Влез

View Full Version : Вагината ми е много странна

07-09-2007, 13:08
do sega ne sym go pravila ( seks ) no vinagi kogato si brykna s pryst i na 4 sm ot prysta mi imam ne6to i pove4e ne moga da si go pyham ..mn stranno li e drugite momi4eta imate li takova ?? 6toto drugata sedmica 6te pravq seks i me e strah da ne sym defektna i mom4eto posle da raztrabi na vsi4ko.iskam da kaja 4e tfa ne6tu e tvyrdo

palomaaa
07-09-2007, 13:29
еее,стига се заяжда с момичето де...!!! Споко бе маце,това ти е девствената ципа,която трябва да се разкъса,не си дефектна

07-09-2007, 13:29
XAAX ela az she te opraa she ti mahna tui neshto deto te pritesnqva ;)

Schneeflocke
07-09-2007, 13:32
do sega ne sym go pravila ( seks ) no vinagi kogato si brykna s pryst i na 4 sm ot prysta mi imam ne6to i pove4e ne moga da si go pyham ..mn stranno li e drugite momi4eta imate li takova ?? 6toto drugata sedmica 6te pravq seks i me e strah da ne sym defektna i mom4eto posle da raztrabi na vsi4ko.iskam da kaja 4e tfa ne6tu e tvyrdo hahahahah abe ti zle li si hahahha tva ti devstvenata cipa be tupooo hahhahahah kvo moe da e kato si devstvena?!?!?! hahahah rusa li si? ama 4estno! ??
Девствената ципа не е във влагалището, а на входа.
Предполагам, че усещаш стените на влагалището, които са доста близо една до друга, особено ако си девствена и не напълно отпусната. Не мисля, че е аномалия, но все пак, ако много те притеснява, иди на гинеколог, за да не се притесняваш за това при първия си път.

Devilka
07-09-2007, 13:33
На колко години си?!?!!?!

........
07-09-2007, 13:44
do sega ne sym go pravila ( seks ) no vinagi kogato si brykna s pryst i na 4 sm ot prysta mi imam ne6to i pove4e ne moga da si go pyham ..mn stranno li e drugite momi4eta imate li takova ?? 6toto drugata sedmica 6te pravq seks i me e strah da ne sym defektna i mom4eto posle da raztrabi na vsi4ko.iskam da kaja 4e tfa ne6tu e tvyrdo hahahahah abe ti zle li si hahahha tva ti devstvenata cipa be tupooo hahhahahah kvo moe da e kato si devstvena?!?!?! hahahah rusa li si? ama 4estno! ??
Предполагам, че усещаш стените на влагалището, които са доста близо една до друга, особено ако си девствена и не напълно отпусната. Не мисля, че е аномалия, но все пак, ако много те притеснява, иди на гинеколог, за да не се притесняваш за това при първия си път. e kak taka e na vhoda??? kuv e smisala na tamponite za devstveni??? kak 6e e na vhoda kato ne e?? ako be6e na vhoda... 6oto ima momi4eto koito masturbirat, a sa o6te devstveni, ako be6e na vhoda, po4ti nqma6e da ima devstveni... ??????? na vhoda... hahahah

edno`momi4e
07-09-2007, 14:06
a kude e be umnik ?! da ne bi devstvenata cipa da e vuv matkata spored teb... kato ne znae6 po-dobre si mul4i ! a i drugoto koeto e devstvenata cipa ima otvor prez koito da izliza menstrualnata te4nost taka 4e kato izpolzva6 tamponi tva ne zna4i 4e momi4eto ve4e ne e devstveno ! kakto kaza Schneeflocke devstvenata cipa e na na vhoda na vlagali6teto i tova koeto use6ta6 moje bi sa stenite na vaginata koito sa razteglivi ..

alkobalko
07-09-2007, 14:19
Ех, деца, деца..
Ципата е на входа на влагалището, какъв е смисълът да е навътре? Ципата има 1 или няколко дупчици, през които преминава менструацията. Точно през тези дупки преминават и тампоните.
А към авторката, мисля че ти е преклено рано да мислиш за секс.

Анакин Скайфакър
07-09-2007, 14:28
А уе еби се там да не ти пука! Малко ще те боли но карай! Момчето ше се кефи ;)

Guzlqk
07-09-2007, 14:33
E 4e tui e kaimaka pre, djvukni go s prusta po silni4ko i bliji bliji da sa otvori6, pa 4e i vkusno da ti stane. Ade ke te iznasilvat sas zdrave :smt095

~Guzlqk4life

bulgarche
07-09-2007, 14:36
При две момичета съм го срещал това. Мисля че е заради напрежението и не се отпускат както трябва.

