View Full Version : Нормален ли съм?
Проблемът е ,че винаги ,когато видя,чуя,прочета нещо лошо и си представям ,че може да стане на мен или на някой близък?
mechtaq_za_teb
07-12-2007, 04:08
Mi...da,normalen si,predpolagam. :lol:
Нормален си,но не трябва да мислиш лоши неща,най-малко,защото вредят на здравето ти.
Seducti0n
07-12-2007, 08:28
Проблемът е ,че винаги ,когато видя,чуя,прочета нещо лошо и си представям ,че може да стане на мен или на някой близък?Ами на мен не ми звучи много нормално.Според имаш психологически проблем и бих те посъветвала да потърсиш помоща на специалист.Не е добре за теб,така да се самобичуваш буквално.Ако своевремено не обърнаш внимание на проблема си,той може да е задълбочи и да ти пречи да водиш нормален живот за вбъдеще.Сега аз излизам песимистката,но послушай ме и час по скоро потърси помощ. :wink: Желая ти успех и дано всичко е оправи. :smt008
gabrielka@a@
07-12-2007, 09:52
Нормален си !И аз често си мисля такива неща,но не трябва да мислим така!
Проблемът е ,че винаги ,когато видя,чуя,прочета нещо лошо и си представям ,че може да стане на мен или на някой близък?Ами на мен не ми звучи много нормално.Според имаш психологически проблем и бих те посъветвала да потърсиш помоща на специалист.Не е добре за теб,така да се самобичуваш буквално.Ако своевремено не обърнаш внимание на проблема си,той може да е задълбочи и да ти пречи да водиш нормален живот за вбъдеще.Сега аз излизам песимистката,но послушай ме и час по скоро потърси помощ. :wink: Желая ти успех и дано всичко е оправи. :smt008
Май ти трябва да отидеш на доктор. На всеки му се е случвало да си представи, че нещо лошо се случва с някой негов близък човек. Напълно нормално си е.
KaTinCeTy
07-12-2007, 10:16
Spox, normalen si. :P Prosto misli6 po-pisimisti4no ponqkoga i, 4e lo6oto moje da spohodi teb ili tvoite blizki. :wink:
punkrock
07-12-2007, 11:54
явно си ненормален за да задаваш таквиз тъпи въпроси тц тц тц :-s
Seducti0n
07-12-2007, 13:37
Май ти трябва да отидеш на доктор. На всеки му се е случвало да си представи, че нещо лошо се случва с някой негов близък човек. Напълно нормално си е.Ами сега няма да обсъждам аз за къде съм.Прочете ли внимателно,това което е написал в автора,не ПОНЯКОГА,а ВИНАГИ,си представя,че това което чете,чува или вижда ще се случи и с него или с негов близък.Това нормално ли е :?: Знаеш ли през какъв психологически шок,минава всеки път,когато прочете нешо негативно-катастрофа,убийство,природ но бедствие и прочие.Дадох му съвет,затова си има психолози.Щом на вас не ви се вижда сериозно,ок.Ако се случваше с вас,едва ли щяхте да сте на същото мнение.Още веднъж успех на автора и дано преодолее трудностите. :wink:
~TeEnAgE_GiRl~
07-12-2007, 14:05
явно си ненормален за да задаваш таквиз тъпи въпроси тц тц тц :-s
хах да..и аз това си помислих като прочетох темата :smt005
Май ти трябва да отидеш на доктор. На всеки му се е случвало да си представи, че нещо лошо се случва с някой негов близък човек. Напълно нормално си е.Ами сега няма да обсъждам аз за къде съм.Прочете ли внимателно,това което е написал в автора,не ПОНЯКОГА,а ВИНАГИ,си представя,че това което чете,чува или вижда ще се случи и с него или с негов близък.Това нормално ли е :?: Знаеш ли през какъв психологически шок,минава всеки път,когато прочете нешо негативно-катастрофа,убийство,природ но бедствие и прочие.Дадох му съвет,затова си има психолози.Щом на вас не ви се вижда сериозно,ок.Ако се случваше с вас,едва ли щяхте да сте на същото мнение.Още веднъж успех на автора и дано преодолее трудностите. :wink:
Ъ, да, прочетох ти поста.Като бях по-малка и аз правех същото.Познавам и други, които са го правели.Представи си, всички сме живи и здрави, никой не е в лудницата.
най ненормалният човек на земята :-k :smt016 :lol:
love_enrique
08-14-2007, 20:12
Ако това те успокоява,напоследък и аз съм така...Вика му се параноя или научно казано СТРАХОВА НЕВРОЗА,проявява се при по-нервни и стресирани хора!!!Споко,нормален си и ще ти мине :wink:
[/b]Ми норомален си с по различно мислене и по различна нервна система от обичаиното