Влез

View Full Version : Moderated:Подиграват се на мен и гаджето ми

crazy_NEradio_girl
07-12-2007, 21:37
Значи аз съм на 16 години и се казвам Александра. Ние с гаджето ми сме заедно от 1 година нокато чрли всички около нас ни мразят...
Ние много обичаме да излизаме по кафенета и дискотеки с приятели но не го правим често защото родителите ни нямат много пари а и когато го правим повечето хора се смеят на това че имаме малко пари и че те имат много... Ние двамата много често си споделяме чуствата и мислите... тои ми е казвал че са започнали да го базикат че откакто сме станали гаджета тои е спрял да заглежда момичетата... а пък момичетата от нашия клас само ми викат как съм могла да тръгна с този... викат ми че има по красиви от него и тн. а аз им казвам че съм с него защото ме обича, защото се разбираме един друг и тн. и те почват да се смеят от което ми става гадно но после винаги никчо ме успокоява и ме кара да се чуствам по добре... вингаи се прибираме заедно от училище винаги ми казва лека нощ по skype...
Според вас трпбва ли да скъсам с него за да престанат да ми се подиграват другите? :!: :?:

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!

Th3MaN
07-12-2007, 21:41
В никакъв случай не трябва да късаш с него. Вие се обичате. Майната им на другите да говорят квото щат да не ти пука. Важното е вие да се обичате и да бъдете заедно!

Atika
07-12-2007, 21:44
Що за тъп въпрос .. как можеш да твърдиш че го обичаш .. а да се влияеш от хорското мнение и да ти минават такива мисли през главата .. Реши си сама кое е по важно за теб .. гаджето ти или подигравките на хората ....

thefreak
07-12-2007, 21:52
Трябва да ги смоташ.
Ей тва трябва да напраиш.

CuteBaby
07-12-2007, 22:04
Щом си се обичкате и държите един на друг изобщо да не ти пука какво мислят другите...нали все пак важното е че вие сте щастливи заедно ;)

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
07-12-2007, 22:36
Nedei taka, momiche, plashish me ..Kak moge da ti puka kakvo mislqt nekfi bokluci, zashtoto podoben tip hora az gi imam tochno za takiva, s izvinnie...Zae*i gi i shtom si namerila nai-prekrasnoto chuvstvo, kak moge zaradi podobno glupavo neshto dori da si pomislish da se otkagesh to nego!!!??!!! [-X Bichkaite si se s tvoityo momche i vuobshte da ne ti puka kakvo mislqt tia gadini, ne obshtuvai poveche s tqh, te sa loshi i samo mogat da ti navredqt..koi znae moge i da vi zavigdat na prekrasnata lubov i ponege te ne sa q sreshtnali i iskat i drugite da sa neshtastni.. Suvetvam te - pazi dalech zloto ot sebe si i se radvai na tova shtastie, zashtoto to spoletqva malcina.. O:)

krem4et0
07-13-2007, 08:22
Не разбира се. Дръж на любовта си. какво ти пука за мнението на хората-те просто завиждат и злобеят!!!!!

sexa_na_kompleksa
07-13-2007, 08:32
Разбира се ,че трябва да останеш с него ! Какво ти пука за някви пикли,които казват,че трябва да скъсаш с него,защото имало и по-хубави :shock:

tuka6na
07-13-2007, 08:36
стига глупости!Ако се влияеш от чуждото мнение далече няма да стигнеш.

Lapito
07-13-2007, 08:52
:shock: a we momi4e 6te tikaja 1 ne6to:I az bqh taka...hodihme nie o6te hodim de no kogato hodihme nqkade nqma6e i 1 meseci mi vikaha 4e ne bil dostoen za men 4e imalo mn po hubavi i razni takiva ama az kvo napravih :!: => prodaljih da hoda s nego i sme si super dobre zaedno :) ima 2 momi4eta koito me podkrepqt a za drugite ne mi puka :!: kvoto 6te da stava dokat se obi4ame nikoi ne moje da ni razdeli vse pak si imame doverie i ne se doverqvame mn mn na horskite prikazki tai 4e ...Badete si zaedno ;)

