View Full Version : Извънредно спешно !!!! - кола маска !!
хора, моля ви помогнете, мн е спешно!!!помогнете ми до 2-3 часа моля ви..много ми е важно!!
за пръв път пробвах с кола маска ( с тия листчетата на вийт) и уж нали си слагам листчето на крака и дърпам и...нищо...обаче оная гадост остана по мен и само лепне..опитвах с кво ли не да я махна - моля ви,кажете ми кво да правя,отврат е, моля,моля, моля!!
ProstoAz
07-12-2007, 06:47
:lol:
С нещо мазно - олио, зехтин, каквото се сетиш. :wink:
^npocTo^a3^f^р,не ми се подигравай, че ми се реве просто...никога вече няма да пробвам :oops: ...добрият стар епилатор...
тва наистина ли помага или се базикаш?
Irrepresible
07-12-2007, 07:28
не се бъзика преди като използвах кола маска ми даваха и някакви кърпички такива мазни за след кола маска
в кутията с лентичките нямаше ли и едно пликче вътре с мазна кърпичка? Ако не наистина със зехтин ше се махне лепкавото Успех :)
ProstoAz
07-12-2007, 07:46
Наистина помага, не се базикам. :wink:
Просто ми стана смешно, защото се сетих за един такъв случай с една приятелка. :smt005
Seducti0n
07-12-2007, 08:05
в кутията с лентичките нямаше ли и едно пликче вътре с мазна кърпичка? Ако не наистина със зехтин ше се махне лепкавото Успех :)Може да не си е купила цяла опаковка-лентички.Аз като се омазах с тях преди време,взех олиото и направо го втрих в кожата.Веднага се махна и нямах проблеми.Колкото до лентичките-не бих дала отново близо 10 лв,за подобни базикни. :P
live2beCooL
07-14-2007, 17:29
hahahahahaha..... v kakva posoka drupna lenti4kata?!? i da vutre v kutiqta veet si ima takia kurpi4ki :D golem si 6ap6al :D
Сънливка
07-14-2007, 17:59
Ха,ха и аз имах такъв проблем(много е гадно,нали).Маха се с много топла вода и гъба. :-D :D :-D
Sladka_kiss
07-16-2007, 08:06
Lenti4kata se darpa po posoka sre6tu kosmite,a ne obratno ! Razbira se,ako si darpala po posoka na kosama,ni6to ne e stanalo.