PDA

View Full Version : Зараза

07-11-2007, 05:55
Скоро правих секс с една доста съмнителна бройка.Направих го спрезерватив.След като я обладах вагинално при изваждането на члена видях,че същия е покрит с лепква течност подобна на рядка кръв.При свалянето на презерватива си оцапах ръката с тази кръв.По ръката ми имаше рани от ремонт на колата.Възможно е кръв от дамата да е попаднала в раните.Може ли да съм се заразил със СПИН.Помогнете със съвет.

namina
07-11-2007, 06:01
мисля че нищо ти няма!
мисля че нямаш съмнение за притеснения!
но се пак отиди на лекар защото недай си боже ако си заразен колкото по рано отидеш на лекар талко по добре за теб за да можеш да се излекуваш! :-k

alkobalko
07-11-2007, 06:08
Ако си заразен със СПИН, в коетос е съмнявам, няма да разбереш веднага. Той може да бъде засечен след 4-6 седмици от заразяването.
И все пак мисля, че няма причина за притеснение.

krem4et0
07-11-2007, 07:23
Аз бих ти препоръчала след месец да си пуснеш едни пълни изследвания. и до тогава да ограничиш до 0 половите си контакти. може да не е СПИН, но всяка болест е неприятна!

palomaaa
07-11-2007, 07:25
няма да е СПИН,може да е нещо друго но за спин се сумнявам [-X

namina
07-11-2007, 08:27
няма да е СПИН,може да е нещо друго но за спин се сумнявам [-X
ти да не си доктор бе може и да е СПИН! :(

HagpycaH
07-11-2007, 10:03
Аз бих ти препоръчала след месец да си пуснеш едни пълни изследвания. и до тогава да ограничиш до 0 половите си контакти. може да не е СПИН, но всяка болест е неприятна!

Съгласен съм с теб.Но мисля че ти няма нищо и друг пат не чукай такива бройки по добре да седиш на сухо защото понякога и кондомите не помагат.

DarkAngelOfHope
07-11-2007, 10:09
то за тва при такива рискови полови контакти е хубаво момичето да маха презерватива, че ако и има нещо да не се зарази мъжа с някоя болест ...

07-11-2007, 17:42
Ако не знаете - презерватива трябва да се сваля от дамата - точно поради такива причини. Може да се осъществи зараза точно чрез някакви ранички по ръцете.

DIVINE_TIME
07-11-2007, 22:33
И аз това бих препоръчала!