Seducti0n
07-13-2007, 09:45
Хей,я стига глупости.За 16 години,не можа ли да разбереш едно нещо-винаги е имало,има и ще има завистливи хора и такива,които виждат сламката в чуждата паница,но не и гредата в своята.Какво,ще рече това-,,имало и по-хубави момчета от него,,и така да е ти си го избрала,ти си намерила нещо уникално и прекрасно в него,което ограничените ти приятели не виждат. :wink: Това,че имате малки финансови възможности,не трябва да те комплексира.Парите не са всичко на този свят,има някои много по-висши и красиви неща като любовта например.Съветвам те да спреш да се влияш от мнението на околните или пък още повече то да те накара да изоставиш приятеля си.Ако от сега се учиш да не поддаваш така лесно на злонамерени изказвания и провокации,те уверявам,че занапред ще ти бъде много по-лесно да оцелеш в този несправедлив за някои хора свят.Късмет. :wink:

Sam90
07-13-2007, 09:52
Да късаш? Момиче, радвай се, че си намерила човек, с когото можеш да споделяш живота си! Мога да те посъветвам само едно - направи всичко възможно ДА НЕ ГО ЗАГУБИШ НИКОГА!

`Death`Whore``
07-13-2007, 09:56
В началото на сегашната ми връзка всички общи познати ме питаха защо точно с него съм решила да тръгна. Оказа се, че питат това, защото откакто го познават, не са го виждали с жена. Но на мен не ми дремеше. Да не ти пука изобщо. Разбирам да говорят против него, защото е тъп, изневерява ти, бие те, и против теб по същите причини, но просто им кажи да не ти говорят. Няма смисъл да се занимаваш с хора, които говорят, че гаджето ти не е достатъчно хубаво.

mechtaq_za_teb
07-13-2007, 09:59
Vobshte ne si zadavai tozi vypros.Mom4eto te obi4a i shtom se 4uvstvash dobre s nego nqma da obryshtash vnimanie na glupacite,koito vi zavijdat na shtastieto.

KisskilleRcHe
07-13-2007, 10:05
Историята ти е много красива, но въпросът ти е много глупав. Замисли се дали си заслужава, заради некви си селяндури и кучки да се разделиш с любимия човек. Мисли за него. А и какво толкова, че нямате пари. Кажи им на тея дето те ебават да идат да бачкат както аз бачкам по цял ден и да видим да ли ще се хвалят толкова с парите си. Нека да почнат да си купуват дрехите сами и сами да сли плащат квартирата и телефоните като мене и да имат пари за интернет и за компютър и да видим как ще се чувстват тогава и дали ще са толкова отворени. Соръ, че те занимавам с себе си то тази тема за парите ми е мн болна. Понеже аз сам се издуржа. И все пак успех и не се карай с приятеля ти

neverand
07-13-2007, 10:40
Как ще късаш с него заради това бе ?
Я се стегни,живейте живота си,бъдете щастливи двамата,не гледайте другите,а когато другите кажат нещо,просто ги нахрани лошо и това е.

07-13-2007, 15:56
Въобще не трябва да ти пука за чуждото мнение,ако имаш истински приятели те ще те разберат.А щом момчето е чудесно и се обичате и разбирате как може да се чудиш дали да скъсаш с него.

KyKJlu4KaAa
07-13-2007, 16:59
DA NE TI PYKA MNENIETO NA DRYGITE...!!!shtom se obichate shte ste zaedno ...
kakto se pee v pesenta na king size 'iskam teb ne me ebe koi kakvo misli za tova..za mnenieto na nqkoi drug ne davam pyknata para' :!: :!: :!:

07-13-2007, 19:18
Значи аз съм на 16 години и се казвам Александра. Ние с гаджето ми сме заедно от 1 година нокато чрли всички около нас ни мразят...
Ние много обичаме да излизаме по кафенета и дискотеки с приятели но не го правим често защото родителите ни нямат много пари а и когато го правим повечето хора се смеят на това че имаме малко пари и че те имат много... Ние двамата много често си споделяме чуствата и мислите... тои ми е казвал че са започнали да го базикат че откакто сме станали гаджета тои е спрял да заглежда момичетата... а пък момичетата от нашия клас само ми викат как съм могла да тръгна с този... викат ми че има по красиви от него и тн. а аз им казвам че съм с него защото ме обича, защото се разбираме един друг и тн. и те почват да се смеят от което ми става гадно но после винаги никчо ме успокоява и ме кара да се чуствам по добре... вингаи се прибираме заедно от училище винаги ми казва лека нощ по skype...
Според вас трпбва ли да скъсам с него за да престанат да ми се подиграват другите? :!: :?:

