.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Извънредно спешно !!!! - кола маска !!

хора, моля ви помогнете, мн е спешно!!!помогнете ми до 2-3 часа моля ви..много ми е важно!!

за пръв път пробвах с кола маска ( с тия листчетата на вийт) и уж нали си слагам листчето на крака и дърпам и...нищо...обаче оная гадост остана по мен и само лепне..опитвах с кво ли не да я махна - моля ви,кажете ми кво да правя,отврат е, моля,моля, моля!!

С нещо мазно - олио, зехтин, каквото се сетиш.

Guest
    ^npocTo^a3^f^р,не ми се подигравай, че ми се реве просто...никога вече няма да пробвам ...добрият стар епилатор...
    тва наистина ли помага или се базикаш?

не се бъзика преди като използвах кола маска ми даваха и някакви кърпички такива мазни за след кола маска
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

в кутията с лентичките нямаше ли и едно пликче вътре с мазна кърпичка? Ако не наистина със зехтин ше се махне лепкавото Успех

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Наистина помага, не се базикам.

Просто ми стана смешно, защото се сетих за един такъв случай с една приятелка.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Kam4eto
    в кутията с лентичките нямаше ли и едно пликче вътре с мазна кърпичка? Ако не наистина със зехтин ше се махне лепкавото Успех
    Може да не си е купила цяла опаковка-лентички.Аз като се омазах с тях преди време,взех олиото и направо го втрих в кожата.Веднага се махна и нямах проблеми.Колкото до лентичките-не бих дала отново близо 10 лв,за подобни базикни. :P
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

hahahahahaha..... v kakva posoka drupna lenti4kata?!? i da vutre v kutiqta veet si ima takia kurpi4ki golem si 6ap6al
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ха,ха и аз имах такъв проблем(много е гадно,нали).Маха се с много топла вода и гъба.

Lenti4kata se darpa po posoka sre6tu kosmite,a ne obratno ! Razbira se,ako si darpala po posoka na kosama,ni6to ne e stanalo.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си