Влез

View Full Version : Жените и информацията

Valar
07-12-2007, 12:03
Поствам тази тема с цел да помогна!
НЕ се жалвам от нещо и не моля за съвети.
Всичко което ще напиша тук не го налагам задължително на всички!
Мисля,че е от полза на голяма част от мъжката част на форума!
И такаа..
Жените и информацията

Защо мъжете имат чувството, че дават информация? При първа среща или при запознанство с момиче, те прехвърлят дъвката като че ли се опитват да се продадат. Това, което не разбират тези мъже, е, че изпращат информация ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ по това, как ходят, как говорят, какво носят и какво правят. ТЕЗИ неща жените ги забелязват. Жените ИСКАТ информация; това правят те при среща. Тя вече те анализира, няма нужда да се продаваш с думи.

Казваи на жената САМО това, което искаш да й кажеш. Най-добре й давай, дори и ако се жените, МИНИМАЛНА информация за миналото си. Според мен това, което е ставало ПРЕДИ да я срещнеш, не е нейна работа. Ако тя попита защо не е потръгнала предишната ти връзка, кажи й че НЕ ЗНАЕШ. Жените си мислят, че мъжете си нямат понятие от връзките, така че няма да й прозвучи съмнително. Ако те попита колко гаджета си имал, кажи й, че НЕ ГИ БРОИШ. Въпросът е да й дадеш МЪЖКИ отговор. Не й давай НЕДОМИСЛЕН отговор. Тя не знае, че си умен. Давай й ГЛУПАВИ отговори. Прави се на глупав. Не се притеснявай. Тя ще се върже.

Тя: Защо се разделихте с бившата?
Ти: Не знам. Просто така стана.
Тя: Все пак трябва да има някаква причина.
Ти: Все пак не съм психолог. Кой знае...

Без детайли. Жените не мислят, че мъжете могат да мислят. Така че твоите отнесени отговори ще бъдат приети. Ако тя си търси втори Айнщайн или професор, разкарай я! В края на краищата, кой иска да се говори за ДНК във връзката си? Прости, размити отговори. Добрите момчета (като мен преди) си мислят, че трябва да си “признаят”.

НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НА ЖЕНАТА КАКВОТО И ДА Е НЕГАТИВНО ЗА ПРЕДИШНИТЕ СИ ГАДЖЕТА.

Тя: Какво не обичаш да ти правят жените?
Ти: Да отменят срещите.
Тя: Не, сериозно. Какво наистина те вбесява?
Ти: (хващаш я и я целуваш) Задаваш прекалено много въпроси (с голяма усмивка).

Знам, че доста хора няма да харесат това, което казах. Запомни едно. Премълчаното не е лъжа. Истината винаги е някъде там. Ако тя наистина иска да разбере за миналия ти брак, може просто да отиде и да говори с бившата ти съпруга.

По какви други причини не бива да ДАВАШ информация? Фактът, че жените са безскрупулни с информацията, която получават от теб и абсолютно не могат да бъдат обективни. За първия месец. Факт е, че тя ще интерпретира погрешно това, което кажеш и ще си направи лоши заключения за личните неща, който й кажеш. Ако отидеш на среща с някоя мадама и й кажеш, че си разглеждал книга да сатанинската църква, защото просто си бил любопитен, тя няма да разбере, че просто си бил любопитен. Всичко, което кажеш след това, ще бъде ИЗКРИВЕНО в нейния ум. Колкото по-дълго излизаш с жената, толкова по-приемлива е информацията.

Недей да седиш пред нея с каменно лице. Говори за НЕЯ. Не навлизай в прекалено лични подробности за първите 1-2 срещи. Виж дали е готова. Готова е, ако няма търпение за срещите. ПЪРВО тя трябва да харесва идеите ти за срещи. Може тя да харесва друг повече. Остави я да отиде при него. Но ако се върне при теб и дума не обели, ще знаеш, че си победител.

