Влез

View Full Version : Moderated:Харесвам мой приятел

sasha_90
07-08-2007, 16:48
Имам един въпрос и затова пускам тази тема. :lol:
Имам 1 приятел с когото сме близки......то си е очевидно де,щом сме приятели.
С него си говорим открито по доста теми,които не обсъждам дори с близката си приятелка.
Проблемът е,че имам "по-специални"чувства към него.
Говорили сме на тази тема.И двамата знаем,че нямаме бъдеще заедно.
Той даже ми кажа,че "не съм негов тип"..... :?
А аз си го харесвам...... :-D
Случвало ли ви се е такова нещо?И как са се развили нещата по-между ви?
Интересно ми е.
Ще се радвам,ако пишете мнения.

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!

Благодаря предварително.

07-08-2007, 16:55
sly4valo mi e se e ama sega nemi serazkazva tyk , daje to4no sega se sly4ava i mnogo interesno ako iska6 dai email i msn ili skype i 6te ti razkaja

pink_champagne
07-08-2007, 16:55
Еми и аз бях в подобна ситуация и да ти кажа още не съм се измъкнала.По-добре не прави нищо,защото после може да съжаляваш че си изгубила такова ценно приятелство.При мене никак добре не се развиха нещата,сега сме скарани и аз ужасно съжалявам затова.Не прави и ти същата грешка.Нямаш никакви по-специални чувства,просто ти допада и затова така си мислиш.По-добре наистина нека ти остане най-добър приятел.И си имай едно наум - приятелство между момче и момиче не съществува.Все някой от двамата харесва другия и винаги се прецакват нещата.Просто не си струва - повярвайй!!

alkobalko
07-08-2007, 17:07
Не ми се е случвало, но мисля, че най-удачно ще е, ако си останете само приятели.

sasha_90
07-08-2007, 17:10
sly4valo mi e se e ama sega nemi serazkazva tyk , daje to4no sega se sly4ava i mnogo interesno ako iska6 dai email i msn ili skype i 6te ti razkaja

...

07-08-2007, 17:19
samo me addni i ti :P

sasha_90
07-08-2007, 17:25
samo me addni i ti :P
кажи си скайпа

lilcheto
07-08-2007, 17:26
И аз в момента съм в това положение, само че не съм казала на приятеля си за чувставата си и той не знае какво изпитвам към него. Мислих много да ли да му кажа какво чувствам, но ме е стах да не го изгубя като приятел, защото той е единствения човек, с който мога да говоря за някои неща. А при мен проблема, е и че в момента си имам приятел .... незнам какво да правя ](*,) страшно объркана съм :smt010 ако някои има предложение, какво мога да направя да каже.

cherinka
07-08-2007, 17:50
ти.. точно в твоята ситуация.. не съм изпадала, но въпреки всичко и всеки, и всички теми, които са се изписали относно приятелство-любов във всички до една съм споменала, че за мен най-ценното на тоя свят от приятелството НЯМА!
А тва че на днешно време трудно се намират истински приятели, е друга тема.

sasha_90
07-08-2007, 19:14
Благодаря за съветите.

roken
07-08-2007, 19:18
da slu4valo mi se i v kraina smetka si4ko priklu4i kato tq tragna s moi priqtel i zabravo za priqtelstvoto ni sega ot dosta blizki priqteli se prevarnahme v dosta dale4ni poznati :smt010

sasha_90
07-08-2007, 19:19
da slu4valo mi se i v kraina smetka si4ko priklu4i kato tq tragna s moi priqtel i zabravo za priqtelstvoto ni sega ot dosta blizki priqteli se prevarnahme v dosta dale4ni poznati :smt010
гадно

roken
07-08-2007, 19:21
da gadno e no pone razbrah za kakav 4ovek stava na vapros no vsi4ko se prejivqva :) zatova 4e v mnogo slu4ai vaji praviloto da se nerazvalq priqtelstvoto s lubovta

Presley
07-08-2007, 19:21
Ами да случвало ми се е...беше доста кофти,эащото аэ не се откаэах....това не доведе до нищо добро..сега дори не си говорим..!Съветвам те да эабравиш эа теэи `по-специални чувства` и да останете приятели..