Moderated by krem4et0
GLUPOSTI nqma da kusa6 s nego zaradi horskoto mnenie!TOZI KOITO AZ SI HARESFAM SU6TO MOITE FR NE GO HARESFAT AMA Na mene prosto ne mi puka!A PUK TFA 4E IMATE MALKO PARI VUOBTE DA NE TE PRITESNQVA TO POVE4ETO NA TOQ SFQT NQMAT!USPEH I NE SE SDUH I SI STOI TAM S MOM4ETO PA DRUGITE DA SI PRIKAZVAT KAKFOTO SI ISKAT!NE IM OBRU6TAI VNIMANIE

Mementomori
07-13-2007, 20:29
Здравей,Александра!Недей да късаш с него,понеже останалите ви се подиграват!Те само завиждат и злобеят!Не допускай техните напатки да помрачат щастието,породено от любовта,която цари в сърцата ви!Вие се обичате и това е най-важното!Не обръщайте внимание на хорските клевети,все пак,не плащате данък-обществено мнение!Не оставяй глупостта на останалите да провали връзката ви!Успех,Мила!

Sladinka_f
07-13-2007, 20:37
NE SE IZLAGAI!Ne trqbva da slu6a6 kakvo ti govorqt drugite slu6ai sarceto si,koeto e bezumno vlubeno v tova mom4e zatova si ostanete zaedno i da ne vi puka OT NI6TO 6toto istinska lubov mnogo trudno se namira a koito q nameri trqbva da uspee da q sahrani i qvno ti si q namerila taka 4e NAPRED i da ne ti e zor ot nikoi!!! :wink: :smt008

GaNgStAz
07-13-2007, 21:01
DA NE TI PYKA MNENIETO NA DRYGITE...!!!shtom se obichate shte ste zaedno ...
kakto se pee v pesenta na king size 'iskam teb ne me ebe koi kakvo misli za tova..za mnenieto na nqkoi drug ne davam pyknata para' :!: :!: :!:

така е, хич да не ти пука, земи ги заеби тия дето ти казват, че е грозен и т.н., важното е ти кфо си мислиш за него - а не те, ти го обичаш - не те, така, че си гледай пича и сичко ше е 6 :) [ king size rulz.. ]

_Imaginary_girl_
07-15-2007, 04:50
О не,в никакъв случай не късай с момчето
за такава глупост [-X Имате си всичко,което ви
трябва за една чудесна връзка,другите нямат занчение [-X
Да не е да са цъфнали от щастие,като имат пари..
има големи завистници,не се оставяйте да ви
влиаят :smt012

LostMyMind
07-15-2007, 05:25
В крайна сметка всеки търси човек, с който да споделя, да се разбират и прочие.. ти си го намерила. Това са дребни неща за парите.. важното е да държите един на друг. Саботажи ще има без значение дали си с или без него с тая разлика, че сега ще си по-силна. Що за глупост е това да късаш с него.. замисли се тия хора дето ти пълнят главата с глупости дали не искат точно това.

crazy_NEradio_girl
07-15-2007, 07:22
Благодаря за отговорите... А според вас какво трпбва да направя за да спрат да ни обиждат и тн?

<black soul>
07-15-2007, 07:50
ти пък ако толкова го обичаше няма да задаваш толкова тъп въпрос! я се стегни малко! заради подигравките на някакви надути идиоти, които завиждат защото никога не са имали гадже което да ги обича, ще късаш с човек който държи на теб!!??! замисли се малко! предпочиташ прикритото уважение на хора, които не са ти приятели или обичта на момче, което те подкрепя!?
освен това как вие двамата може да се давате толкова лесно на тия шматки? затворете им устите! покажете им кво е истинската любоф а не празните приказки и бъркането в сутиените, което правят те!!! кво като имат повече пари, да не са повече от вас... ако ти самата си избиеш тва нещо от главата и те няма да си го мислят! разкатай им фамилията, направи ги на бъркани яйца! :) само нещо да ти кажат и им вдигни такъв скандал че да те запомнят! не може те да те гаврят, а ти да седиш и да ги гледаш! зашлеви някой, бутни другия! хъхъ... само с бой се оправят кашите! :-D айде успех!

