View Full Version : Младото момиче
Първо искам да разкажа какво ми се случи на стари години и после ще задам въпроса си към аудиторията.Всяка сутрин си купувам цигари от един и същ магазин.Продавачката е връстница на сина ми /на 18 години/.Усетих,че това момиче ме заглежда и търси всякакъв повод да ме заговори.Не само,че момичето намери такъв повод,но и направи така,че да останем насаме с нея.Само аз и тя.Все още не можех да повярвам в това,че ме харесва.Действията й обаче ме накараха да повярвам.Малкото започна да се търка в мен и нежно да ме целува.Неможах да издържа на изкушението и си разкопчах панталона.Извъртя ми страхотна свирка.Така се възбудих,че едвам се сдържах да не й напълня устата със сперма.Каза ми,че е девствена.Това ме възпря от по-нататъшни глупости.Та искам да попитам аз ли нещо не съм в ред или момичето нещо не е в час,че да харесва такива стари мъже като мен.Лошото,че тази случка не ми излиза от главата.Толкова ми беше хубаво с това дете.
alkobalko
07-09-2007, 14:39
И двамата не сте наред. По-голямата част от вината обаче е у теб. Все пак тя е още малада. Ти си този, който е трябвало да помисли трезва в ситуацията и да се спре. Ама то в това общество вече нищо не може да ме учуди.
Първо искам да разкажа какво ми се случи на стари години и после ще задам въпроса си към аудиторията.Всяка сутрин си купувам цигари от един и същ магазин.Продавачката е връстница на сина ми /на 18 години/.Усетих,че това момиче ме заглежда и търси всякакъв повод да ме заговори.Не само,че момичето намери такъв повод,но и направи така,че да останем насаме с нея.Само аз и тя.Все още не можех да повярвам в това,че ме харесва.Действията й обаче ме накараха да повярвам.Малкото започна да се търка в мен и нежно да ме целува.Неможах да издържа на изкушението и си разкопчах панталона.Извъртя ми страхотна свирка.Така се възбудих,че едвам се сдържах да не й напълня устата със сперма.Каза ми,че е девствена.Това ме възпря от по-нататъшни глупости.Та искам да попитам аз ли нещо не съм в ред или момичето нещо не е в час,че да харесва такива стари мъже като мен.Лошото,че тази случка не ми излиза от главата.Толкова ми беше хубаво с това дете.
Ти не спомна на колко си... но предполагам 30-40? Ами, виж ся - всякви ги има. Има мн хора, които просто си падат по по-възрастни. За теб е нормално да ти хареса - на кой мъж няма да му хареса 18-годишна мацка да му напраи свирка :roll:
ПП: В случай, че темата не е е*авка, разбира се....
thefreak
07-09-2007, 15:10
Първо искам да разкажа какво ми се случи на стари години и после ще задам въпроса си към аудиторията.Всяка сутрин си купувам цигари от един и същ магазин.Продавачката е връстница на сина ми /на 18 години/.Усетих,че това момиче ме заглежда и търси всякакъв повод да ме заговори.Не само,че момичето намери такъв повод,но и направи така,че да останем насаме с нея.....
Нали е пълнолетна и нямате брак?
Нямаш грижи 8) .
запознай я със сина ти и правете тройка :smt011
moon_flower
07-09-2007, 17:05
запознай я със сина ти и правете тройка
Т'ва с тройката е добро решение :smt005
sladko_f
07-09-2007, 21:06
Bahti, i kak gleda6 sina si v o4ite?!? :smt011
dark_player
07-10-2007, 08:32
Тъпа тема в грешен раздел! Модераторите ...ще се погрижат надявам се! :-)
moon_flower
07-10-2007, 08:34
Тъпа тема в грешен раздел! Модераторите ...ще се погрижат надявам се!
Да бе да,ще се погрижат те...
krem4et0
07-10-2007, 09:15
т.1 и т.11..........