SpOrTs_GiRl
07-08-2007, 19:38
Доста трудно ще забравиш чувствата си към него, след като се виждате често и сте толкова близки.. незнам как да ти помогна :? Може би поговорете по-обширно по тази тема.. Успех! ;)

sasha_90
07-08-2007, 19:43
Доста трудно ще забравиш чувствата си към него, след като се виждате често и сте толкова близки.. незнам как да ти помогна :? Може би поговорете по-обширно по тази тема.. Успех! ;)
Той не знае че имам чувства към него и няма да узнае.Освен ако някога не попаднем в по интимна обстановка и не се поддадем на страсти.

07-08-2007, 20:41
ami da sega sam v podobna sityaci samo 4e toi ne mi e kazval 4e ne sam negov tip kazval mi e 4e me obi4a no po dr na4in apak i az se poqvix v moment v koito toi si ima6 mn seriozni 4ystva kum edno momi4e i sega yj sme samo fr no za men ne e taka sig sam 4e i za nego no toi vse o6te q obi4a apak i az my govorq za moi bif6i s koito se sre6am i sega sam mn mn mnmn oburkana ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

07-08-2007, 22:41
mi mila az neznam dali 6te moga da ti pomogna no predi 2 meseca bqh v su6toto polojenie samo 4e obratnoto nai-dobriq mi fr me haresva6e no i dvamata znaehme 4e ni6ty nqma da se polu4i..toi mi predloji da probvame,no az mu otkazah kato predpo4etoh da si zapazim priqtelstvoto misleh 4e tova e po-vajno(moje i v tvoq slu4ai mom4eto da e predpo4elo da si zapazite priqtelstvoto nz ).. i ako ste si pogovorili mn dobre po tazi tema i toi ti e kazal dostatu4no qsno 4e ne iska da imate vruzka nedei da nastoqva6 i da go presledva6 i da go pita6 postoqnno s koi i kude e bil,za6toto po tozi na4in ima golqm risk da mu stane6 "dosadna" i da te otblusne dori i kato priqtlka(pri men za malko da se polu4i taka ama toi se useti navreme i sprq s glupavite si vuprosi ) dano sum pomognala pone malko i uspeh ;)

sasha_90
07-09-2007, 07:11
mi mila az neznam dali 6te moga da ti pomogna no predi 2 meseca bqh v su6toto polojenie samo 4e obratnoto nai-dobriq mi fr me haresva6e no i dvamata znaehme 4e ni6ty nqma da se polu4i..toi mi predloji da probvame,no az mu otkazah kato predpo4etoh da si zapazim priqtelstvoto misleh 4e tova e po-vajno(moje i v tvoq slu4ai mom4eto da e predpo4elo da si zapazite priqtelstvoto nz ).. i ako ste si pogovorili mn dobre po tazi tema i toi ti e kazal dostatu4no qsno 4e ne iska da imate vruzka nedei da nastoqva6 i da go presledva6 i da go pita6 postoqnno s koi i kude e bil,za6toto po tozi na4in ima golqm risk da mu stane6 "dosadna" i da te otblusne dori i kato priqtlka(pri men za malko da se polu4i taka ama toi se useti navreme i sprq s glupavite si vuprosi ) dano sum pomognala pone malko i uspeh ;)
Благодаря ти.

07-09-2007, 07:35
тия отношения нямат никво бъдеще..ти все повече ще го харесваш, той няма да ти обърне никво внимание до момента, в който ще избухнеш и ще стане мн кофти..а пък ако евентуално ако след много време реши ,че иска да имате нещо, ти няма да знаеш как да го приемеш...но принципно едно момче, щом е казало, че няма начин, значи наистина няма начин да стане нещо.

koalka
07-09-2007, 07:40
Не ми се е случвало, може би защото не съм била толкова близка с никое момче като приятели...
Иначе си останете приятели, все пак и той сам казва, че не е твой тип.

sasha_90
07-09-2007, 11:02
а пък ако евентуално ако след много време реши ,че иска да имате нещо, ти няма да знаеш как да го приемеш...
това едва ли ще стане
макар че такова приятелство не съществувало