View Full Version : Помогнете ни да я вразумим!
Наша приятелка на 13 е гадже с 32 годишен мъж (предполагаме взима пример от сестра си-тя е на 17 и приятелят й е на 24 и е турчин;била е и с мутри и с всякакви).Та въпросното момиче на 13 твърди,че го обича..и въобще не знаем какво да правим,майка й (понеже техните са разведени) скоро ще я изсели от тях..Как да я вразумим?Молим за помощ!
заведете я в най близката лудница :shock:
Schneeflocke
07-11-2007, 19:23
Майкa й, вместо да я изселва, не може ли да я заключи вътре? Или да подаде жалба срещу този? Предвид годините на момичето, дори само целувката се наказва от закона като блудство или нещо такова... Смисъл, това си е педофилия, а полицаите по принцип обичат да симулират дейност.
Ili i nabiite 6amarite da se vrazumi ... Kak na 13 e s gadje koeto e na 32 ... sled kato toq moje da ima super po qka pi4ka 6 e s nqkaf kele6 na 13 .... Malko temata e poizmislena spored men ...
Schneeflocke
07-11-2007, 19:37
Ili i nabiite 6amarite da se vrazumi ... Kak na 13 e s gadje koeto e na 32 ... sled kato toq moje da ima super po qka pi4ka 6 e s nqkaf kele6 na 13 .... Malko temata e poizmislena spored men ...
Маце, педофилите са реалност.... Гадна, но реалност....
Маце, педофилите са реалност.... Гадна, но реалност....
Znam ama na 13 ... aide na 15, 16 ... dori 14 ama na 13 koq tupa p***a 6 se navie da tragne s muj na 32???
аз знам аз знам приятелката и =D>
Lele Ugas!!! Naistina trqbva da ovedomite policiata, ako maika i i sestra i ne se interesuvat, a tq e malka i glupava..:( Tva e mn seriozno neshto..tctctc [-( Ei, vzemete merki, hora!! Ne ne , napravo UGAS!!!! #-o Dano tva da e ebavka... [-o<
Lele Ugas!!! Naistina trqbva da ovedomite policiata, ako maika i i sestra i ne se interesuvat, a tq e malka i glupava..:( Tva e mn seriozno neshto..tctctc [-( Ei, vzemete merki, hora!! Ne ne , napravo UGAS!!!! #-o Dano tva da e ebavka... [-o<
За съжаление не е ебавка!Хора,сериозно!Нужда м се от помощ!!!Тя не иска да ни слуша!!!!Дори не е кандидатствала тази година а е 7ми клас и като я питахме тя каза,че имала проблеми с гаджето си и майка си и затова!моля ви за помощ!!!Наистина не знаем какво да правим!
Ми то е малко трудно да я вразумите, щото момичето е глупаво и ще ви е много трудно да и набиете в главата, че е прекалено голям. Дори се чудя как може да има такова момиче не осъзнава ли, че все едно ходи с баща си... То варно за любовта граници няма ама много ме съмнява някъв на 32 години на е влюбен в няква малка пикла на 13 години... СПОРЕД МЕН СЪЩО ТЕМАТА Е ЕБАВКА!!!
nellllly
07-11-2007, 21:27
да си намери 50 годишен, да се оженят и да си народят цял отбор дечица.. после тя ще стане на 25, той ще пукне, тя ш' го наследи, и ще си фане некой по-млад.. май тфа е кирията...
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
07-11-2007, 21:55
Lele..to tva naistina e podsudimo...Obadete se verno v policiata ili kagete na nqkoi roditel da go napravi....tva napravo ne e vuzmogno.. [-(
mechtaq_za_teb
07-12-2007, 04:04
:shock: :shock: :shock: Lele kakvo stava !!!Tozi sigurno e nqkakav pedofil i ne mislq,4e vie ste tezi,koito trqbva da pravite neshto.Kajete na roditelite-i na maika i i na bashta i!Te sa tezi,koito trqbva da vazpitavat deteto si i da se grijat za nego,no kato gledam ne go pravqt. :smt011
Оффф тея деца беее влезнат в периода и веднага хормоните започват.Лудо дете...и тоя па верно към дърт пръч ше е на 32 та тази сигурно и цици няма още ](*,) :-k лякк!!!!! :-&
flowerlina
07-12-2007, 07:08
Олееееее омръзна ми от тея педофили вече.Другите са прави че трябва да се обадите в полицията.Това е подсъдимо.А това момиче няма ли си акъл в главата?