Информацията, в началото, действа негативно на жената по отношение на теб. Екшън срещи, плуване, боулинг и т.н. са нещата, които ти трябват.
Амин! :-D

07-12-2007, 12:16
Не :mrgreen: Ако някой мъжки се държи така с мен ще заключа, че е супер бавен :mrgreen: И понеже до някъде ще е послушал теб, ще съм напълно права :mrgreen:

mid_get
07-12-2007, 12:19
Не :mrgreen: Ако някой мъжки се държи така с мен ще заключа, че е супер бавен :mrgreen: И понеже до някъде ще е послушал теб, ще съм напълно права :mrgreen:
Ама направо си те затапи :smt005 Иначе темата е интересна...а ИНФОРМАЦИЯТА в нея - невярна :-D

key_of_hell
07-12-2007, 12:30
momi4eta tova koeto pi6e tam gore e absoliutnata istina, moga mn lesno kato vas da kaja "az ne sum takava" no i az go pravq, moje bi nqma da izkrivq tolkova ne6tata no sus sigurnost 6te se opitam da si napravq izvodi po tova kakva e bila biv6ata, dali q e obi4al, za6to e sprql da q obi4a i tn. No ne mislq 4e na4ina da se spre tova e s tupi otgovori, prosto momi4etata trqbva da se nau4im da ne zadavame vuprosi za bezbroi ne6ta, koeto e nujno te 6te ni go kajat kogato se 4uvstvat gotovi!

mid_get
07-12-2007, 12:34
Не казвам, че не съм такава :wink: Просто в темата се обясняваше как жените разбират по свой начин информацията, която им се предлага(съвсем вярно) и аз реших да се пошегувам. :) Иначе съм напълно съгласна с теб, key of hell ;-)

07-12-2007, 12:39
Е, аз не си правя никакви грандиозни заключения :mrgreen: Ако не му е приятно да говори по дадена тема винаги може да ми го каже. Но да овърта и да се прави на малоумен - не, мерси.

kobrichka
07-12-2007, 12:46
Готина темичка и напълно вярно за информацията която се опитва всяко момиче да си набави. =D> Всички момичета задаваме понякога мн въпроси,но това е тогава когато даден човек ни интересува и искаме да разберем нещо за него.

hip Hop Mace
07-12-2007, 12:47
Мацки осъзнайте се и приемете истината...всичко написано е абсолютно вярно :wink: :oops: :-D

cherinka
07-12-2007, 12:55
Да, хахаха.
Това го знам.
Ама късно се усетих, че на първите срещи задавам прекалено много задълбаващи и сложни въпроси (е, не са кой знае колко сложни, но, явно, не е било правилно).
И винаги като ми отговорят кратко, точно и ясно ("да", "не", "не знам", "има ли значение", "няма значение", "едва ли те интересува", "не ми се говори за това", 'щом не искам да знаеш, значи има за какво" или "щом не ти казвам, значи наистина съм преценил, че не ти трябва да знаеш") и винаги съм оставала с впечатление, че щом не говори за това, което и аз, значи не го интересувам, а то каква била работата... тцтцт.
Нищо, вече гледам да си мъла повечко и да говоря само най-необходимото, макар то да е малко.
Малко, но задължително и потребно.
точка.

`Death`Whore``
07-12-2007, 12:58
Защо мъжете имат чувството, че дават информация? При първа среща или при запознанство с момиче, те прехвърлят дъвката като че ли се опитват да се продадат. Това, което не разбират тези мъже, е, че изпращат информация ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ по това, как ходят, как говорят, какво носят и какво правят. ТЕЗИ неща жените ги забелязват. Жените ИСКАТ информация; това правят те при среща. Тя вече те анализира, няма нужда да се продаваш с думи.
Каква информация? Аз мислех, че човек когато излиза с друг човек, търси общуване.

Казваи на жената САМО това, което искаш да й кажеш. Най-добре й давай, дори и ако се жените, МИНИМАЛНА информация за миналото си. Според мен това, което е ставало ПРЕДИ да я срещнеш, не е нейна работа. Ако тя попита защо не е потръгнала предишната ти връзка, кажи й че НЕ ЗНАЕШ. Жените си мислят, че мъжете си нямат понятие от връзките, така че няма да й прозвучи съмнително. Ако те попита колко гаджета си имал, кажи й, че НЕ ГИ БРОИШ. Въпросът е да й дадеш МЪЖКИ отговор. Не й давай НЕДОМИСЛЕН отговор. Тя не знае, че си умен. Давай й ГЛУПАВИ отговори. Прави се на глупав. Не се притеснявай. Тя ще се върже.
1. Добре е човек да знае дали другият се е чукал с целия квартал и затова се е разделил с бившата си. Какви са етзи глупости - да не знае нищо? Аз с удоволствие бих казала на приятеля си защо съм скъсала с бившите си.
2. Ако каже, че не ги е броил, значи са повече от 10, което пак е лош знак. И означава, че е бил с тях едва ли не само за ебането - 1 месец чукане и край.
3. ООО, аз явно съм мъж, защото много добре преценявам дали един човек /особено мъж/ е интелигентен. Дори да се прави на глупав. Мъжът ми твърди, че е глупав, даже веднъж ми каза, че животът на глупака е много по-лесен и затова иска да го мислят за такъв. Но на мен от началото ми беше ясно, че е интелигентен, после разбрах, че е и гениален.

