View Full Version : Какво да правя с пръстите си че да и е приятно и къде :)
Моля за помощ
07-09-2007, 09:39
Моля ви се кажете къде и какво да правя с пръстите си имам предвид за да и е максимално хубаво :)
Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
SafeCracker
07-09-2007, 09:58
Ебаси въпроса...много просто е-бъркаш колкото се може по-надълбоко в...портфейла и вадиш повечко банкноти :)
Ice_Queen_
07-09-2007, 10:09
Тоя нафлууди с какви ли не теми от тоя род ...
CraZy_K1LlErR
07-09-2007, 10:43
Brykni si v gyza i posle si gi muuuni u ustencata :smt078
Моля за помощ
07-09-2007, 10:51
Ебаси въпроса...много просто е-бъркаш колкото се може по-надълбоко в...портфейла и вадиш повечко банкноти :)
няма пари обаче на друго място :)? Къде :)?
moon_flower
07-09-2007, 11:12
В гъза си.
palomaaa
07-09-2007, 13:43
sam trqbva da razbere6,kade i haresva da q dokosva6 i kade ne
пъхаш пари в сутиена и готово! \:D/
Моля за помощ
07-09-2007, 18:23
стимулирай клитора нежно
Тя не е стриптизиорка че да и пъхам пари в сутиена а нещо друго освен стимулиране с пръстчета в клитора защото това няма да ми го позволи :(
много ви моля в затруднение съм :))))))))))
трябват ми наи хубавите неща които могат да се правят с мъжките пръсти към жените ":)))
и ако може на няколко места примерно ":)
bebito0o
07-09-2007, 18:25
SafeCracker
Новак
:mrgreen: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
po temata:mi igrai si s klitora i dokato q celuva6 nejno i posle po strastno i taka probvaite na muzika mnoy e qko :wink:
Ice_Queen_
07-09-2007, 18:59
стимулирай клитора нежно
Тя не е стриптизиорка че да и пъхам пари в сутиена а нещо друго освен стимулиране с пръстчета в клитора защото това няма да ми го позволи :(
трябват ми наи хубавите неща които могат да се правят с мъжките пръсти към жените ":)))
пръстче В клитора? :shock:
стимулирай клитора нежно
пръстче В клитора? :shock:
:smt005
HaPySHeH
07-09-2007, 20:37
Моля ви се кажете къде и какво да правя с пръстите си имам предвид за да и е максимално хубаво :)
Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
хаьхьахьххьахьа наш кфо вкараи й средния прас ф нуса!
ъффф даеа неуспяли по смислен вапрос да питаш?
мн ясно,че тряя да и го пахаш в п*тката максимално на далбоко да да бракниш колкото мойш поече!
HellFiend
07-09-2007, 20:45
Мисля че ще е умесно да обясните на пича кво е клитор за да не тръгне да бърка там :) земе да успее :)
FelisDirus
07-09-2007, 22:59
Мисля че ще е умесно да обясните на пича кво е клитор за да не тръгне да бърка там :) земе да успее :)
:smt043
Ще стане забавно...
Моля за помощ
07-10-2007, 07:17
Аз знам какво е клитор,но просто не сме толкова близки аи съм сигурен че няма да ми го позволи питал съм я а без разрешение не става за това питам за нещо друго аиде много ви моля знам че имате още 10000 неща ама е гадно да ги пазите за себе си само.Даите някакви идеи съвети :))))
освен в клитора ?
пробвай В циците :smt017
иииили да я галиш нежно по врата, гърба, ръцете, ама съвсем лекичко с връхчетата на пръстите
псс..като видиш, че почва да и става готино, я целуни бе балък
Призрачна
07-10-2007, 07:42
Плюнчиш си върха на пръста и започваш да масажираш лекичко зърната и ... Нали знаеш къде са !? И такаМ .... :lol:
Плюнчиш си върха на пръста и започваш да масажираш лекичко зърната и ... Нали знаеш къде са !? И такаМ .... :lol:
Без плюнка не става ли :)?
Unexpected Error
07-10-2007, 17:50
Аз знам какво е клитор,но просто не сме толкова близки аи съм сигурен че няма да ми го позволи питал съм я а без разрешение не става за това питам за нещо друго аиде много ви моля знам че имате още 10000 неща ама е гадно да ги пазите за себе си само.Даите някакви идеи съвети :))))
освен в клитора ?
Ами трябва да я предразположиш за да получиш разрешение. Ти какво си мислиш, че отиваш при нея и директно я почваш ли?
Моля за помощ
07-11-2007, 04:42
освен в клитора ?
Ами трябва да я предразположиш за да получиш разрешение. Ти какво си мислиш, че отиваш при нея и директно я почваш ли?
А как да я предразположа?
Призрачна
07-11-2007, 06:44
Без плюнка не става ли :)?
Става сякак стига да имаш въображение ... :D
young_rich_famous
07-11-2007, 06:58
Отрежи ги и всичко, ще е наред ... тъкмо няма да се чудиш, к'фо ше ги правиш :smt005 :smt005 :smt005 ](*,) ](*,) ](*,)
purvo se napushi mn ma mn qko i posle to ot samosebesi shte stane vs :smt005 :smt005
PePeLq6kA_14
07-11-2007, 08:49
ave xora samo za takiva prostotii li mislite 4oveka vi pita seriozno a pyk vie tyka samo se ligavite... =; moje6 da q pogali6 po liceto moje6 da zarovi6 prysti v kosata i dokato se celuvate ili moje prosto da si sloji6 rycete na krysta tova sy6to dava to4ki... uspeh!!! :wink:
HagpycaH
07-11-2007, 09:54
Мисля , че темата е т*па няма да отговарям.
Моля за помощ
07-11-2007, 10:46
ave xora samo za takiva prostotii li mislite 4oveka vi pita seriozno a pyk vie tyka samo se ligavite... =; moje6 da q pogali6 po liceto moje6 da zarovi6 prysti v kosata i dokato se celuvate ili moje prosto da si sloji6 rycete na krysta tova sy6to dava to4ki... uspeh!!! :wink:
А за още неща сещаш ли се :))))))))
иначе това предноето което писа някои за гърдите е хубаво :)))))
и може скоро да го пробвамммммммме :)))))))
ако успея да и вдъхна малко доверие в мен :)))))
иначе трябва да почнем от дребните неща:)
Слънчево момиче
07-11-2007, 11:23
Леко,с върховете на пръстите чертай фигурки или просто я гали по коремчето,гърба,кръста...Га и я с пръсти по вратлето,зад ушетата,сгъвката на колената,под мишницата/ако не я е гъдел много де/,по ръцете-това са си разтапящи движения,особено ако са нежни,но всичко опира до човека. :smt056
jjjjjj6363
07-11-2007, 14:56
potarsi imformaciq za 'G' to4kat i shte q smajesh ot udovolstvie
OtherDimension
07-11-2007, 14:58
взимаш дясната ръка, буташ я между твоите нога и правиш движения, все едно месиш кайма за кюфтета
удоволствието е гарантирано!
Моля за помощ
07-11-2007, 16:33
potarsi imformaciq za 'G' to4kat i shte q smajesh ot udovolstvie
Даи ми информация на български да прочета моля те :)