Guzlqk
07-09-2007, 14:38
Vazelin bate, nema drugo ... ma i s olio stava :wink:

~Guzlqk4life

07-09-2007, 15:20
хаха с маргарин не става ли :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

07-09-2007, 15:30
Предполагам, че усещаш стените на влагалището, които са доста близо една до друга, особено ако си девствена и не напълно отпусната. Не мисля, че е аномалия, но все пак, ако много те притеснява, иди на гинеколог, за да не се притесняваш за това при първия си път.

Аре не се прави на компетентен и авторитетен... Хименът може да е на дълбочина до 7 см навътре във влагалището, така че явно това, което е напипала е девствената й ципа. При някои момичета е по-еластична и мека, при други по-груба, затова е вероятно да те боли повече по време на секс, само се отпусни и всичко ще е ОК :wink: А щом се страхуваш това момче да не разтръби, надали той е най-подходящия за първия ти път :smt017

07-09-2007, 15:33
Ех, деца, деца..
Ципата е на входа на влагалището, какъв е смисълът да е навътре? Ципата има 1 или няколко дупчици, през които преминава менструацията. Точно през тези дупки преминават и тампоните.
А към авторката, мисля че ти е преклено рано да мислиш за секс.

Ципата НЕ Е винаги на входа на влагалището, зле ли сте, по дяволите?! Може да е и навътре, това че няма логика не означава, че трябва да сте прави! И няма дупчица, тя просто не е плътна тъкан, т.е това не е дупчица а отвор - просто хименът си е направен така, че да може да преминава менструация. Дупчица... Целофанче.. Глупости...

Schneeflocke
07-09-2007, 15:39
Ципата НЕ Е винаги на входа на влагалището, зле ли сте, по дяволите?! Може да е и навътре, това че няма логика не означава, че трябва да сте прави! И няма дупчица, тя просто не е плътна тъкан, т.е това не е дупчица а отвор - просто хименът си е направен така, че да може да преминава менструация. Дупчица... Целофанче.. Глупости...
Ей, специалистът, това, че в природата няма нелогични неща си е отделно. Но, колкото и невероятно да ти звучи, хименът е извън влагалището... Питай някой гинеколог, ако не ни вярваш, а после се прави на знаещ и изказвай мнение... А и не е пореста материя. Наистина е на дупки, защото, освен кръв, при менструацията излиза и плът, която не може да се телепортира през плътен химен, дори през порест не може....

07-09-2007, 15:43
Ей, специалистът, това, че в природата няма нелогични неща си е отделно. Но, колкото и невероятно да ти звучи, хименът е извън влагалището... Питай някой гинеколог, ако не ни вярваш, а после се прави на знаещ и изказвай мнение... А и не е пореста материя. Наистина е на дупки, защото, освен кръв, при менструацията излиза и плът, която не може да се телепортира през плътен химен, дори през порест не може....

Не съм казал, че няма дупки, има отвор и той е един в зависимост от еластичността на химена се разширява по-малко или повече при вадене на тампон, точно от там излиза и плътта, за която говориш. Това не е цедка с хиляда дупки...

krem4et0
07-09-2007, 16:27

Аре не се прави на компетентен и авторитетен... Хименът може да е на дълбочина до 7 см навътре във влагалището, така че явно това, което е напипала е девствената й ципа. При някои момичета е по-еластична и мека, при други по-груба, затова е вероятно да те боли повече по време на секс, само се отпусни и всичко ще е ОК :wink: А щом се страхуваш това момче да не разтръби, надали той е най-подходящия за първия ти път :smt017
Как при влагалище средно с размери 8-10 см, девствената ципа ще е 7 см навътре? Тя частично покрива входа на влагалището. Има 1 или няколко отвора, през които изтичат менструалната кръв и влагалищните секрети. а тампоните се слагат дооооооста навътре-чак към шийката на матката.

07-09-2007, 16:28
abe ne mi e devstvenata cipa tfa be hora to e podopno na forma kato glavi4kata na penis !!! devstvenata mi cipa otdavna zamina...ina4e byrkala sym si i s 3 prysta kazvam vi ne e tq :-k

`Death`Whore``
07-09-2007, 16:29
Пробвала ли си да промениш посоката? Сериозно питам. Аз от тампоните знам, че понякога се опира в нещо.

Schneeflocke
07-09-2007, 16:33
abe ne mi e devstvenata cipa tfa be hora to e podopno na forma kato glavi4kata na penis !!! devstvenata mi cipa otdavna zamina...ina4e byrkala sym si i s 3 prysta kazvam vi ne e tq :-k
Това са стените на влагалището ти!