Явно имаш предвид глупавите и инфантилни жени.

Тя: Защо се разделихте с бившата?
Ти: Не знам. Просто така стана.
Тя: Все пак трябва да има някаква причина.
Ти: Все пак не съм психолог. Кой знае...

Без детайли. Жените не мислят, че мъжете могат да мислят. Така че твоите отнесени отговори ще бъдат приети. Ако тя си търси втори Айнщайн или професор, разкарай я! В края на краищата, кой иска да се говори за ДНК във връзката си? Прости, размити отговори. Добрите момчета (като мен преди) си мислят, че трябва да си “признаят”.
В началото окей, но след задълбочаването на връзката е нужен поне един разговор за тези неща - искрен. Много мразя мъжете да ми смотолевят по този начин. Моят го прави редовно.

НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НА ЖЕНАТА КАКВОТО И ДА Е НЕГАТИВНО ЗА ПРЕДИШНИТЕ СИ ГАДЖЕТА.

Тя: Какво не обичаш да ти правят жените?
Ти: Да отменят срещите.
Тя: Не, сериозно. Какво наистина те вбесява?
Ти: (хващаш я и я целуваш) Задаваш прекалено много въпроси (с голяма усмивка).

Тази информация би била полезна - момичето пита какво да избягва да прави /например да ти звъни, когато си на работа/. Малки неща, с които човек може да се съобрази. Ама който е идиот, ще слуша съветите ти. И най-вече - който си търси повърхностна жена.

Има жени и жени. Има и жени с характер на мъже. Защо постоянно се опитвате да ги разберете? Опитайте се да разберете тази, която ви интересува. Но не с игрички, а просто с общуване. Не сме чак толкова сложни. И мъжете не са. И разберете едно - никога няма да можете да разберете напълно другия пол, защото не можете да се поставите на негово място.

find_m3
07-12-2007, 15:17
Не :mrgreen: Ако някой мъжки се държи така с мен ще заключа, че е супер бавен :mrgreen: И понеже до някъде ще е послушал теб, ще съм напълно права :mrgreen: :smt005 ДА

Valar
07-12-2007, 18:55
Информацията между жените се разпространява по-бързо от колкото в интернет! :-k МДа!
:shock: Нищо не разбрах!?
`Death`Whore`` Тази тема е за жените и информацията!
Би помогнала много на някой заблуден момък блуждаеш в форума!
А на теб е логично да ти прозвучи тъпа и пресилена .
Като гледам обаче няма мъжки мнения...

07-12-2007, 20:08
=D> =D> =D> =D> =D>
Има истина в твойте думи, другия път мисля да го пробвам даже, въобще даже да го прилагам, мерси за идеята!

midnightmusic
07-12-2007, 21:22
:)

`Death`Whore``
07-12-2007, 21:25
`Death`Whore`` Тази тема е за жените и информацията!
Би помогнала много на някой заблуден момък блуждаеш в форума!
А на теб е логично да ти прозвучи тъпа и пресилена.
Аз дадох примери със себе си точно за да покажа, че жените са различни. Прочети последния абзац.

sladko_dete
07-12-2007, 21:29
Ако можехте да мислите едва ли щеше да има подобни теми :smt005

HeDa
07-12-2007, 21:34
Тя не знае, че си умен. Давай й ГЛУПАВИ отговори. Прави се на глупав. Не се притеснявай. Тя ще се върже.
...Абе пълни глупости ... ти не си добре.... Момичетата знаят , че момчетата не са глупави , ана такива се правят.. поне аз знам.. е не всички се правят на глупави.. но току що ми се стори , че изкара момичетата глупави.. Щели сме да се вържем .. много добре си знаем всичко ами се правим на урадени. ..
Темата не е вярна, поне аз не видях нито една дума в нея, която да беше вярна. Е това си е моето мнение.