Как бе?? Полиция! Може ли такова нещо!! Оставете веднъж любовта да победи - годините имат ли значениееееее... :mrgreen:
alkobalko
07-12-2007, 07:55
На 13 :shock: , е това вече не мога да го разбера. Майка и не да я изсели от тях, а да се обади в полицията и да подаде жалба срещу него. Той е на 32, а тя на 13. После да я заключи в тях и да не и позволява да излиза, докато не се вразуми.
key_of_hell
07-12-2007, 08:37
Оффф тея деца беее влезнат в периода и веднага хормоните започват.Лудо дете...и тоя па верно към дърт пръч ше е на 32 та тази сигурно и цици няма още ](*,) :-k лякк!!!!! :-&
6te ti kaja az durt pru4, tova nqkakvo li4no otno6enie li e... aaaaaaaaa nqma da se razbereme taka!
Spox be az si znam 4e me obi4a6 i ne si imala tova predvid i 4e pri men e mn razli4no ama da se zaqm malko!
МММ дам или некъв център за рехабилитация или просто като гледам мозъкът и е бил промит,препоръчвам да я заведете некаде да го промият поне още 2/3 пъти и ако несе оправи препоръчвам добрия стар електрически стол!!!!
ex ex ex...do skoro 13 godi6nite se zadovolqvaxa s 20 godi6ni..sega ve4e i te ne im stigat tctctc
:( моми4ето е малолетно!!!!за тези неща е създаден съда!
kobrichka
07-12-2007, 12:37
На 13 :shock: , е това вече не мога да го разбера. Майка и не да я изсели от тях, а да се обади в полицията и да подаде жалба срещу него. Той е на 32, а тя на 13. После да я заключи в тях и да не и позволява да излиза, докато не се вразуми.
Съгласна съм.
Що за майка е тази,нека направи нещо.След като има безакълна дъщеря,трябва да я вразуми малко,не грешка много трябва да я вразуми.Та тя е на 13,този и става за баща,това са 19 години разлика. :shock: :shock: Този е за затвор.
Полицията няма да помогне най-много да си плати гаранцията и толкова .Тва 32 годишно копеле трябва, ако не да се убие поне да изяде един хубав бой .Аз съм готов да помогна с боя :D .
CuteBaby
07-15-2007, 21:48
:shock: УжасТ това не е хич нормално..та той може да и е баща :!: И аз незнам какво точно ще помогне в този случай..полицията наистина може би няма да помогне кой знае колко...Пробвайте да говорите пак с нея обяснете и че така ще си провали живота,но сега не го осъзнава и отидете и говорете и с майка й :!: Успех дано да успеете :? И все пак може и с полиция да пробвате
До всички който си мислят, че темата е базик!
Когато бях 8ми клас в дойде една която от 6 месеца живеела при 36 годишния си приятел!
Бъзик??!? [-X ](*,) [-X
Аз познавам една пичка замина за портогалия на 15 ся на 16 там се запознала с приятеля си който е на 33 години ся се бяха върнали в Българиа за да се ОЖЕНЯТ трябваше да ни видите реакцията като ни каза ко е гаджето и майката на момичето е съгласна и тва не е лъжа момичето ми е позната ся пак е в портогалия и си живее с него ама оше не се е оженила ама тя сега ще става на 17 ако не е станала пак по-добре от 13
Kaloyan_78
07-16-2007, 05:35
Викайте куките :lol: !
cashmere
07-16-2007, 07:03
Майкa й, вместо да я изселва, не може ли да я заключи вътре? Или да подаде жалба срещу този? Предвид годините на момичето, дори само целувката се наказва от закона като блудство или нещо такова... Смисъл, това си е педофилия, а полицаите по принцип обичат да симулират дейност.
absolutno saglasna
sasha_90
07-16-2007, 07:52
Тая хлапачка няма акъл.Ние няма как да я вразумим.