А до умника с девствената ципа: Виж тази картинка и пак се прави на знаещ! На някои биологията ни е хоби!
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Hymen_virginal.jpg

07-09-2007, 16:48
abe hora ne sa stenite to e izpyknalo na prede i ima forma pod4ertavam forma ili pone taka mi se struva kato glavata na penis !!bryknete si i vijte imate li takoz laino

`Death`Whore``
07-09-2007, 16:51
Грапаво е, нали?

07-09-2007, 16:52
ne ama e gadno ima ne6to kato zepka no tq ne moje da se otvori molq vi proverete imate li takoz 4e me e strah da otida na ginekolog :smt010

Schneeflocke
07-09-2007, 17:02
ne ama e gadno ima ne6to kato zepka no tq ne moje da se otvori molq vi proverete imate li takoz 4e me e strah da otida na ginekolog :smt010
Добре, съгласна съм, не е нормално! Ходи се застреляй, сбъркана си! Колко МОМИЧЕТА ти обясняваме какво е, а ти не, та не!!!!http://anikaos.com/0034-purple-kao-ani/purple-hikagrr.gif Приеми го - имаш стени на влагалището си! Нормално е да не можеш да си вкараш пръстите по-дълбоко - имаш инстинкти за самосъхранение, все пак. Особено, ако си с дълги нокти!

palomaaa
07-09-2007, 17:10
стига сте спорели ето малко инфо:
Влагалището (латински: vagina) (colpos) е входът към вътрешните полови органи при жената. То е мускулест тръбовиден орган с дължина около 8 см (макар и дължината да варира индивидуално). При полово сношение, както и при раждане, временно се удължава и разтяга. Вагината е еластична и в спокойно състояние нейните стени са събрани. При навлизането на обект във нея, тя приема формата му. Нейните стени са разтегливи и покрити с лигавица, по която има множество нервни окончания. Влагалището приема мъжкия полов член по време на половия акт. През него (влагалището) плодът преминава в края на вътреутробното си развитие. Входът на влагалището е затворен от нежна съединителнотъканна мембрана, по която има малки отвори. Тази мембрана се нарича девствена ципа (химен), тъй като обикновено се разкъсва при първия полов акт.

07-09-2007, 17:13
А на някой не му ли хрумна,че това МОЖЕ БИ е шийката на матката?

Schneeflocke
07-09-2007, 17:26
Не... Влагалището е поне 8 см дълго, а тя каза, че го усеща на 4. Ако ти можеш да си бръкнеш чак до шийката, повечето хора не могат...

lyly_lili
07-09-2007, 17:29
:-D :-D :-D :-D :-D :-D вместо да спорите "гостенката'' да се престраши да отиде на генеколог и да и се обясни точно какво е и дали е нормално :-) :-) :-)

07-09-2007, 17:30
Не... Влагалището е поне 8 см дълго, а тя каза, че го усеща на 4. Ако ти можеш да си бръкнеш чак до шийката, повечето хора не могат...

От изказванията й личи,че е малка-следователно е нормално да има по-малка вагина. А и стандартен размер за вагина няма. Защо да не е на 4? Да,тя се разширява,когато жената е възбудена,но ако си бърка,когато не е? Аз моята шийка си я стигам без проблем,защото имам много малка вагина.

Schneeflocke
07-09-2007, 17:43
[ От изказванията й личи,че е малка-следователно е нормално да има по-малка вагина. А и стандартен размер за вагина няма. Защо да не е на 4? Да,тя се разширява,когато жената е възбудена,но ако си бърка,когато не е? Аз моята шийка си я стигам без проблем,защото имам много малка вагина.
Т-т-ти си бъркаш д-д-до шийката??? Знаеш ли колко е опасно това? А не те ли боли???? А 4 см сигурно е на 8 годишните... А и... Кой ти каза, че това ти е шийката? Изобщо... Луда работа... Да си бърка до матката...http://anikaos.com/0034-purple-kao-ani/purple-hikagoutte.gif

bebito0o
07-09-2007, 17:48
za gorniq post:ne si razbrala macko ne6to

Schneeflocke
07-09-2007, 17:49
za gorniq post:ne si razbrala macko ne6to
Ще ми обясниш ли какво не съм разбрала?

