.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Guest

Вагината ми е много странна

do sega ne sym go pravila ( seks ) no vinagi kogato si brykna s pryst i na 4 sm ot prysta mi imam ne6to i pove4e ne moga da si go pyham ..mn stranno li e drugite momi4eta imate li takova ?? 6toto drugata sedmica 6te pravq seks i me e strah da ne sym defektna i mom4eto posle da raztrabi na vsi4ko.iskam da kaja 4e tfa ne6tu e tvyrdo

еее,стига се заяжда с момичето де...!!! Споко бе маце,това ти е девствената ципа,която трябва да се разкъса,не си дефектна
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Guest
    XAAX ela az she te opraa she ti mahna tui neshto deto te pritesnqva

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming

Re: Vaginata mi e mnogo stranna

Цитирай Първоначално написано от :P
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    do sega ne sym go pravila ( seks ) no vinagi kogato si brykna s pryst i na 4 sm ot prysta mi imam ne6to i pove4e ne moga da si go pyham ..mn stranno li e drugite momi4eta imate li takova ?? 6toto drugata sedmica 6te pravq seks i me e strah da ne sym defektna i mom4eto posle da raztrabi na vsi4ko.iskam da kaja 4e tfa ne6tu e tvyrdo
    hahahahah abe ti zle li si hahahha tva ti devstvenata cipa be tupooo hahhahahah kvo moe da e kato si devstvena?!?!?! hahahah rusa li si? ama 4estno! ??
    Девствената ципа не е във влагалището, а на входа.
    Предполагам, че усещаш стените на влагалището, които са доста близо една до друга, особено ако си девствена и не напълно отпусната. Не мисля, че е аномалия, но все пак, ако много те притеснява, иди на гинеколог, за да не се притесняваш за това при първия си път.

Голям фен Аватара на Devilka
    На колко години си?!?!!?!

........
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    hahahahah abe ti zle li si hahahha tva ti devstvenata cipa be tupooo hahhahahah kvo moe da e kato si devstvena?!?!?! hahahah rusa li si? ama 4estno! ??
    Предполагам, че усещаш стените на влагалището, които са доста близо една до друга, особено ако си девствена и не напълно отпусната. Не мисля, че е аномалия, но все пак, ако много те притеснява, иди на гинеколог, за да не се притесняваш за това при първия си път.
    e kak taka e na vhoda??? kuv e smisala na tamponite za devstveni??? kak 6e e na vhoda kato ne e?? ako be6e na vhoda... 6oto ima momi4eto koito masturbirat, a sa o6te devstveni, ako be6e na vhoda, po4ti nqma6e da ima devstveni... ??????? na vhoda... hahahah

edno`momi4e
    Guest
    a kude e be umnik ?! da ne bi devstvenata cipa da e vuv matkata spored teb... kato ne znae6 po-dobre si mul4i ! a i drugoto koeto e devstvenata cipa ima otvor prez koito da izliza menstrualnata te4nost taka 4e kato izpolzva6 tamponi tva ne zna4i 4e momi4eto ve4e ne e devstveno ! kakto kaza Schneeflocke devstvenata cipa e na na vhoda na vlagali6teto i tova koeto use6ta6 moje bi sa stenite na vaginata koito sa razteglivi ..

Ех, деца, деца..
    Ципата е на входа на влагалището, какъв е смисълът да е навътре? Ципата има 1 или няколко дупчици, през които преминава менструацията. Точно през тези дупки преминават и тампоните.
    А към авторката, мисля че ти е преклено рано да мислиш за секс.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Анакин Скайфакър
    Guest
    А уе еби се там да не ти пука! Малко ще те боли но карай! Момчето ше се кефи

Guzlqk
    Guest
    E 4e tui e kaimaka pre, djvukni go s prusta po silni4ko i bliji bliji da sa otvori6, pa 4e i vkusno da ti stane. Ade ke te iznasilvat sas zdrave

~Guzlqk4life

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    При две момичета съм го срещал това. Мисля че е заради напрежението и не се отпускат както трябва.

