се справи, а пък не искал на мен да ми е гадно. До сега съм го правила с двама, ама и двамата бяха с опит. Нямам нищо против това, че приятелят ми е девствен, ама странното е, че е на 20 години. Няма да му се разсърдя, ако не се справи първите пъти. По скоро въпроса ми е какво да направя, за да му помогна??? Знам, че много се притеснява и искам да направя нещо по въпроса! Ако може да ми дадете някой друг съвет, ще съм ви много благодарна!!!

P.S. Аз съм на 17 и половина.

Made_of_Pain
07-06-2007, 15:19
Абе... много ми е тъпо така, като някви хора почнат да се оговарят кога, къде и в колко часа ще правят секс ЗА ПРЪВ ПЪТ... Дайте го малко по на чувство да му се невиди =/
Какво сте тръгнали да се разбирате, все едно е бизнес среща...
А ти какво да направиш... шкембе чорба му направи =/

BlueMushroom
07-06-2007, 15:20
nauchi go.pokaji mu kakvo da pravi a dori i da se izloji ne mu go kazvai taka oshte poveche shte go pritesnish :smt016

krem4et0
07-06-2007, 15:25
А представяш ли си 2-ма девствени? Споко, ще се справите. Не очаквай чудеса от храброст първит няколко пъти и толкова. доверете се на инстинктите си.
П.С. Гаджето ми загуби девствеността си 1 месец преди 21-вия си РД, ама не се е комплексирал ни най-малко от това!

07-06-2007, 15:29
Наистина няма смисъл да се разбирате този ден бла бла бла....оставете го просто да се случи и ако нещо не ти харесва или искаш да направи нещо му го казвай, все пак го правиш и за собественото ти удоволствие...

mimozkata
07-06-2007, 15:43
Saveta mi e da se ostavite na chuvstvata da vi vodqt.Kogato doide momenta vsichko shte si stane taka kakto trqbva.

kukumiavka
07-06-2007, 16:08
kato i dvamata se obi4ate i iskate da ste zaedno po vseki edin na4in nqma da ima problemi.USPEH :wink:

Nikolov
07-06-2007, 16:14
Ем успокой го момчето .... има много начини -->http://www.lautahools.org/forum/images/smiles/smiley_suck_dick.gif

кметицата:)
07-06-2007, 22:49
А представяш ли си 2-ма девствени? Споко, ще се справите. Не очаквай чудеса от храброст първит няколко пъти и толкова. доверете се на инстинктите си.
П.С. Гаджето ми загуби девствеността си 1 месец преди 21-вия си РД, ама не се е комплексирал ни най-малко от това!
Радваме се за перфектното ти незаменимо гадже!

07-06-2007, 23:33
Първо трябва да го съблечеш(и ти също)! Презерватива в такъв момент може да ви изиграе номер(да го притесни) така че трябва да му помогнеш обезателно! избери поза в която той ще бъде най уверен(ПОЗАТА ЩЕ Я ИЗБИРАШ ТИ )Ако е нужно се завъртете няколко пъти. А може и да не стане нищо , важен е опита.И така след една седмица ако си паснете "ЧОВЕКА" ще е готов за чудеса!

mi6ani
07-06-2007, 23:59
Абе... много ми е тъпо така, като някви хора почнат да се оговарят кога, къде и в колко часа ще правят секс ЗА ПРЪВ ПЪТ... Дайте го малко по на чувство да му се невиди =/
Какво сте тръгнали да се разбирате, все едно е бизнес среща...
А ти какво да направиш... шкембе чорба му направи =/
s1glasna

krem4et0
07-07-2007, 10:36
Радваме се за перфектното ти незаменимо гадже!
Уфффффффф голямо дразнене, голямо чудо. Спирам!