- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Извънредно спешно !!!! - кола маска !!
хора, моля ви помогнете, мн е спешно!!!помогнете ми до 2-3 часа моля ви..много ми е важно!!
за пръв път пробвах с кола маска ( с тия листчетата на вийт) и уж нали си слагам листчето на крака и дърпам и...нищо...обаче оная гадост остана по мен и само лепне..опитвах с кво ли не да я махна - моля ви,кажете ми кво да правя,отврат е, моля,моля, моля!!
^npocTo^a3^f^р,не ми се подигравай, че ми се реве просто...никога вече няма да пробвам...добрият стар епилатор...
тва наистина ли помага или се базикаш?
не се бъзика преди като използвах кола маска ми даваха и някакви кърпички такива мазни за след кола маска
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
в кутията с лентичките нямаше ли и едно пликче вътре с мазна кърпичка? Ако не наистина със зехтин ше се махне лепкавото Успех![]()
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Може да не си е купила цяла опаковка-лентички.Аз като се омазах с тях преди време,взех олиото и направо го втрих в кожата.Веднага се махна и нямах проблеми.Колкото до лентичките-не бих дала отново близо 10 лв,за подобни базикни. :PПървоначално написано от Kam4eto
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
hahahahahaha..... v kakva posoka drupna lenti4kata?!? i da vutre v kutiqta veet si ima takia kurpi4kigolem si 6ap6al
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ха,ха и аз имах такъв проблем(много е гадно,нали).Маха се с много топла вода и гъба.![]()
![]()
![]()
Lenti4kata se darpa po posoka sre6tu kosmite,a ne obratno ! Razbira se,ako si darpala po posoka na kosama,ni6to ne e stanalo.