View Full Version : къде обичате
Млади дами къде обичате най-много да ви се изпразват.Чакам отговорите ви с нетърпение.
palomaaa
07-10-2007, 15:01
ne obi4am da me klepat [-X
Млади дами къде обичате най-много да ви се изпразват.Чакам отговорите ви с нетърпение.
Готин въпрос
shadow4e
07-10-2007, 15:16
Не обичам в устата, но любимо... може би в/у лицето :)
Давала ли си да ту се изпразнят на лицето.
shadow4e
07-10-2007, 15:58
Да и то не един път и какво от това? :-s Сама си искам. Не страдам от такива предразсъдъци.
А в устата поне пробвала ли си.Само да поемеш спермата без да гълташ.
Не обичам в устата, но любимо... може би в/у лицето :)
Браво ....... :P .трябва другите да взимат пример от теб
shadow4e
07-10-2007, 16:06
е, то за мен най-малоумното е да свърши в устата и после да го изплюеш :smt005 Не ме е гнус от приятеля ми! Правила съм го и то не един път, ама вкусът е гаден, защото е горичв /сигурно защото пуши и пие бира :)/, а не обичам абсолютно нищо горчиво. То кафе мразя :lol: Ама то и той не си иска да ми свършва в устата, защото естествено и за него е много по-яко, когато и на мен ми е яко. Само ако не трябва нещо да изцапаме.
Явно се разбираш с приятеля си.Той раззбрах няма желание да ти се празни в устата,да не говорим за гълтане на сперма.Искал ли е от тб да го направите анално.
shadow4e
07-10-2007, 16:11
Не, аз исках от него и го правим :)
Много си категорична в разсъжденията shadow4e.Искаш ли да коментираме по темата само двамата в ICQ-то.Отговори съгласна ли си.
Какво стана бе shadow4e защо замлъкна.
shadow4e
07-10-2007, 17:18
Това, че практикувам разни такива неща, не означава, че съм курва :) Даже се чудя как досега някой не ми е казал, че съм такава :lol:
Бях навън досега, но айсикюто не си го давам, не за друго, а просто няма какво да обсъждаме толкова :) Това, което съм казала е във форума, повече от това не споделям с никого.
Хммм, а моето мнение е, че в тези неща, които правя няма абсолютно нищо лошо и всяко нещо е с времето си. На 12-13 години скачах на ластик и играх на КЪР :lol: Първата ми целувка с момче може и да беше преди 2 години т.е. на 16, но досега приятелят ми не се е оплаквал :)
Но мисля, че темата не е за мен, а за всички момичета. :)
Не съм казал ,че си курва.Мисля,че тона на коментарите ми не е обиждащ.
Unexpected Error
07-10-2007, 17:41
Това, че практикувам разни такива неща, не означава, че съм курва :) Даже се чудя как досега някой не ми е казал, че съм такава :lol:
Бях навън досега, но айсикюто не си го давам, не за друго, а просто няма какво да обсъждаме толкова :) Това, което съм казала е във форума, повече от това не споделям с никого.
Хммм, а моето мнение е, че в тези неща, които правя няма абсолютно нищо лошо и всяко нещо е с времето си. На 12-13 години скачах на ластик и играх на КЪР :lol: Първата ми целувка с момче може и да беше преди 2 години т.е. на 16, но досега приятелят ми не се е оплаквал :)
Но мисля, че темата не е за мен, а за всички момичета. :)
Ти си ми идол!
А ти трябва да порастнеш.
shadow4e
07-10-2007, 17:43
Не съм казал ,че си курва.Мисля,че тона на коментарите ми не е обиждащ.