07-09-2007, 17:57
Девойче,ядосваш ме. O:) Да,бъркам си! Не виждам проблем да бъркам в Собствената си Вагина! Нека да изчакаме и друго мнение,защото ние двете явно няма да се разберем. Ще се радвам ако кремчето се обади,мисля че тя е доста компетентна. Твърдо съм убедена,че това НЕ Е химен. :smt011

Schneeflocke
07-09-2007, 18:05
Че кой е казал, че е химен. Още на първата страница изяснихме този въпрос... А вагина и матка са две различни неща. Просто не е възможно да си бръкнеш в матката... От анатомична гледна точка...

07-09-2007, 18:11
Имам предвид,че си стигам ДО шийката на матката ("Нещото,приличащо на главичка на пенис"),когато си бръкна във вагината. "Нещото,приличащо на главичка на пенис". Мисля,че всяко момиче може да стигне до там.Поне аз мога. Да,болезнено е малко,също когато се търка силно по време на секс.

Schneeflocke
07-09-2007, 18:14
Имам предвид,че си стигам ДО шийката на матката ("Нещото,приличащо на главичка на пенис"),когато си бръкна във вагината. "Нещото,приличащо на главичка на пенис". Мисля,че всяко момиче може да стигне до там.Поне аз мога. Да,болезнено е малко,също когато се търка силно по време на секс.
Добре, предавам се. Не мислех, че аномалиите са толкова често срещани. Заблудена съм от общоприетата представа за женското тяло. Може и да си права. Но не всяко момиче стига до там. Просто е опасно и мозъкът не би трябвало да позволи толкова дълбоко проникване...

кака ви
07-09-2007, 19:29
Айде слушайте сега деца.Това до което стигаш е шийката на матката!!!Никви химени няма навътре във влагалището.Химена се намира на неговия вход.Момичето обяснява,че напипва нещо "като глава на пенис" Как по дяволите стените на влагалището и имат форма на глава на пенис спорид вас!?Няма никакъв проблем да си стига до шийката!

bvhf
07-09-2007, 20:11
ako stigne do 6iikata na matkata s prust tva ozna4ava li 4e devstvenata cipa se e razkusala(samo s prust, bez polov kontakt)

Made_of_Pain
07-09-2007, 20:18
Браво! - на твоята култура!

Браво! - на избора ти на момче, за първият ти път!

Браво! - че сте си резервирали час =)

07-10-2007, 18:48
ха сега де. Всека, ама наистина всяка жена може да стигне до шийката на матката. Как мислите докторите проверяват разкритието на родилките , може би си пъхат ръката до рамото?

Mr. Vain
07-10-2007, 19:09
ха сега де. Всека, ама наистина всяка жена може да стигне до шийката на матката. Как мислите докторите проверяват разкритието на родилките , може би си пъхат ръката до рамото?
Абсолютно вярно! :wink: Момче съм, но при всчиките момичета, с които съм бил, съм стигал безпроблемно, дори с пръст! :wink:

RhytmiX
07-10-2007, 20:13
OK iskam da pomolq Adminite na foruma da iztriqt taq tema ! na4i moje li takiva bezmisleno tupi temi + mneniq v tqh izob6to da imat po4va !? nqk'vi izperkalii teenove deto si nqqt druga rabota osven po cql den da sedqt i da se divqt na genitaliite si izlivat mislovnite si tvoreniq tuk !!! to e pove4e ot tragi4no :evil: !

HagpycaH
07-10-2007, 20:15
Виш колко кандидати да ти помогнат целия пръст да буташ :lol: :lol: :lol:

sTaYaWay
07-10-2007, 20:27
dobre de a koq po dqvolite e prokletata G to4ka :smt013 i kfo i az si burkam i si stigam do tam i kfo daje mi e priqtno

`Death`Whore``
07-10-2007, 22:38
Интересно как жените пъхат тампони, след като за да не се чувства, тампонът трябва да влезе заедно с цял пръст. Излиза, че тампоните влизат в матката и че толкова голямо нещо може да влезе вътре?

Schneeflocke
07-11-2007, 12:29
Може би докторите имат уреди? Или заедно с пръста вкарват и линийка, за да го премерят?
`Death`Whore``, аз вече се отказах... Май само ние двете не си бъркаме в матката... Сигурно нещо не ни е наред... Поне аз нямам главичка на пенис, която да се подава от матката... Другата седмица ще ида при гинеколожката да я питам дали да си присадя...

DIVINE_TIME
07-11-2007, 15:59
Може би докторите имат уреди? Или заедно с пръста вкарват и линийка, за да го премерят?
`

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Майка ми като беше бременна с брат ми,никакви линийки не са й вкарвали!!! :shock: :shock: Това наистина ме разби. Уреди може и да имат,но линийки... :shock:

KyKJlu4KaAa
07-11-2007, 17:56
XA XA XA XA XA XA XA tui neshto xaxaxaxaaxxaxa :smt005 :smt005 :smt005

`Death`Whore``
07-11-2007, 17:59
Личи си колко са посещавали гинеколог. Гинекологът те разчеква с металното и бърка с разни неща - взема секрет например от шийката на матката. Но според тях гинеколозите си умират да бъркат с пръсти до матките на момичетата.