IKisseDAGirL
07-15-2007, 08:08
Щом изобщо се замисляш за това, ясно за какво става въпрос.. недорасла си за такава връзка =;

BlueForever
07-15-2007, 08:27

Moderated by krem4et0

Е тва ако го направиш може да се обадиш да ти дадеме един златен скункс с Господари на Ефира - а гаджето ти веднага в Море от любов го пращаме ... много глупаво ако слушаш хората а не себе си !

cashmere
07-15-2007, 17:23
kak moje izob6to da pita6 :o otgovora e pred teb kak 6e kasa6 sas negu ??? zareji gi drugite i tqhnuto mnenie da se podigravat kolkoto iskat te prostu zavijdat 4e si namerila 4ovek koitu istinski te obi4a

live2beCooL
07-15-2007, 20:59
offf ne kusai s nego ! tova sa pulni gluposti!horata se podigravat i na debelite ama te ne otslabvat,qdat kato jivotni :D

KisskilleRcHe
07-15-2007, 21:05
Щом изобщо се замисляш за това, ясно за какво става въпрос.. недорасла си за такава връзка =;

Дам точно това ще биде да е !

..:sUnRiSe:..
07-15-2007, 21:06
трябва да си много тъп че да зарежеш любимия (без опр причина) само защото някви се подигравали абе да си гледат работата винаги ще се намери някой да се заяжда =; не им обръщай грам внимание ,гадно е някой да се гаври с теб и да те вкисва ежедневието ама е още по гадно заради същите тия да си съсипеш и любовта

NaNa_SladuRana
07-16-2007, 08:53
q im tegli po edin sikter na drugite i nameri i ti ne6to z akoeto d aim se hili6

sasha_90
07-16-2007, 09:33
:shock: Как може да скъсаш момчето,с което толкова се обичате,само заради чуждото мнение.
Не им обръщайте внимание на другите.
Гледайте себе си и бъдете щасливи. :lol:
От къде си сигурна,че другите не ви завиждат?

personal_jesus
07-16-2007, 09:35
господи...
момиче, ти си срещнала любовта (за разлика от много други, които описват своите несъстояли се любови в този форум).
ако зарежеш момчето заради чуждите ебавки... ще те намеря и ще те набия :lol:
хрумвало ли ти е, че тези хора тайно ти завиждат...

deni4kata333
08-16-2007, 20:01
аКо го обичаш няма да го зарежеш - според мен не го обичаш щом питаш нещо такова.

sladko_dete
08-16-2007, 22:33
Не прави нещо за което ще съжаляваш после

LoveHim
08-16-2007, 23:08
Ne est. Nali zn po dobre na horata v ustata otkolkoto v kratata. Te da se smeqt i govorqt pak ti pravi sa6toto za tqh. A pak ne si misli da zarqzva6 mom4eto si 6toto.. (6te ti go vzema :D ) Maitapq se estestveno no naistina nedei da pravi6 gluposti 6te sajelqva6 mnogo povqrvai. Aide mila uspeh s nedobrojrlatelite tegli6 im edna i prodaljava6 napred :)

bloodranger
08-16-2007, 23:13

Moderated by krem4et0
Da ostai6 ada6a /i az sam nik4o ::: / 6e e mnoo tapo,nai-ve4e 6tot slu6a6 nekva pasmina kurvenca na 14.Pri situaciq 4e vi e super kat ste zaedno deka e problema mi kaji.A tva 4e nemate pari ko ta ibava neva haresvali zarad bednotiqta zaebi gi.Az kat sam stisnat i ne 4erpq nqkoi da ne bi da ma misli za beden :smt018 .
P.S.ae i da pozdravi6 ada6a :wink:

