View Full Version : Iskam da predloja brak no kak
vlubena bezumno
07-11-2007, 09:16
zdraveite az na 18 godini i mnogo obi4am priqtelq mi s koito sme ot 3 godini i iskam da mu predloza da se zgodim no nz kak iskam da po romani4no i az nz kakvo da pravq daite ideq molq vi !
Ani_girl
07-11-2007, 09:19
emi mojje da organizira edna ve4erq samo dvamata ako ima pari moje da se uxar4i sa skup restorant i enebtualno hotel i moje prustena da go sloji v 4a6ata sas 6ampansko naprimer XA de da znam :) nqkoi moje da dade po dobra ideq :)
`Death`Whore``
07-11-2007, 09:19
На 18? Брак? Помисли малко. Вие още нямате средно образование. А за да имате съвместен живот, трябва да работите и двамата доста сериозно.
zdraveite az na 18 godini i mnogo obi4am priqtelq mi s koito sme ot 3 godini i iskam da mu predloza da se zgodim no nz kak iskam da po romani4no i az nz kakvo da pravq daite ideq molq vi !
Я се събуди. Нещо май не си на наща планета. Как ще му предлагаш да се жените. #-o
thefreak
07-11-2007, 09:29
Ем навреме си се сетила, ако питаш мен.
Защо просто не го кажеш, защо трябва да е романтично ?
Абе, момиче ... къде ще се жениш на 18 бе! Та вие още сте деца! Замисли се... можете ли да направите стабилно семейство? Ти на бакшишите от кафенето ли ще разчиташ, за да платиш тока? Водата? Наема? Храната? Пътя? Дрехите? Кафенце с приятелките? Помисли реално...
Che kakvo im prechi da se sgodqt be ?!? Shtom momicheto go iska znachi e gotovo za tova a i ne e nujno da zajivqvat oshte zaedno i da rabotqt !Moje da si jiveqt pri roditelite oshte i kato se ojenqt sld 2-3 godini togava da zajiveqt samostoqtelno!Ta po temata mojesh da mu napishesh nqkolko pisma lubovni kato gi postavqsh na lubimite vi mesta i vsqko sledvashto da vodi do sledvashtoto mqsto i kraina spirka da e nqkoe priqtno i romantichno mestence da rechem restorantche ili neshty drugo i za prustena i as odobrqvam chashata :wink: btw ne trqbva li toi da ti predloji ?
Sorry :roll: ama ne si li malko malak za brak :smt017 nqma da ti se barkam ! Mi zavediq na skap restorant i posle na hotel i na legloto da ima edno sarce ot rozi i v tva sarce prastena :!: Oxx zame4tax se :-D
Призрачна
07-11-2007, 10:43
Миличка май мъжете предлагат на жените :))) а относно това да се сгодите не прави тази грешка рано ти е още :))
e sigurno mn se obi4ate ama spored men po4akai malko o6te si edva na 18 kyde si se razbarzalaqsno e 4e 3 godini sa dosta no spored men ne pribarzvai :wink:
krem4et0
07-11-2007, 11:41
Ами как-както аз мърморя на моя през ден да се съберем заедно. Просто му го казвам, той отказва с аргумента пари, аз реввам, той ме утешава и..така до другата седмица или месец, когато пак реша, че го искам завинаги. Споко, на 18 си. Не е нужно да се обвързваш на този етап. Радвай се на безгрижието на връзката, че като дойдат сметките и децата ще плачеш горчиво.
kofti_nick
07-11-2007, 11:53
Абе не ти ли е рано още ? :roll:
1во, Жена на мъж не предлага! [-X
2ро, Хмм :-k Не мислиш ли, че сте малко млади, изчакай поне докъто станете на 20....22...... :-k Според мен няма да е много приятно ако сега сключите брак, или той ти отвърне нещо от сорта на 'още не съм готов' Не мислишли,че тоя отговор ше ви разбие връзката?!?!?!
90% от мъжете не са много на кеф да се женат на 18-19-20...... =P~
Факт... :smt005
Ми прав си.
Мила рано ти е още, недей прибързва, че после да не съжаляваш ако след 1-2 години осъзнаеш, че нямаш чувства към него или той към теб.
alkobalko
07-11-2007, 12:30
На 18 ви е рано за брак. Изчакайте още няколко години. Вие все още нямате нужното образование, за да изградите стабилно семейство.
А иначе, ако толкова много искаш да се жените, просто му го кажи на вечеря или нещо подобно.
kobrichka
07-11-2007, 12:42
Прекалено рано е да се жениш.На 18 не смятам,че си готова да се грижиш сама за себе си камоли и за семейство.Помисли имаш време,колкото искаш.
Ice_Queen_
07-11-2007, 18:23
Тъй Тъй... не съм чела горните постове..и няма и да го направя,но
Мацка да те подкрепя. И аз имам шанс да се сгодявам тая година/хахаха,звучи ми супер смешно ,но и готино.. :smt050 (форума може след някоя и др година да ви каня на сватба хъхъхъ/ . С приятеля ми се от 2 години и нещо заедно.Имаме планове за бъдещето и сме сигурни че искаме да сме заедно.
