View Full Version : Moderated:Намек ли е това??
От Пловдив съм като за начало да си кажа.На 16 съм ,а въпросното момиче е на 15.Та днес си пишех нещо с нея и понеже отговаряше ,колкото да не си пиша сам и по-едно време и казвам май не ти се пише много или?И тя ми казва еми не писна ми да си пиша с всеки и накрая само с писането...Е та стана ми чудно това намек ли бе към мен или?Най-странното е ,че си има приятел.
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Може би е някакъв намек,щом е казала така.Сигурно преди теб си е писала с доста момчета и те нещо са я залъгвали по скайпа,а тя е имала някакви надежди и на края не е излезнало нищо и и е писнало найстина.Сигурно си й симпатичен и ти намеква,че иска нещо повече.Ако беше обратното щеше да започне да измисля някакви тъпи оправдания :wink: .А това,че има приятел въобще не пречи.
Пф не ми прилича на намек :-D
Та днес си пишех нещо с нея...И тя ми казва еми не писна ми да си пиша с всеки и накрая само с писането...
А какво по-точно сте си писали? 8-[
Има вариант момичето просто да не знае как да се изразява.... но може и да е било намек.
sasha_90
07-11-2007, 16:50
Ако се "познавате" само в чата,може да иска да се запознаете и извън чата.
Dead`Paladin
07-11-2007, 17:25
:-k taz devoika ne mi haresva... nshto gnilo ima...shtom priqtel si ima i pak nameci puska...
Аааа да само от скайпа я познавам.
abe kato namek e ama ne ne6to polojitelno....prosto moje bi ti namekva 4e i stava dosadno da 4atite kato ne se poznavate a ne 4e 6te si zareje gajeto zaradi teb :)
Най-странното е ,че приятеля и е за кратко в Испания.Или иска се видим лично ,или си търси някой за забава докат го няма ,или и аз незнам...Дано някой друг има предположения...
Albinos.com
07-11-2007, 19:53
Предложи и да излезете! Сливи ли имаш в устата ?!?
Предложи и да излезете! Сливи ли имаш в устата ?!?Е аз го направих и тя се съгласи ,ама...
Може би е някакъв намек,щом е казала така.Сигурно преди теб си е писала с доста момчета и те нещо са я залъгвали по скайпа,а тя е имала някакви надежди и на края не е излезнало нищо и и е писнало найстина.Сигурно си й симпатичен и ти намеква,че иска нещо повече.Ако беше обратното щеше да започне да измисля някакви тъпи оправдания :wink: .А това,че има приятел въобще не пречи.
saglasna sam!A tva za priqtelq ne znam v kakvi otno6eniq sa,no ima hora,koito sa s gadjetata si bez da gi haresvat.Nai-dobra se vij s neq i razberi kakvo iska :wink:
Мерси.Макар че сигурно само тва ,че ми желаеш успех е вярно в изр. е вярно ,ама :D
Мерси.Макар че сигурно само тва ,че ми желаеш успех е вярно в изр. е вярно ,ама :D
ти си на 14 нали?16.Защо?
Значи тя по-точно каза ,че и е омръзнало да пише.Че навсякъде пише с някой и вече и е писнало...
..:sUnRiSe:..
07-12-2007, 10:22
според мен не и е било на кеф и просто се е чудила кво да ти пише щото понякога човек зацикля
Еви незнам.Както преди ми пишеше редовно ,ся изведнъж преди 2-3 месеца много се промени...Почна да пише едвам ,едвам ,да се държи едно странно...Ако си мисли ,че ще ме разиграва нещо ,не е случила човека...
emm nz moje :roll: 6to ne q pita6 :?:
Този въпрос въобще не трябва да си го задаваш. А камо ли да си толкова впечатлен че да пускаш теми във форум.
Спри да анализираш толкова.
KyKJlu4KaAa
07-13-2007, 17:23
mai e namek :-k
Този въпрос въобще не трябва да си го задаваш. А камо ли да си толкова впечатлен че да пускаш теми във форум.
Спри да анализираш толкова.И защо?
Mementomori
07-13-2007, 20:14
Не изглежда да е намек.Момичето явно е било разочаровано от някого,с когото е писало и затова е направило такъв коментар!
GaNgStAz
07-13-2007, 20:35
Предложи и да излезете! Сливи ли имаш в устата ?!?Е аз го направих и тя се съгласи ,ама...
ама кфо ?
ама кфо ?Еми да знам поне ,с каква нагласа да отида.Да не е да си губя само времето...
bloodranger
07-14-2007, 05:29
Пф не ми прилича на намек :-D
nito na mene
presifenka
07-14-2007, 07:08
da ti kaja chestno na men ponqkoga mi pisva da si pisha po skype shtoto me marzi ili mi stava ednotipno i skuchno...ako nqkoj me zaprikazva i pusne mn interesna tema super...ama me marzi da pisha :D ... ta i s neq moje da e taka...drug variant e da se chuvstva gadno che ima gadje a si pishe s dr. momche i da e guzna syvestta i... pogovori s neq i ako nqma jelanie da obsyjda tezi neshta s teb prosto q zareji :smt009 ...takiva debeli neuvreli glavi trqbva da si namerqt majstora...to ni taka ni onaka kato ne znae s koj kak da razviva vzaimotnosheniq ili horata i omrazvat barzo da si gleda rabotata spored men.. :) taka che ne se trevoji...napravil si dostatachno pone ot tova koeto si razkazal de.... :wink: uspeh!
Vikitooo
07-14-2007, 07:13
Лично на мен, това не ми прилича на намек..
koe da e namek be 4ovek? tq ti e kazala 4e ne i se pi6e sas seki ama ne e kazala to4no s teb!pak i ti kvo iska6 kat tq si ima priqtel?nai-lesnoto e prosto da q pita6 kvo zna4i tva i tolkova?oba4e moje neska prosto da ne i e den i za tova da se e darjala taka?ama pak ti kazvam 4e momi4etata mn 4esto obi4at da namekvat ne6to oba4e spored men to4no tova ne e namek.prosto sega ne i se e pisalo i tolkova!