08-17-2007, 06:59
abe ti luda li si da gi slu6a6 tia kreteni ot tvoia klas.i kvo kato nqmate pari .suzalqvam no spored men priatelikite ti sa mn zle

LizZz
08-17-2007, 11:57
Казваш им "Абе я си ебавайте майките ве :evil: :evil: :evil: )
Много ме дразнят такива,дето се месят на другите и на такива които изобщо се влияят толкова от хорското мнение :x :x :x

08-17-2007, 11:59
Дето се вика за общественото мнение не се плаща :wink: Да не ти пука за ничие мнение,просто защото на тях не им пука за твоето...

Nice Angel
08-17-2007, 12:07
кажи ми кои са аз ще ги почна едно хубаво :twisted:

Leksi23
08-17-2007, 12:07
Да не ти пука мила, остави завистниците да се давят в отровата си :smt008

LizZz
08-17-2007, 12:36
кажи ми кои са аз ще ги почна едно хубаво :twisted: :twisted:

N0_feAR
08-17-2007, 15:27
Ще късаш с него само заради някакви флъорци дето езиците им са по 2 метра ??? :shock: Я се стегни. Хич да не ти пука. Завистта е голямо нещо да знаеш!!! Ти обичаш и теб те обичат, а те да духат супата...

Just_say_no
08-17-2007, 15:34
Да късаш? Момиче, радвай се, че си намерила човек, с когото можеш да споделяш живота си! Мога да те посъветвам само едно - направи всичко възможно ДА НЕ ГО ЗАГУБИШ НИКОГА!

Да. Така е. Браво сам - добра гледна точка.

08-17-2007, 19:45
mila ak0 naistina se obi4ate ne trqbva da k1sate!vie ne jiveete za horata i za tqhnoto mnenie ako vi e hubavo zaedno i se razbirate perfektno 6te post1pi6 super glupavo ako go zareje6!trqbva da se nau4i6 da ne slu6a6 horata za6toto sled vreme nqma da se jeni6 za horata a za edin opredelen 4ovek! i nali znae6 po-dobre na horata v ustata otkolkot0 v krakata za da govorqt taka zna4i vi zavijdat i vse o6te ste ne6to pove4e ot tqh!0BI4AITE SE I NE OBR16TAITE VNIMANIE NA NIKOI JIVEITE SI JIVOTA NA MAX! spored men e po dobre da e obiknovenn0 mom4e ne spr krasavec i da se razbirate i obi4ate ...da si spodelqta i t.n otkolkot0 da e mn hubav i da se d1rji otvratitelno s teb!nedei sam0 da pravi6 gluposti

F@t@lNy_Sl@dK@
08-17-2007, 20:00
Изобщо как може тфа да ти мине през главата!?На ония дет са ти си се подигравали - майната им!Вие се обичате!Щастливи сте!Какво повече ти трябва!?Ония дето ти се подиграват нека си търсят по-хубави и т.н. ти си решила,че така е най-добре!Не ги слушай!

marley
08-17-2007, 20:05
razni hora,razni ideali!ne slu6ai babiloncite!4ovek ne se izmerva sprqmo bogatstvoto v bankovite smetki,a tova v surceto!kolkoto pove4e govoroqt tolkova po-silna bi trqbvalo da e va6ata vruzka!this what does not kill us,makes us stronger!

H8_mE
08-17-2007, 20:09
Nedei da kusa6 s nego!Ne pozvolqvai horata da te napravqt ne6tastna!Ostavi gi da se smeqt!Te moje bi ti zavijdat,4e ima nqkoi koito te obi4a tolkova iskrenno i ste 6tastlivi zaedno!Celta im e to4no tazi-ne gi ostavqi tolkova lesno da q postignat!Ne moje nikoi da ti se burka v tezi otno6eniq i nikoi ne trqbva da re6ava vmesto teb!AKo skusa6 s nego nqma da te boli samo teb ,no i nego 6te go zaboli,za6toto tova 6te zna4i,4e mnenieto na horata e po-vajno za teb!I dori da skusa6 s nego ,edva li 6te se promenqt,za6too qvno te ne struvat !Taka,4e molq te ,budi 6tastliva s nego,neka i toi da bude 6tastliv!Obi4aite se! :) :-)

