View Full Version : Obi4a me??
Dneska esno mom4e s koeto si pi6a po skype ot 2 sedmici ne spira da mi pra6ta smsi kolko mn me haresva, obi4a, ne moje da jivee bez men i tn ... dosta sum oburkana poneje ne sme se sre6tali, samo sme si razmenili snimki ,a tvurdi 4e me obi4a :roll: su6to taka mn iskal da znae kvo izpitvam kum nego 8-[ znam 4e e mn lape6ko no sum mn oburkana, naprao ... misleh si 4e go haresvam ama ve4e i az nz #-o kvo da pravq?
p.p. na 15 sum, toi sa6to
mi sre6nete se,pogovorete i 6te razbere6 6to za 4ovek e i dali go haresva6 i taka.....oba4e vnimavai mom4eto da ne e nqkoi izpolzva4 i da te iska samo za sex!!!Uspeh!
Fluffy^;pp
07-11-2007, 18:42
ъхъхъхх.. :-D #-o Може и той да е объркан или пък да няма много опит със свалките и въобще с момичетата :-s ..Другото ми предположение е ..нъъх..може би е поредния "сваляч",който си кисне у тях по цял ден пред компа и като си хареса някоя готина мацка си мисли,че ще я спечели с подобни неща.По-добре говори с него на тая тема и разбери защо толкова избързва :-#
абе как ше те обича при положение 1е не сте се виждали на живо...боже..
kak 6te te obi4a kato te e vijdal samo na snimka tva e nqkoi det ta tarsi za sex ili puk e nqkoi super zadrasten
Ъмм...за две седмици...само от някви снимки + общуване в кибер-пространството :-k Да те обича?! [-X Не съм много убедена, въпреки че има какви ли не случаи :-k Ами най-добре излезте някъде, поговорете си :wink: На живо все пак е по-различно - мимики, жестове, ала-бала... :mrgreen: То не че нещо пречи пак да е играч :lol: Ама ти си опичай акъла, както се казва =; И след срещата ще стане ясно какво е отношението ви един към друг ;-)
ОneWingedAngel
07-11-2007, 19:13
ако ще излизаш с него запръв път си земи електри4еска палка или както аз оби4ам просто по-дебел клон,тва ползвам за секи случай като се срещам с хора от нета (никога не знаеш дали не е 55 год дебелак,които няма ко друго да прави)
sasha_90
07-11-2007, 19:18
Не сте се виждали на живо-> не е възможно да те "обича"!Вероятно само се бъзика с теб.
ъхъхъхх.. :-D #-o Може и той да е объркан или пък да няма много опит със свалките и въобще с момичетата :-s ..Другото ми предположение е ..нъъх..може би е поредния "сваляч",който си кисне у тях по цял ден пред компа и като си хареса някоя готина мацка си мисли,че ще я спечели с подобни неща.По-добре говори с него на тая тема и разбери защо толкова избързва :-#
Saglasna sam s mnenieto na Fluffy^;pp
:wink: xva6tam bas 4e ne te obi4a :roll: prosto mu kaji kvo misli6 :!:
Hah i az taka si chateh s edin tupak , koito neprekusnato mi prashtashe celuvki i mili dumi i tvurdeshe, che me obicha :D :D :D tctcttc kolko sa zle horata v dneshno vreme :-D Ta vuprosnia chovek neprekusnato iskashe da se vidim i vse mi opredelqshe sreshti, ot koito na purvata ne otidoh, ponege bqh mn zaeta..okaza se , che i toi ne e otishul..na vtorata bqh po-seriozna, no toi taka i ne se poqvi, a NEPRESTANNO nastoqvashe da se sreshtnem... [-( i produlgavashe s tvurdeniata, che me obicha... [-( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nakraq sprq da mi pishe sled kato pak mi opredeli sreshta, na koqto dori ne znaehme tochnoto mqsto, a az taka i ne vuznamerqvah da doida, ..taka che ..ti si precenqvai sama :smt005 :smt005[/i]
sladko_dete
07-11-2007, 20:50
Vij sq... VAZMOJNO E! az sym se vlubvala v edin chater na koito dori snimka ne bqx vijdala i si 4atihme ve4e 5 den i az mu kazah 4e sym ludo vlubena v nego ...
Obache :!: ima i mnogo koito prosto tarsqt zabavlenie! zatova edin savet vinagi mojesh da prou4ish koi e 6to za 4ovek e i togava sama preceni
TeEn4eNcEToOo
07-11-2007, 21:09
aaaaaaa az si lafq s edin deto sam ludo vlubena v nego i toi v men ama ne ot 2 sedmici a poi4e ot 1 godinka i 4uvstvata si gi priznahme predi 2-3 meseca nkade i sq na kraq na meseca 6e mi idva na gosti super ako iska6 pi6i li4no sob6tenie za poi4e info ae...
Mementomori
07-12-2007, 12:09
Здравей!Според мен той не те обича,това е леко невъзможно,не сте се виждали,познавате се от малко време.Може да те харесва,да вижда в теб човек,с когото си прекарва много хубаво,подхожда,който го провокира,интригува!Това са предпоставки,за да се влюби в теб,но още е твърде рано да се говори за истинска любов!
kobrichka
07-12-2007, 12:16
Няма начин да те обича.Как ще обича някого,които дори не е виждал на живо?
rebel_kid
07-12-2007, 13:00
Абсолютно невъзможно е да те обича! Дори да казва, че е така не може да е сигурен като дори не сте се виждали. Предполагам, че е някакъв сладкодумец по чата, а на живо не струва. Бий му шута.
flowerlina
07-12-2007, 14:10
Не те обича.
А как се казва?