Знам че на 80% от форума им звучи тъпо,налудничево и както искате го наречете,ваша си работа.
Та нз ,аз бих изчакала ТОЙ да направи тази стъпка O:) ,но ако държиш да си ти..хрумва ми - хотел в планината/хижа де../ нощ,мн звезди,вие прегърнати гледате небето..иии нататък си знаеш.
Успех,подкрепям те напълно :)
LaDy_DaQnA
07-11-2007, 18:45
Na 18 da se jeni6 e ne6to tupo :) pone taka cgo vijdam seciq jivot e pred vas puk i iz4akai toi da ti predloji vse pak si jena!
1 vo 6te vi kaja 4e momi4eto ne govori za brak na taq vazras a za ''godej'' edin vid da se razberat.....dali 6e sa zaedno zavinagi ili prosto..... de a zna,....
2 ro podkrepqm momi4eto za6toto samo 1 napalno ozrqlo i naistina obi4a6to sa6testvo moje da si pomisli za taq stapka na 18..... evala ti ! naistina go obi4a6
3 to kvo i vikate 4e e luda kato tq za deca ne e govorila....
i 4 to posledno.... pravi ste 4e za si4ko si ima vreme, no prosto ubovta e takava,ne pita kakv si i na kolko si .prosto ne6tata se slu4vat
neverand
07-11-2007, 22:47
щом пишеш тука значи не си за брак
хаха... бе вие дето си мислите, че имате супер сериозни връзки сте много смешни, честно:)...
първо никое (ама никое -може би с 2-3 изключения, но те са луди) момче не иска да се жени на тая възраст ако ще откакто сте се родили да сте заедно..3 години нищо не значат.. бях с моя приятел 5години и никога не съм му споменавала нещо такова и само като му намекнех да заживеем заедно (просто щеше да ни излиза по-евтино) и той първо започна да търси съквартиранти, а после вдигна врява до небесата, че не искал да го връзват от сега (23г)..сега ще кажете, че не всички са такива, ама аз нормален човек не познавам, който да се жени на тая възраст.
жените като се влюбят и си мислят кво ли не...ами замисляла ли си се ако ти откаже? аз лично бих се сринала!ебаси унижението би било.
flowerlina
07-12-2007, 07:10
Миличка май мъжете предлагат на жените :))) а относно това да се сгодите не прави тази грешка рано ти е още :))
Дам така е
krem4et0
07-12-2007, 09:19
Тъй Тъй... не съм чела горните постове..и няма и да го направя,но
Мацка да те подкрепя. И аз имам шанс да се сгодявам тая година/хахаха,звучи ми супер смешно ,но и готино.. :smt050 (форума може след някоя и др година да ви каня на сватба хъхъхъ/ . С приятеля ми се от 2 години и нещо заедно.Имаме планове за бъдещето и сме сигурни че искаме да сме заедно.
Знам че на 80% от форума им звучи тъпо,налудничево и както искате го наречете,ваша си работа.
Та нз ,аз бих изчакала ТОЙ да направи тази стъпка O:) ,но ако държиш да си ти..хрумва ми - хотел в планината/хижа де../ нощ,мн звезди,вие прегърнати гледате небето..иии нататък си знаеш.
Успех,подкрепям те напълно :)
Абе и ние с моя сме така, ама не ща да се сгодяваме. толкова ли е трудно да излизем на квартира и да живеем заедно. Тъкмо да видим как ще стоят нещата със сметките, с дребните ежедневни проблеми. Аз все го навивам, ама той не ще-млади сме били. Е, на 22 сме, ама.....се обичаме и искаме да сме заедно. Какво още трябва? Пари...мразя ги тия пари!
Жената също може да предложи. не живеем в 17 век!
Момичето пита как да предложи брак, а не дали е редно да предложи брак. А това с романтиката е смешно. То е само за жените, но попринцип един мъж изобщо не го вълнуват тези работи.
key_of_hell
07-12-2007, 09:29
mmmm da menzis i akul ako ne ti doidat ne vreme ne gi 4akai vuob6te samo tova 6te ti kaja!
betka_13
07-12-2007, 10:40
Ne ti li e rano o6te :smt017 pomisli malko
sasha_90
07-12-2007, 10:51
По добре не му предлагай ти.Той ако иска сам ще го направи.
П.П Не прави тази грешка да се омъжваш на 18 години.Изчакай да пораснеш още.
всеки си има мнение, като гледам повечето даже и нямате намерения да се жените, но продължавате ли така лошо
и като си е решила да го направи, все пак ако го иска много силно, обичат се и т.н. все някак ще се справят
Слънчево момиче
07-12-2007, 11:41
Кутия бонбони,цвете ако искаш,звъниш му на вратата,тикваш му ги в лицето и още преди да е проговорил казваш заветния въпрос : Ще се ожениш ли за мен ? Пък вече той си решава