Влез

View Full Version : Моята странна приятелка...

~ShaDoW~
07-10-2007, 12:05
Хм...абе неска се зачудих над нещо...имам една приятелка,която е много странен човек,та иска ми се да чуя мнението за подобен тип момиче. та:
тя е спортистка,с много стегнато тяло,в лицето е чаровна,с някак си наивни и мили черти. като характер е много дива.пред останалите хора не се оставя да я нагрубяват,унижават,посяга т... дори често се случва тя да стига до физическа или словестна саморазправа за да се защити. много силен човек изглежда,обаче доколкото я познавам е много нежна и мила,стига да й спечелиш доверието(което е много трудно) ,голяма веселячка е понякога,танцува божествено,няма равна... пуска интересни лафчета... но много ама много трудно можеш да достигнеш до съшността й и тя да ти позволи да я доближиш...общо взето адски труден човек е :-k
та момчета какво мислите за подобен тип момичета? занимава ли ви се с такива,струва ли си? или си търсите все по леснички? :roll:

koalka
07-10-2007, 12:10
Според мен точно с това би станала интересна на едно момче.С загадъчността си, че човек трудно печели доверието й.Но не е за момче, което я харесва много малко, защото може да се уплаши и да се откаже.
Само едно момче с истински чувства и със силни при това, би могло да има търпението, както казваш, ако е трудна.Поне така мисля аз.

bolnoty
07-10-2007, 12:11
Че за какво ти е по-лесна ? Това е мн интересен въпрос, но според мен това момиче си струва да го познаваш ... смисъл такъв - за какво ти е някаква лигла или ky*ва дето ще те остави заради първия срещнат "playboy" ... както каза - доверието и се печели трудно, но веднъж спечелиш ли го си го имаш и само трябва да внимаваш да не го изгубиш, което отново не е лесно ... но кой е каззал,че трябва да е лесно ;)

07-10-2007, 12:20
еми малко са момчетата, които ще имат търпението... дано да има и такива и едно да дойде и към мен, щото ми писна от тъпнара, които един свестен разговор дори не могат да проведат.

alkobalko
07-10-2007, 12:23
Такива момичета са мног по-интересни на момчетата. Много малко обаче са тези, които могат да издържат такъв характер. Има такива, които биха я оценили. Има обаче и момчета, които гледат да си хванат лесно момиче.

07-10-2007, 12:40
[quote="~ShaDoW~"]Хм...абе неска се зачудих над нещо...имам една приятелка,която е много странен човек,та иска ми се да чуя мнението за подобен тип момиче. та:
тя е спортистка,с много стегнато тяло,в лицето е чаровна,с някак си наивни и мили черти. като характер е много дива.пред останалите хора не се оставя да я нагрубяват,унижават,посяга т... дори често се случва тя да стига до физическа или словестна саморазправа за да се защити. много силен човек изглежда,обаче доколкото я познавам е много нежна и мила,стига да й спечелиш доверието(което е много трудно) ,голяма веселячка е понякога,танцува божествено,няма равна... пуска интересни лафчета... но много ама много трудно можеш да достигнеш до съшността й и тя да ти позволи да я доближиш...общо взето адски труден човек е :-k
se edno opisa mem :-s

~*~By~Myself~*~
07-10-2007, 14:15
Малииии ~ShaDoW~ да не би да се познаваме защото ме описваш с много голама точност :lol:
А по темата рядко се намира момче което да успее да ме изтрае и почне ли да ме нагрубява унижава или нещо от сорта получава моментален БАН [-X
примерче ще ви дам най-дългата ми връзка е 2 месеца

ОneWingedAngel
07-10-2007, 14:23
Хм...абе неска се зачудих над нещо...имам една приятелка,която е много странен човек,та иска ми се да чуя мнението за подобен тип момиче. та:
та момчета какво мислите за подобен тип момичета? занимава ли ви се с такива,струва ли си? или си търсите все по леснички? :roll:

изцяло мой тип моми4е е тя... :smt007

07-10-2007, 15:22
аз мисля че е зодия рак !

