View Full Version : strah me e
hora pls pomognete mi........v na4aloto na sedmicata pravih sex s priqtelq mi...i kato svar6i go karam da se prazni otvanka..ni6to 4e go pravim s prezervativ...no kato poglednah posle prezervativa mu be6e malko smaknat na dolu... samnqvam se da e stanal gafa no vse pak si me e strah....imam vsi4ki priznaci 4e 6te mi doide ii nz :( pls pomognete mi..moje da izglejdam tapa i sme6na no nz..o6te sam na4inae6ta :oops:
mimozkata
07-07-2007, 22:01
Koga tr da ti doide?
BlOOdE_RaYnE
07-07-2007, 22:01
Ni6to ti nqma \:D/
Dr pat mu kaji da si vdigne prezervativa po-nagore :smt005
Burkai s dvata prusta i vadi bebe 4e da ne stane gafo yeah yeah kupon maina! A seriozno, trqbva da 4aka6...
~Guzlqk4life
Burkai s dvata prusta i vadi bebe 4e da ne stane gafo yeah yeah kupon maina! A seriozno, trqbva da 4aka6...
~Guzlqk4life
kakvo da 4akam da mi doide ili bebe :)
Koga tr da ti doide?
emi tezi dni..nai-kasno drugata sedmica
Ako ne ti doide do 9 meseca i korema ti se podue lo6o, ne si kupuvai aktiviq a otidi pri go6o brasnarq. Toi ke go iztegli samo za 2 leva :wink:
~Guzlqk4life
pls kaji mi sigurna li si 4e e taka..6toto me e adski strah :)
BlOOdE_RaYnE
07-07-2007, 22:09
Ako ne ti doide do 9 meseca i korema ti se podue lo6o, ne si kupuvai aktiviq a otidi pri go6o brasnarq. Toi ke go iztegli samo za 2 leva :wink:
~Guzlqk4life
haha razbi me
:smt005 :smt043
mimozkata
07-07-2007, 22:10
Ami shtom sega shte ti idva mislq 4e nqma problem.V smisal ne si bila v ovulaciq.No ako ti zakasnee s okolo 5dni nai dobre si napravi test.A ti za parvi pat li go pravi?
BlOOdE_RaYnE
07-07-2007, 22:12
pls kaji mi sigurna li si 4e e taka..6toto me e adski strah :)
ami da mislq,4e nqma pr \:D/
pak ako ne mi vqrva6 vzemi si test4e ;-)
Ami shtom sega shte ti idva mislq 4e nqma problem.V smisal ne si bila v ovulaciq.No ako ti zakasnee s okolo 5dni nai dobre si napravi test.A ti za parvi pat li go pravi?
emi ne...no imalo e pati v koito se e izprazval v mene i pak ni6to mi nqma :)
~Guzlqk4life
xaxa zabaven si...selqk
mimozkata
07-07-2007, 22:15
emi ne...no imalo e pati v koito se e izprazval v mene i pak ni6to mi nqma :) Ami qvno ne si bila v ovulaciq.Nqma strashno.Mislq 4e vsichko e normalno
Ne obijdai pi4a krivo gost mirizlivo ke tu pusneme kateri4kite! E takova kato tebe marno razgoneno pedal4e da ne govori za mene ke te psuvam do dupka mendil sme6en~ :smt097 Uvajavai selo (ne sum ot selo ma s akcent govorime) uvajavai i maika si i mene 4e nie sme te praili!
~Guzlqk4life
Ne obijdai pi4a krivo gost mirizlivo ke tu pusneme kateri4kite! E takova kato tebe marno razgoneno pedal4e da ne govori za mene ke te psuvam do dupka mendil sme6en~ :smt097 Uvajavai selo (ne sum ot selo ma s akcent govorime) uvajavai i maika si i mene 4e nie sme te praili!
~Guzlqk4life
xexeex ne sam mom4e ama aide...ne mi se zanimava s takiva kato tebe :smt019
a 4 5 dena sled cikyl v ovulacia li si?
a 4 5 dena sled cikyl v ovulacia li si?
na men teparva trebva da mi doide...
ne ne vaprosa mi ne beshe glavno kam teb izvinqvam se ne sam poqsnila..pitah dali jenata e v ovulacia 4 5 dena sled cikyl...
mi macka ako iska6 za po-sifurno si napravi test za bremennost ako se sumnqva6 ;) i uspeh dano ti nqma ni6ty
thefreak
07-07-2007, 22:49
hora pls pomognete mi........v na4aloto na sedmicata pravih sex s priqtelq mi...i kato svar6i go karam da se prazni otvanka..ni6to 4e go pravim s prezervativ...no kato poglednah posle prezervativa mu be6e malko smaknat na dolu... samnqvam se da e stanal gafa no vse pak si me e strah....imam vsi4ki priznaci 4e 6te mi doide ii nz :( pls pomognete mi..moje da izglejdam tapa i sme6na no nz..o6te sam na4inae6ta :oops:
ХАХА, права си тъпа и смешна изглеждаш.
alkobalko
07-08-2007, 06:14
И на теб нищо ти няма, не си бременна.
KyKJlu4KaAa
07-08-2007, 10:21
Nishto ti NQMA SPOko :)
Mersi na vsi4ki, s izklu4enie na tiq deto priemat vsi4ko za podigravka :smt006
krem4et0
07-11-2007, 09:26
Темата е изчерпана. Заключвам!