08-06-2007, 20:05
abe hora ne sa stenite to e izpyknalo na prede i ima forma pod4ertavam forma ili pone taka mi se struva kato glavata na penis !!bryknete si i vijte imate li takoz laino

какво точно напипваш и ква е тази форма?нещо като твърдо топче ли е?

naMy4Ho_KoTe
08-07-2007, 00:21
Аз лично също съм напипвала това странно нещо. Като бях по-малка си втълпих че съм дефектна. После разгледах адски много чертежи, картинки и каквко ли още не с матки и се усетих, че това най-вероятно е началото на шийката на матката.
Помислете логично. При една нормална жена шийката на матката е широка колкото кибритена клечка. А влагаличтето е по-широко. И вие очаквате като си бръкнете с пръсти дъното да е гладко като бебешко дупе? (ох, недай боже сега де)

http://www.besthealth.com/besthealth/bodyguide/reftext/images/uterus_parts.jpg
Точно там където сочи онова "cervix of uterus" е най-вероятно това, което напипваш.

P.S. http://www.scienceclarified.com/images/uesc_09_img0493.jpg
http://www.cancerhelp.org.uk/cancer_images/uterus-diagram-side.gif

08-07-2007, 00:27
XAAX ela az she te opraa she ti mahna tui neshto deto te pritesnqva ;)
:-s

hforce
08-07-2007, 06:58
i pri priqtelkata mi go ima tva, konsultirah se s tati ko trqbva da e tva, i s nego stignahme do zakliu4enieto 4e tova e G to4kata 6toto 6iikata na matkata trqbva da e mnogo na dulboko, samo 4e taka i ne razbrahme kva e taq stena (burkam s 2 prusta, napipvam go tva ne6to kadet qvno nqma da se stigne do to4en otgovor kakvo e i zad nego ima stena, tupik, dead end, nqma put, i taq ne6to e na sredata na stenata, samo 4e nqkoi mi dade ideq da se probvam da zaviq na nqkade (taka izlezna se edno karam kola bati) i skoro 6e probvam) problema e 4e deistvitelno ne znam kakvo e tova, mislq 4e nqkoi trqbva da nameri svesna kartinka za da se razbere koe kakvo e

Aнонимен
08-07-2007, 08:02
do sega ne sym go pravila ( seks ) no vinagi kogato si brykna s pryst i na 4 sm ot prysta mi imam ne6to i pove4e ne moga da si go pyham ..mn stranno li e drugite momi4eta imate li takova ?? 6toto drugata sedmica 6te pravq seks i me e strah da ne sym defektna i mom4eto posle da raztrabi na vsi4ko.iskam da kaja 4e tfa ne6tu e tvyrdo

ако искаш да се видим и да ти премахна девствената ципа 8)

MajeStic
08-07-2007, 08:20
На колко години си?!?!!?!

08-07-2007, 10:55
и аз смятам че това е G- точката :wink:

Dead`Paladin
08-07-2007, 17:59
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ''defektna'' :smt005 :smt005 :smt005

Д-р Блъсков
08-07-2007, 18:03
Странен синдром, я ела да те поогледам отблизо и да ти кажа какво не ти е наред.

MajeStic
08-07-2007, 18:54
дай снимка да видим

AnGeLwItHdEvILsOuL
08-07-2007, 19:54
Момичето което даде картинки е право.Това е началото на шийката на матката. Говорих с мама (генеколожка е). Г точката е на от вътрешната страна на предната стена на вагината, там кожата е по .... грапава при стимулация става гладичка:) около 2-3 см от входа

FelisDirus
08-07-2007, 23:25
Ааа, спокойно - имам си какво ли не вътре. :lol:

08-07-2007, 23:32
Я дай една снимка ма. :-({|=

;
08-07-2007, 23:37
:) awe vii taz devstvena cipa o6te malko i izvan putkata 6te q izkarate 4e e pf....

naMy4Ho_KoTe
08-07-2007, 23:41
:) awe vii taz devstvena cipa o6te malko i izvan p****ta 6te q izkarate 4e e pf....

Ако някой ден се "сблъскаш" с девствена ципа, тогава може да се произнесеш по въпроса.

marto91
08-08-2007, 09:50
:o mnogo moje se obarkash tuka ](*,)