View Full Version : Какво да направя на срещата
Поканих едно момиче на среща.Но не знам къде да я заведа.Абе изобщо не знам кво да направя на срещата.КВо да говора и т.н
Айде плс ми кажете къде да я заведа?,Какво да говоря?
Заведия на планина, знаеш ли каква е хубава природата? Също и до Зоологическата или басейн леда ще е добре, ако си от София.
Прави каквото ти казва сърцето. :)
Black_JAG_Bundy
07-09-2007, 20:00
Имаш ли терен? :|
Поканих едно момиче на среща.Но не знам къде да я заведа.Абе изобщо не знам кво да направя на срещата.КВо да говора и т.н
Айде плс ми кажете къде да я заведа?,Какво да говоря?
Няма да е излишно да кажеш от кой град си.
Да я заведеш на кафе е клиширано, но работи
Животът е за да се живее, не за да се пропилява в мисленето за него. :D
sasha_90
07-09-2007, 20:05
Заведи я на кафе или някъде се разходете.
Mimka_sweet
07-09-2007, 20:07
Кафе,кино,парк,пица :-D ........ но задължително я почерпи нещо!!!!!!!!!! :-D
..:sUnRiSe:..
07-09-2007, 20:07
на кафе е най добре ако е срамежлива няма да иска на басейн все пак ви е 1ва срещо мисля че доброто старо кафе ще свърши работа :wink:
Black_JAG_Bundy
07-09-2007, 20:08
но задължително я почерпи нещо!!!!!!!!!! :-D
Защо? :-k :-s
sasha_90
07-09-2007, 20:10
за да се покаже като кавалер и да направи добро впечатление.
Защото трябва да жъде кавалер ;)
:arrow: Заведи я някъде на сладкарничка примерно, или на пицария. После се разходете - може в паркче, може и по центъра ... Бъди себе си и не се срамувай да говориш - покажи самочувствие и ясна позиция. ;) Хайде успех
:arrow: Заведи я някъде на сладкарничка примерно, или на пицария. После се разходете - може в паркче, може и по центъра ... Бъди себе си и не се срамувай да говориш - покажи самочувствие и ясна позиция. ;) Хайде успех
Умникът пак се изкака. :-D
Кафе,кино,парк,пица :-D ........ но задължително я почерпи нещо!!!!!!!!!! :-D
Аре после ми говорете за равнопоставеност между половете...
Позиция? Какво, да й даде географски ли координати? Позиция за какво? Много си прост! :-D
dunapren
07-09-2007, 20:19
eeee много добре си се изказа мочето вие кат не сванахте за кфо става въпрос...
Mimka_sweet
07-09-2007, 20:20
Хихихихи къф спор предизвиках.......мне правилният отговор ееееееееееееееееееееее:за да я подкупиш :smt005 .
Макар,че аз никога не бих дала да ме черпят (ако изключим един случай с едно балканче,ама тогава по-скоро изнудих едно момче да ми го купи щото не ми се харчеха от мойте пари) :lol:
dunapren
07-09-2007, 20:23
ако ще я подкупваш давай направо с пакетчета :-D
Абе просто я заведи на некое приятно местенце и се дръж естествено!несе напрягай!!
Ако искаш да действаш кафе, кино и ала бала ... sux! Заведи я на някое приятно и тихо местенце, да погледате хубу-то небе :Д
alkobalko
07-10-2007, 11:11
Дръж се естествено. Отидете на кафе и след това на разходка. Поговорете си, опознайте се. Не се прави на човек, който не си.