Coolguy
07-13-2007, 13:03
Valar,
вярно. Респект. ;-)

Не се учудваш на отрицателните, гневни, и даже обидни женски постове тук нали? Напълно нормално е.

`Death`Whore``
07-13-2007, 16:01
Valar,
вярно. Респект. ;-)

Не се учудваш на отрицателните, гневни, и даже обидни женски постове тук нали? Напълно нормално е.
Аз лично не видях нито гневни, нито обидни постове. Личи си кой си въобразява какви ли не неща са жените. Продължавай в този дух и ще имам огромен успех с някоя глупачка или 11 годишна.

Valar
07-13-2007, 16:14
Valar,
вярно. Респект. ;-)

Аз лично не видях нито гневни, нито обидни постове. Личи си кой си въобразява какви ли не неща са жените. Продължавай в този дух и ще имам огромен успех с някоя глупачка или 11 годишна.
че кво им е на глупачките! :-D

`Death`Whore``
07-13-2007, 16:18
Ебавай се ти...в началото няма да ти е зле с глупачка, но след известно време ще кажеш култовата реплика: "Иска ми се да съм с жена, чиято уста мога да търпя не само когато съм я запълнил". :)

Valar
07-13-2007, 16:23
Ебавай се ти...в началото няма да ти е зле с глупачка, но след известно време ще кажеш култовата реплика: "Иска ми се да съм с жена, чиято уста мога да търпя не само когато съм я запълнил". :)
И ще си намеря и такава стига да искам!

KyKJlu4KaAa
07-13-2007, 16:56
mnogo hubava tema..BRAVO NA AVTORA :smt006 :smt007

`Death`Whore``
07-13-2007, 17:04
Доста си самовлюбен. Ако можеш да си хванеш интелигентна приятелка, защо ще се занимаваш с глупачки?

Valar
07-13-2007, 17:09
Доста си самовлюбен. Ако можеш да си хванеш интелигентна приятелка, защо ще се занимаваш с глупачки?
Ентелегентна/Красива!
Разбираш на къде бия! :-D

`Death`Whore``
07-13-2007, 17:12
Ако имаш предвид това, че няма красиви и интелигентни жени, си в голяма грешка. Не са много, но ги има. Изобщо защо водим този разговор?

Valar
07-13-2007, 17:15
Ти го подтикна!
Аз пък ще кажа последната дума! :-D
Всеки може да си хване интелигентна мадама използваики същите примери като за тъпите!
Е разбира се съвсеем малко по изменени!

`Death`Whore``
07-13-2007, 17:44
Ти го подтикна!
Аз пък ще кажа последната дума! :-D
Всеки може да си хване интелигентна мадама използваики същите примери като за тъпите!
Е разбира се съвсеем малко по изменени!
Хахаххаххаа, да. Обаче интелигентните мадами не остават с глупаци, които четат по тийн форуми как се свалят жени, а всъщност не могат да предложат свестен разговор /пример с "Не знам" и "не съм ги броил" - това са отговори на идиот/.

Плашите ме, хора. И в приятелските си отношения ли сте толкова вманиачени по теорията?

Coolguy
07-13-2007, 19:23
Valar,
вярно. Респект. ;-)

Това пък откъде дойде? :shock:

Valar, дръж я здраво. Аз ще й сложа ризката с дългите ръкавки преди да избяга! :D

Sam90
07-13-2007, 19:27
Тази "информация" е доста куха... извинавай, ма жените не са някъв звяр, от който трябва да се пазиш :roll: Изобщо не съм съгласен...

Valar
07-13-2007, 19:43
Тази "информация" е доста куха... извинавай, ма жените не са някъв звяр, от който трябва да се пазиш :roll: Изобщо не съм съгласен...
четеш между редовете!

Valar, дръж я здраво. Аз ще й сложа ризката с дългите ръкавки преди да избяга!
Ааа не аз се уплаших оставям я на теб! :-D

сас
07-13-2007, 19:49
четеш между редовете!
между кои редове чете бе тапак ?

bloodranger
07-14-2007, 20:07
Информацията между жените се разпространява по-бързо от колкото в интернет! :-k МДа!
kakav ti internet te sa na e-mail bomber :smt005