View Full Version : BDSM
Някой/Някоя пада ли си по BDSM?Правили ли сте го,бихте ли искали да опитате?Кажете честно \:D/
FelisDirus
07-09-2007, 22:25
Да. Ето ме! :smt006
:twisted:
Чакам приятелят ми да се върне от щатите, за да опитаме това-онова. :mrgreen:
Открихме, че ни влече седмица преди той да замине, което си беше наистина кофти.
leko tup vupros..noo kakvo to4no predstavlqva tova ?!? :roll:
FelisDirus
07-09-2007, 22:43
http://www.bg-lesbian.com/bdsm/bdsmmain.htm
Тук всичко е обяснено. :D
liliiiii
07-09-2007, 22:51
ku mislish ti?Mnogo qsno 4e DA
shadow4e
07-10-2007, 22:54
Влече ме, определено, но има накъде още :) Но не и извън секса. За мен всичко приключва там!
не! твърдо съм против подобни ИЗВРАЩЕНИЯ!!!
такива хора трябва да бъдат или затваряни в затвора, или екзекутирани на място - като второт е по-добре, защото няма да харчат парите на държавата!
palomaaa
07-11-2007, 08:32
ne mi dopada
ne mi dopada
разбира се! това е занимание само за болни мозъци!!! :evil:
sexa_na_kompleksa
07-11-2007, 09:03
такива хора трябва да бъдат или затваряни в затвора, или екзекутирани на място - като второт е по-добре, защото няма да харчат парите на държавата!
:smt023
тва е за хора, които не могат да го вдигнат... :evil:
FelisDirus
07-11-2007, 09:32
Писане, забавляваш! :smt043
Сега вече наистина си лош. :lol:
krem4et0
07-11-2007, 09:36
Искам да опитам доста неща в тази насока, но моя човек нещо не е навит. Ще го навием :P
FelisDirus
07-11-2007, 09:38
Влече ме, определено, но има накъде още :) Но не и извън секса. За мен всичко приключва там!
shadow4e, първо Яворов, сега и това. Харесваш ми така, мацко. Приличаме си доста май. :twisted: :lol:
FelisDirus
07-11-2007, 09:42
Искам да опитам доста неща в тази насока, но моя човек нещо не е навит. Ще го навием :P
Постояннство и търпение, кремче! :mrgreen: И всичко си идва на мястото :D
ми така е! да биеш някого, който е възран - тва си е като изнасилване! [-X
на вас ще ви е приятно ли да ви изнасилят?
FelisDirus
07-11-2007, 09:45
ми така е! да биеш някого, който е възран - тва си е като изнасилване! [-X
на вас ще ви е приятно ли да ви изнасилят?
Да ти отговарям ли? :twisted:
П.С.
Недей така, започваш да ме плашиш. :lol:
krem4et0
07-11-2007, 09:48
Кой е казал, че аз искам да доминирам. Напротив. Аз съм нервак и трябва някой да ме укроти :P
HagpycaH
07-11-2007, 09:49
Зарибява ме \:D/
shadow4e
07-11-2007, 10:23
Кой е казал, че аз искам да доминирам. Напротив. Аз съм нервак и трябва някой да ме укроти :P
И аз така :) Защото пред останалата част от времето, все аз му правя забележки, смъмрям го и го тормозя :) А и чувството е страхотно :) На мен ми се е случвало както си седим и просто ми хване главата по... така... и да се възбудя много повече отколкото, ако ме е докосвал. Остана да си набавим само някоинеща :)
Много ми е странно, когато някои кажат, че щом удряш приятелката си, макар и в секса, ти не я обичаш, "щом я уважаваш как може да я унижаваш така" и според мен точно в това се корени всичко. За да се практикуват тези неща, трябва наиситна да си убеден, че отсрещната страна те уважава, че има обич.
FelisDirus
07-11-2007, 10:25
И аз така :) Защото пред останалата част от времето, все аз му правя забележки, смъмрям го и го тормозя :) А и чувството е страхотно :) На мен ми се е случвало както си седим и просто ми хване главата по... така... и да се възбудя много повече отколкото, ако ме е докосвал. Остана да си набавим само някоинеща :)
Много ми е странно, когато някои кажат, че щом удряш приятелката си, макар и в секса, ти не я обичаш, "щом я уважаваш как може да я унижаваш така" и според мен точно в това се корени всичко. За да се практикуват тези неща, трябва наиситна да си убеден, че отсрещната страна те уважава, че има обич.