Guzlqk
    Guest
    Vazelin bate, nema drugo ... ma i s olio stava

~Guzlqk4life

Guest
    хаха с маргарин не става ли

Guest

Аре не се прави на компетентен и авторитетен... Хименът може да е на дълбочина до 7 см навътре във влагалището, така че явно това, което е напипала е девствената й ципа. При някои момичета е по-еластична и мека, при други по-груба, затова е вероятно да те боли повече по време на секс, само се отпусни и всичко ще е ОК А щом се страхуваш това момче да не разтръби, надали той е най-подходящия за първия ти път

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ех, деца, деца..
    Ципата е на входа на влагалището, какъв е смисълът да е навътре? Ципата има 1 или няколко дупчици, през които преминава менструацията. Точно през тези дупки преминават и тампоните.
    А към авторката, мисля че ти е преклено рано да мислиш за секс.
    Ципата НЕ Е винаги на входа на влагалището, зле ли сте, по дяволите?! Може да е и навътре, това че няма логика не означава, че трябва да сте прави! И няма дупчица, тя просто не е плътна тъкан, т.е това не е дупчица а отвор - просто хименът си е направен така, че да може да преминава менструация. Дупчица... Целофанче.. Глупости...

Град
    Ципата НЕ Е винаги на входа на влагалището, зле ли сте, по дяволите?! Може да е и навътре, това че няма логика не означава, че трябва да сте прави! И няма дупчица, тя просто не е плътна тъкан, т.е това не е дупчица а отвор - просто хименът си е направен така, че да може да преминава менструация. Дупчица... Целофанче.. Глупости...
    Ей, специалистът, това, че в природата няма нелогични неща си е отделно. Но, колкото и невероятно да ти звучи, хименът е извън влагалището... Питай някой гинеколог, ако не ни вярваш, а после се прави на знаещ и изказвай мнение... А и не е пореста материя. Наистина е на дупки, защото, освен кръв, при менструацията излиза и плът, която не може да се телепортира през плътен химен, дори през порест не може....

Guest
    Ей, специалистът, това, че в природата няма нелогични неща си е отделно. Но, колкото и невероятно да ти звучи, хименът е извън влагалището... Питай някой гинеколог, ако не ни вярваш, а после се прави на знаещ и изказвай мнение... А и не е пореста материя. Наистина е на дупки, защото, освен кръв, при менструацията излиза и плът, която не може да се телепортира през плътен химен, дори през порест не може....
    Не съм казал, че няма дупки, има отвор и той е един в зависимост от еластичността на химена се разширява по-малко или повече при вадене на тампон, точно от там излиза и плътта, за която говориш. Това не е цедка с хиляда дупки...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Аре не се прави на компетентен и авторитетен... Хименът може да е на дълбочина до 7 см навътре във влагалището, така че явно това, което е напипала е девствената й ципа. При някои момичета е по-еластична и мека, при други по-груба, затова е вероятно да те боли повече по време на секс, само се отпусни и всичко ще е ОК А щом се страхуваш това момче да не разтръби, надали той е най-подходящия за първия ти път
    Как при влагалище средно с размери 8-10 см, девствената ципа ще е 7 см навътре? Тя частично покрива входа на влагалището. Има 1 или няколко отвора, през които изтичат менструалната кръв и влагалищните секрети. а тампоните се слагат дооооооста навътре-чак към шийката на матката.

Guest
    abe ne mi e devstvenata cipa tfa be hora to e podopno na forma kato glavi4kata na penis !!! devstvenata mi cipa otdavna zamina...ina4e byrkala sym si i s 3 prysta kazvam vi ne e tq

Пробвала ли си да промениш посоката? Сериозно питам. Аз от тампоните знам, че понякога се опира в нещо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    abe ne mi e devstvenata cipa tfa be hora to e podopno na forma kato glavi4kata na penis !!! devstvenata mi cipa otdavna zamina...ina4e byrkala sym si i s 3 prysta kazvam vi ne e tq
    Това са стените на влагалището ти!

А до умника с девствената ципа: Виж тази картинка и пак се прави на знаещ! На някои биологията ни е хоби!
    http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Hymen_virginal.jpg

Guest
    abe hora ne sa stenite to e izpyknalo na prede i ima forma pod4ertavam forma ili pone taka mi se struva kato glavata na penis !!bryknete si i vijte imate li takoz laino

Грапаво е, нали?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    ne ama e gadno ima ne6to kato zepka no tq ne moje da se otvori molq vi proverete imate li takoz 4e me e strah da otida na ginekolog

Град
    ne ama e gadno ima ne6to kato zepka no tq ne moje da se otvori molq vi proverete imate li takoz 4e me e strah da otida na ginekolog
    Добре, съгласна съм, не е нормално! Ходи се застреляй, сбъркана си! Колко МОМИЧЕТА ти обясняваме какво е, а ти не, та не!!!! Приеми го - имаш стени на влагалището си! Нормално е да не можеш да си вкараш пръстите по-дълбоко - имаш инстинкти за самосъхранение, все пак. Особено, ако си с дълги нокти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си