View Full Version : Тя си замина..
Та, нека започна накратко отначало..срещнахме се съвсем случайно и излязохме и тръгнахме (като в приказка :-D ) и сме заедно вече 1 месец и 10 дена. Никога не съм бил толкова щастлив, както с нея. Не съм си и представял, че може да съществува такова момиче като нея, просто защото супер много си допаднахме един на друг. Аз се влюбих в нея вече, тя във мен и всичко е повече от перфектно. Обаче, тя е от друг град, който е доста далеч от моя и си ходи там само за лятото (не цялото) ами за месец и нещо. Тя си замина вчера и просто не мога да си представя живота без нея, толкова много я обичам. Тя ме покани на гости в нейния град и аз ще отида, но по нататък. Няма проблем между мен и нея и досега никога не сме се карали (за месец и 10 дена всеки ден излизане нито 1 път не сме се карали- чак сега се замислих :-D ). Въпроса е, как да издържа толкова време ? Как да не й досаждам, макар и да й звъня в деня 1-2 пъти да я чуя кво прави ? Гледам да се мотая цял ден с приятели, на тренировки съм също, но останалото време като се сетя искам да й се обадя, да я чуя кво прави (тя едва ли ще има против, но просто не искам тей да стане все едно съм зависим от нея [макар, че съм но нека не го разбира :-D ]
thefreak
07-07-2007, 16:53
Фани са на лятна работа.
a vas6tnost ti ot kade si :-k
haha mi sega ko 6te pravim????// Mi lwsno bre mom4e 6te vidi6 dali samo nea obi4a6 i dali ne preuveli4ava6 prosto si dai za cel da vidi6 dali sko drugo momi4e e okolo teb 6te izdarji6 na naprejenieto
Mimka_sweet
07-07-2007, 20:35
Братле,напълно те разбирам.
Ся лято-екскурзийки ,морета ,села .......ала бала.Няма как.
И "нащу семейстфо" :-D е поставено пред такъв проблем ,на който решението е да стискаш зъбки и да търпиш.
Но представи си след това колко сладко е като се видите....ммм...а и според мен е добре да има някакви такива "паузи" , за да не си омръзнете и за да изпитате наистина любовта си и нейната сила :!:
(не съм се и надявала ,че мога да бъда толкова изчерпателна 8) )
Благодаря Ви много на всички :) Дадохте ми увереност да не й досаждам, а и наистина малка пауза ще е добре, въпреки, че не се нуждаехме от такава :)
fillis - няма да се нахвърля на никой момиче, дори и да ми предложи да я ***, просто искам да знам, че и тя така ще направи..не бях сигурен в някой действия :)
cherinka
07-08-2007, 00:22
Е, айде ся, веднъж дневно да я чуеш - добре, ама два пъти - ...
BebeTooOoo
07-08-2007, 01:34
Отново ще кажа че за любовта граници няма.Нали не е заминала завинаги?Тогава няма проблем.Ако наистина я обичаш , ще я изчакаш да се прибере.А и нали по някое време ще отидеш при нея , ще сте заедно.Това е най - важното.А и едва ли й досаждаш...все пак сте на километри разстояние и тя иска да те чуе , не си само ти :-D
Manenkoto
07-08-2007, 11:24
Отново ще кажа че за любовта граници няма.Нали не е заминала завинаги?Тогава няма проблем.Ако наистина я обичаш , ще я изчакаш да се прибере.А и нали по някое време ще отидеш при нея , ще сте заедно.Това е най - важното.А и едва ли й досаждаш...все пак сте на километри разстояние и тя иска да те чуе , не си само ти :-D
дам така е :roll:
Благодаря ви отново пак ;)
pink_champagne
07-08-2007, 12:41
Е ти пък се излагаш. Ся да не и звъниш всяка вечер?? Остей момичето малко да диша,едно лято кфо толкова.Вярно привързал си се,ама...ако я обичаш силно ще преодолееш времето.