Не, нямах предвид теб :) А по принцип, че ми се е случвало. Някой като разбере от някой форум, че ми харесва да ми свършват в/у лицето и ме е наричал така. уточнението беше просто да не стават грешки :)
По-скоро се отнасяше към balgarianbg, защото пред моя приятел съм отпусната на 100 процента, обаче и да скъсам с него, ще им трябва адски много време, за да мога да допусна някого другиго толкова близо до мен, да съм убедена, че ме уважава и че тези, неща, които правим са просто част от взаимното ни удоволствие :)
За мен има разлика и м/у просто свирка и м/у свирка с чувство, от която наистина да се възбуди и момичето, а не само пъшкането да му е готино на момчето :)
Да, и тонът т не ми е прозвучали обидно и не съм го възприела лошо :)
Technof@n, хахахха предпочитам да оценяват предимно умственият ми капацитет. За мен той е по-важен. Звучи някакво... Как може да съм ти идол като нито си ме виждал, нито ме познаваш. Може пък и да съм някоя глупавичка лигла, отхвърлена от обществото и да си измислям по форумите, понеже примерно си нямам друга работа :lol:
Unexpected Error
07-10-2007, 17:43
А ти преди да пишеш, трябва да помислиш малко.
Всищност аз мисля достатъчно преди да пиша, но незнам дали мога да кажа това и за теб.
Защо ти е идол, защото практикува нещо различно, което повечето момичета не искат да практикуват с теб?
Няма момиче, което не иска, има момче, което не знае как да си поиска.
Ако питаш мен на него му е най-приятно да свършва вътре в мен, но тъй като не е възможно много често.... се задоволява с коремчето ми или в устата...тук с shadow4e се различаваме значително, аз не понасям да свършва на лицето и по косата ми и той го знае :) не мога да кажа точно защо, но определено ми е много неприятно, докато в устата няма никакъв проблем, още повече че той спортува и се храни здравословно (аз нямам вина :) ) и много рядко съм усещала неприятен вкус (даже в момента не се сещам за такъв случай)... така че въпроса е вие да се грижите за себе си за да ни бъде приятно на нас да ви доставим удоволствието което искате :)
ОneWingedAngel
07-10-2007, 20:39
абре момичета...как така определяте точно къде ще свърши пи4а смисал такъв тои като тръгне да се празни понякога доста хвърчи ,така че лесно побада в коса,очи, нос....
най обичам в окото :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :smt005
ебати тъпата тема :smt013 :smt019
shadow4e
07-10-2007, 22:57
абре момичета...как така определяте точно къде ще свърши пи4а смисал такъв тои като тръгне да се празни понякога доста хвърчи ,така че лесно побада в коса,очи, нос....
Затварям си очите просто, защото е ужасно, когато влезне. Окото се зачервява и може после цял ден да седи така :) Относно косата и да попадне малко не е проблем, ще се измия, няма да се разтопя я!
key_of_hell
07-10-2007, 23:03
stra6no me vuzbujda svur6vaneto v ustata!Poburkva me!
изгонена__от__рая
07-28-2007, 20:28
Става и някаде по мен :wink: Но не на лицето или в устата ми :roll:
Да ви свършим в устите на сичките. :-D
i_love_house
07-28-2007, 20:58
Hm..na mene mi haresva v ustata..da i ne kriq! na pove4eto momi4et moje bi ne im haresva nioo na men-da! ima gor4iv vkus,moje bi za6toto priqtelq mi u6i da..no kato cqlo e qko!
Малиии няма целувам поиче жени бахти гнусотията. Не стига че го лапат на кой да е пък и в устата им се празнат на сека 2-ра.
ok are kazvaite i drugite momi4eta de nemoje samo edno
marina star
07-29-2007, 09:59
na korem4eto,na gardite i na dupeto :smt016
Wicked_Kid
07-29-2007, 10:14
Мене ме кефи по циците, в устата, по лицето не ме кефи много, щото последния път цял ден ме боляха очите :D Иначе ако е в презерватива, най-добре :wink:
Naked in the wind
07-29-2007, 19:58
По гърдите,коремчето,в дупето-това са ми любимите места :smt016
Котарана
07-29-2007, 20:02
На лицето или в устата най-ме кефи... :)
Устата. Най-безпроблемно е и не се налага да се къпеш/бършеш/омазваш от горе до долу докато откриеш къде са проклетите кърпички.. Пък и е супер яко.
hip Hop Mace
07-29-2007, 21:31
В устата,на коремчето и на гърдите :)
V ustata...po li gardite,v dupeto...
SmurkamDoZori
07-29-2007, 21:40
да се източвам на веждите обичам :roll: