View Full Version : interesen 4ovek sum!!!
LaDy_DaQnA
07-10-2007, 20:23
Mnou kofti se polu4aa pri men.Predi pusnah 1 tema zatova 4e sum na 13 i ne sum imala gadje i me obstrelqha s komentari 4e otka4am i 4e ne e zaguba i podobni dobre de.Kazaha mi 4e vsi4ko 6te doide s vremeto si ok suglesna sum.Dosta ot ne6tata gi preodolqh,ama nemoga da stana gadje s nqkoi prosto za ideqta tr da imam 4ustva kum nego.Naposleduk dosa mom4eta koito pove4eto sa smotani se opitvat da me svalqt ama ne.I po svqsni se opitvat no 6tom q nqma trupkata nestava.Znam 4e vsi4ko zavisi ot men no mi se iska6e da go spodelq s nekoi.Ako mojete pomognete ako nemojete blagodarq za vnimanieto.Moje da ostavite nqkoi komentar :P
сама си разбрала, че любовта не е концерт по желание. иска сеу време, за да се срещнат двама души, в които да пламне искра един към друг. това не е нещо ненормално, че да трябва да го преодолееш. всъщности е хубаво, защото като че ли само курвите (извинявай за думата, дяволски точна е) не притежават подобен механизъм.
разбира се, можеш да се срещаш с някой и без да я има искрата, но това не е мн честно към другия човек, нали?
така че спокойно, цялото време на света е пред теб, ще откриеш този, когото можеш да обичаш. отпусни се и всичко ще е наред.,
УСПЕХ!!!!!! :D
GaNgStAz
07-10-2007, 20:34
мноо ясно, че треа да имаш чуфстфа :) ама иначе не разбрах за кфо по точно треа ти помогнем... ? :P
Свободна ли си четвъртък вечерта?
`Death`Whore``
07-10-2007, 22:25
Определено НЕ СИ интересен човек - пускаш безсмислени теми като почти всички в този форум. Какъв е проблемът? Нямаш ли приятелка, с която да споделиш това? И на мен ми налитаха само смотаняци преди, все се намира някой, когото и ти харесваш.
BlueMushroom
07-10-2007, 22:56
ahhaha i kak go razbra tova che ne e interesen chovek...samo ot edin nishto i nikakav komentar v teenproblem li?
`Death`Whore``
07-10-2007, 22:58
Адвокатите да не се обаждат.
BlueMushroom
07-10-2007, 23:15
ne interesno mi e prosto...kak go razbra tova.i shte se obajdam kogato pojelaq...v svobodna darjava se namirame.
`Death`Whore``
07-10-2007, 23:18
Споменах защо. :)
ne interesno mi e prosto...kak go razbra tova.i shte se obajdam kogato pojelaq...v svobodna darjava se namirame.
По тая логика.. и от 1 пост не може да разберем дали Е интересн човек... точка на спора
Към авторката : Пътя го изминаваш ти, не ние - остави нещата сами да се случат, не търси това, което може да дойде само...
A 6to vsi4ki mom4eta koito ti nalitata i ti ne haresva6 opredelq6 kato " smotani" za pove4e ot tqh li se ima6? na 13 pikla sednala da se 4udi 6to nqma gaje.....u4i si urocite momi4e i se zanimavai s ne6to smisleno. za vruzki i ebane 6te ima6 vreme dostatu4no.