Бройте и мен. Напълно съгласна съм!
shadow4e
07-11-2007, 10:27
Тук да си отворим клуб на начинаещите дами :lol:
айде сега сериозно - да, важно е намерението, а не действието
всяка форма на грубост и унижение може да приеме форма на дълбока обич, доверие и отдаване, най-вече на уважение към партньора и към това, което той/тя иска
на духовно ниво господарят и робът обръщат ролите си - робът се радва на еогистичната страна на акта, защото той се "отделя" от съществуването си, не носи отговорност за себе си; докато господарят трябва да се гиржи за него и да внимава - защото действията на господаря са силно ограничени от желанията на роба, защото последният може винаги да възпре дадено действие или целия акт само с 1 дума
shadow4e
07-11-2007, 10:43
quench, не може да го вдигнеее.Айде сега вкупом целият форум да му се подграва... А пък взеха, че ти се и вързаха :lol:
Болката не се усеща въобще като болка. Не сте ли забелязали, че можете да му раздерете гърба на момчето ви и то да не го усети така, а после като спрете да видите, че цялото е надрано. Усещанията при секса са променени.
копеле, як си,айде да правим needlessly violent sex
jjjjjj6363
07-11-2007, 15:36
super mnogo me kefiiii no nikgo ane bih probval nikoga daje i tq da iska
Unexpected Error
07-11-2007, 21:26
Леката част да. Белезници, въжета, тем подобни да, но без бой, без камшици, само секс.
i men me kefi,praktikuvam i "normalen" sex,no da i tova opredelno me vle4e i to kum sub stranata. :P :grin:
с 2 думи BDMS представлява бои ебане и сръбска музика
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Pak se nameri razbira4 deto e pro4el 2 reda i se izkazva.... :o
Pak se nameri razbira4 deto e pro4el 2 reda i se izkazva.... :o
просто ве шегувам
pro_teen
09-21-2008, 15:07
Не бих казала, че е нещо, от което може да се възбуди човек .. :-o
Rise_Against
09-21-2008, 19:45
аз пък ще ви кажа в БДСМ се изисква мн повече от любов-това е отдаденост на партнъора,безрезервна любов и почит,не на последно място и доверие! това те пренася в др свят и орбита и какво ли още не...не е за болни мозъци! има различни хора,съответно вкусове и различни неща,които те възбуждат. няма нищо лошо в БДСМ,щом това е това от което се нуждаеш. с подходящия партниот би било доста хубаво изживяване. но не бъркайте БДСМ с мазохизъм или зъдизъм,защото тук не става въпрос само за физическо усещане,това е въпрос на дулбоки чувства и психическа нагласа.
Xrisenceto
09-21-2008, 20:38
о боже мой :shock: неее :?
BDSM - Bahti Darjavata Samo Mazohisti :D :D
Bellatrix
09-22-2008, 10:37
Бих, макар и не много сериозно, с граници. Но моят никога няма да се навие...
tianiira
11-15-2008, 22:27
da :grin:
Schneeflocke
11-15-2008, 23:28
но не бъркайте БДСМ с мазохизъм или зъдизъм
BDSM - Bondage Discipline Dominance Submission Sadism Masochism
Тааа, да не го бъркаме със садизъм и мазохизъм, а?
По темата: Аз съм повече по B&D - не рискуваш да останат белези,
genocide
02-21-2009, 11:05
Тази галерия, дали се води БДМС? или е нещо по-извратено...
http://namaikatikura.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=80&Itemid=91
:o
Не бих казала, че е нещо, от което може да се възбуди човек .. :-o
и аз съм против, ама нали знете различни хора,различни влечения.. :?
Extremescream
02-21-2009, 11:52
Daaaaaaaaa :grin: :-)
PiNk_GiRl
02-21-2009, 12:16
BDSM - Bahti Darjavata Samo Mazohisti :D :D
:lol: мхм :lol:
П.П:Против съм.
BrokenInnocence
02-21-2009, 15:56
Обичам.
ThePainIsReaL
02-21-2009, 20:42
В определен етап от съвместния ни живот и това може да се случи. Засега не ни е нужно. Не сме "дорасли" до идеята. Иска се време за такъв тип секс.
got2Bthe1
02-21-2009, 20:55
Никога ма никога няма да го направя тва...
за самотните ( и не само) фенки на тоя тип любов - разполагам с приятна за идеята обстановка ( маза с хлебарки ) оборудвана с камшици , три чифта белезници и кожени маски ...
за да не кажете че правя оффтопици , по самото оборудване на мазичката ми си отговорете дали си падам по това :razz:
SadoCunt
02-26-2009, 11:07
обожавам гооооооооо
предишното ми гадже го бе6е страх, но сегашния :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nefchi_bs
02-26-2009, 19:58
Не ме кефи..Гледала съм такива филмичета и мисля,че е извратено...