BeBsItO
07-10-2007, 15:39
imam sa6tata priqtelka, i interesa kam neq e mn golqm.nz 6to ama mom4etata obi4at takiva nahakani macki

BeBsItO
07-10-2007, 15:41
imam sa6tata priqtelka, i interesa kam neq e mn golqm.nz 6to ama mom4etata obi4at takiva nahakani macki

Soy_tu_mujer
07-10-2007, 18:15
Tova momi4e spored opisanieto ti znae kak da si otstoqva poziciqta i kak da se spravq s trudnostite.I kakto ti kaza znae kak da se zabavlqva koeto e nai-vajno. Kolkoto po-zagadu4na i trudna, tolkova po interesno:)!I da m/u drugoto golqma 4ast ot tova, koeto opisa go ima i v moq harakter:))
Mnenieto mi e napulno polojitelno za podobno momiche. :)

07-13-2007, 22:54
ami vij az sam sa6tata darja se taka izgledjdam taka i tova darjanie idva ot kofti priqteli-hora koito sa me naranili 4ovek mn trudno dopuskam ve4e imam priqteli otseqla sam si gi i pove4e ne mi trqbvat za6toto istinskite sa malko povedenieto mi opredeleno budi interes u majete no puk az nqmam interes kam tova predpolagam i pri neq e taka povedenieto na daden 4ovek se harakterizira sprqmo tova koeto e prejivql,edna depresiq osobeno pri nas momi4etata se otrazqva mn na sledva6tite ni deistviq i nai-ve4e zasegnato e povedenieto ni edin vid za6tina bariera.....

lovers
07-13-2007, 23:48
Че за какво ти е по-лесна ? Това е мн интересен въпрос, но според мен това момиче си струва да го познаваш ... смисъл такъв - за какво ти е някаква лигла или ky*ва дето ще те остави заради първия срещнат "playboy" ... както каза - доверието и се печели трудно, но веднъж спечелиш ли го си го имаш и само трябва да внимаваш да не го изгубиш, което отново не е лесно ... но кой е каззал,че трябва да е лесно ;) Spodelqm Mnenieto!Kolkoto po-trudna tolkova po-dobre...Po interesna e,po zagaduchna,a i takava jena moje da napravi edin muj lud! :-D

Sasuke
07-14-2007, 00:35
Твърде перфектна е!!Аз лично несе стремя към такива момичета

Sasuke
07-14-2007, 00:48
убий я и я изнасилвай докато е топла!

тук съм съгласен :) :-D

bloodranger
07-14-2007, 05:24
Че за какво ти е по-лесна ? Това е мн интересен въпрос, но според мен това момиче си струва да го познаваш ... смисъл такъв - за какво ти е някаква лигла или ky*ва дето ще те остави заради първия срещнат "playboy" ... както каза - доверието и се печели трудно, но веднъж спечелиш ли го си го имаш и само трябва да внимаваш да не го изгубиш, което отново не е лесно ... но кой е каззал,че трябва да е лесно ;)
to4no taka lesnite sa za prostacite (ne moga da povqrvam 4e go kazvam)
no tva momi4e qvno e mnogo gotino i si pada "du6a na kompaniqta" tai 4e si e super 10 za neq ot mene \:D/

bloodranger
07-14-2007, 05:25
убий я и я изнасилвай докато е топла!

тук съм съгласен :) :-D
vii ko4ove takiva iztrezneite i posle pi6ete staa li

BrokenInnocence
07-14-2007, 07:34
Кое и е странното? Момичето си е супер. Какво според теб е нормално за едно момиче- да ходи и да се натиска на всеки дето я побутне в дискотеката ли? Е, не може всичките да са лесни.

Vikitooo
07-14-2007, 07:46
Хем нахакана, хем красива, хем умна, хем дръзка...не е ли много? Все пак едното в замяна на другото..

aP0kAlIpSiS
07-14-2007, 10:21
Тази тема ме шашна! Няколко момчета и две приятелки веднъж решиха да ми правят анализ и с един,два минуса ме изкараха точно такава.Тогава доста се замислих над себе си и май наистина има нещо вярно.Както и да е,отпллеснах се...

Може би поради причината,че и аз съм подобен характер нямам много приятели,но тези които имам са страшно свестни и като се замисля всички ги познавам от повече от 6 години.
Трудно допускам хора до себе си и затова и момчетата,който са ме харесвали се отказват доста бързо.Явно не им се занимава...
Но не мисля,че е странна-просто е интересна.

MaRiNkA_16
07-14-2007, 17:09
[quote=~ShaDoW~]Хм...абе неска се зачудих над нещо...имам една приятелка,която е много странен човек,та иска ми се да чуя мнението за подобен тип момиче. та:
se edno opisa mem :-s
stavame 3 ve4e :D