MayKyTy
08-17-2007, 20:15
В никакъв случай не трябва да късаш с него. Вие се обичате. Майната им на другите да говорят квото щат да не ти пука. Важното е вие да се обичате и да бъдете заедно!
и аз съм на това мнение, в много теми съм го казвала и пак ще го кажа, хората винаги говорят :)

me4ti4kata
08-17-2007, 20:15
Du6i4ko,da zapo4nem kato ti pripomnq nqkolko fakta:
1-na 16 si
2-hodite ot godina
3-ne zaglejdal druga=>te OBI4A.
I ti si sposobna da ospori6 tezi fakti samo i samo da ugodi6 na nekakvi smotani zavistnici.Horata vsi4ko davat za liubov kato tvoqta ,a ti 6e q prodade6 za edin imidj.I kvo kato imate po-malko finansi ,da ne ste samo vie,4e tq cqla BG e s niski finansi.I edin vypros-Kvo 6e prai6 kato go zarejej zaradi tva?Zamislqla li si se kak 6e se 4uvstva6, za6toto 4ovek kogato zagubi ne6to osyznava,kakvo zna4enie ima v jivota mu.Da ama ne vinagi ima6 6ans da si go vyrne6.NE PRAVI TAZI GRE6KA! NE Q PRAVI ZARADI LIUBOVTA!NE Q PRAVI NA PUK NA TEZI , KOITO NEZNAQT KVO E 6TASTIE I ISTINSKA LIUBOV! Uspeh v jivota i liubovta,iskrenno ti go jelaq! :) :) :) :)

DjBaloon
08-17-2007, 20:22

Moderated by krem4et0
Vuprosa e tup.. a otgovora na vuprosa ti e vupros->"Obichash li go?"

Dead`Paladin
08-17-2007, 20:28
абе хой с него кфо ти пука от хорското мнение....еби ги и тфа е уе !

MoHuTo
08-18-2007, 00:24
Как може изобщо да си задаваш този въпрос.Естествено, че няма да го зарязваш - нали се обичате?!Какво ти пука за мнението на хората.Ти не живееш за хората, а за себе си!Живей си живота и не се притеснявай :wink:

GaBiTyYy
08-18-2007, 10:29

Moderated by krem4et0

TIPI4NATA! Awe kfo ti puka kfo govorqt drugite we,na4i mn se draznq na takia hora,em kat go obi4a6 i toi te obi4a si budete zaedno puk drugite da vurvqt na mainata si,kfo tolkova vi interesuva mnenieto na drugite,sprete da jiveete za mnenieto na horata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :idea:

KiSs_mY_LiPs
08-18-2007, 11:25
МнЕ Ф Никъкъв случей не трябва да скасаш с него зарди мнението на други хора [-X [-X Ти го убичаш и до колкото разбрах и тои те убича... Другите ви завиждат и затова ви се подиграват..! Смятам че всичко ще се управи.. :-)

miloto_girl_4e
08-18-2007, 11:52
Леле.. в днешно време има супер податливи на манипулация хора ..
Това не е правилно [-X
Как ще се разделиш с човек, когото обичаш, когото те обича, с когото си щастлива заради някакви си там ..уж приятели ?
Ако се разделите ти няма да ки по-щастлива, а "приятелите ти" ще намерят ново нещо, за което да те подиграват :!:

sladkish_14
08-18-2007, 12:27
МнЕ Ф Никъкъв случей не трябва да скасаш с него зарди мнението на други хора [-X [-X Ти го убичаш и до колкото разбрах и тои те убича... Другите ви завиждат и затова ви се подиграват..! Смятам че всичко ще се управи.. :-)

=D> Недей така само ще им направиш кефа на тях..Те целят точно това и забрави да ги наричаш "приятели"аз такива хора само ги използвам за подкрепа понякога,когато съм напълно сама иначе не ги признавам!Щом те се държат така с мен мисля,че не е лошо да ги използвам,понякога :roll:

MiMcHeToOo
08-18-2007, 12:41
омг обичаш ли го въобще след като ни питаш дали да скъсаш с него !?