View Full Version : LUBOV I PRIQTELI
moita fr mi pre4i da prekarvam pove4ko vreme s lubimiq a otdelqm po t ot vremeto si za neq kakvo da pravq
Mimka_sweet
07-09-2007, 20:16
При мен се получава обратното-излизам само с него ,вече като се замисля с най-добрата ми фр не сме такива фр ........ много е гадно,и аз не мога да намеря решението на този проблем :?
FuCkIn`PrInCeSs
07-09-2007, 20:20
Ами разпределяи си така времето,че да ти стига и за двамата,а и не е задължително да се виждаш с тях абсолютно всеки ден,нали така. :)
ооо, без тия:)Приятелите не се забравят и оставят настрана.Дадох на мойто приятелче цели 10 дни с кучето(е, и не само:)), далеч от безспирното ми бърборене.Време е за Теди, утре ще се видим:)Тъй че - сделка или не:))Договорете се, бре.Лично аз смятам да мъкна приятелката си на фестивала в Бургас на есен:))
Еми,кажи й,че искаш да прекарваш и време,в което да си само с приятеля си.Или въобще не й казвай,като излизаш с него.После,ако ти попита защо не си я викнала й кажи,че си искала да останеш най-сетне на саме с приятеля си и точка.
Който има желание - намира начини!
Който няма желание - намира оправдания!
Гледай да отделяш по равно време, за да са доволни и двамата.А приятелката ти не може да те отделя от приятеля ти, все пак ти си решаваш.Да не би тя да контролира живота ти?
kobrichka
07-10-2007, 09:55
Има ли желание има и начин.Винаги може да се съчетават и приятелите и любимия,просто трябва да имаш желанието.Аз лично не бих зарязала приятелите си заради момче,затова съчетавам нещата и всички са доволни.
А що се отнася до приятелката ти просто и кажи че искаш да прекараш малко време и с приятеля си да сте си само двамата.
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-10-2007, 10:40
mda ima li jelanie ima i na4in .. izlizai primerno sletobed tam do po nqkoe vreme s neq i ve4erta s gadjeto ;) moje da se polu4i :smt016
alkobalko
07-10-2007, 11:06
Просто се опитай да разбределиш времето си. Единя ден прекарай повече време с нея, а на другия ден обратното.
nzza6toto kato i kaja 4e 6te izlizam s dryg a ne s neq tq se surdi mnogo
ами като е тъй и кажи да си намери приятел да излиза с него,това че тя няма приятел,не означава пак че ти не трябва да излизаш с него
Tempestjuji
07-10-2007, 16:27
kaji i da si gleda rabotata
neiskam da se durja gadno sus neq :S