PDA

View Full Version : Nemoga da si namerq priqtelka!!!

samopten
07-13-2007, 07:59
Hi az sam mom4e koeto ima edin golqm problem-nemoje da si nameri priqtelka.Ne sam grozen dosta dobre se obli4am,momi4etata me zaglejdat no problema mi e 4e nemoga da gi zagovarqm pritesnqvam se.Kajete mi kak da postapvam v takiva momenti vijdam nqkoe momi4e me gleda mnogo me kefi no nemoga da i kaja ni6to:( PLS pomognete mi

Moderated by krem4et0
т.1 от Правилата на форума!

teen4e
07-13-2007, 08:02
първо трябва да се влюбиш! :P

Seducti0n
07-13-2007, 08:17
първо трябва да се влюбиш! :PЛюбовта,не е толкова просто нещо.Тя не се обуславя единствено на физическо привличане,но и на емоционално.До колкото разбрах,автора е привлечен от външноста на девойките.И така,сега по темата-просто се отпусни и когато видиш някое симпатично момиче не се шашкай,а се постарай да се държиш максимално естествено и непринудено.Бъди себе си,опитай се да покажеш най-силните страни от своя характер.Не стой безразличен,а покажи на девойката,че ти харесва......Сигурна съм,че ако се научиш да се владеш и да подхождаш умело към създалата се ситуация,с времето ще преодолеш този твой проблем-да не можеш да влезнеш в контакт с обекта на своите желания. :wink: Успех.

<black soul>
07-13-2007, 10:36
усмихни й се, намигни й, седни до нея, заговори я за нещо, а ако ти я привличаш тя ще продължи разговора... но трябва да се научиш да разбираш когато някоя иска да те разкара, защото иначе ставаш нахален и жалък... успех!

Coolguy
07-13-2007, 12:51
Трябва ти ОПИТ. Много опит. Просто за да се отчупиш и да придобиеш усещане за "играта" :) Ти си роден с всичко необходимо за да си женски обект на желание.

Външността ти не е фактор, не я изтъквай.
Разговаряй с жени навсякъде и по всяко време - вървящи, седящи, млади, стари, сами, в група...

beb4ety
07-13-2007, 13:36
xexe to ne stava taka pi4 :!: kato pogledne6 edno momi4e ako ne ti kipne ot vatre na4i ne q xaresva6 :!:

Sarabi
07-13-2007, 13:40
Споко бе пич, и аз се спичам, като трябва да приказвам с непознато момче, което ме кефи. И аз ръси малоумните простотии, ама някак си успявам да не ужася човека срещу мен :lol: .
Иначе се отпусни, просто трябва за 5 мин. да забравиш, че си с момичето, което харесваш и да се разговориш сякаш с някой твой приятел. След тези 5 мин вече няма да тип ука и ще си говориш спокойно. Аз минах на тази техника и сработва... :-) :-D :-D .
Пробвай... а за успокоение- и аз нямам гадже :lol: .

GaNgStAz
07-13-2007, 13:44
усмихни й се, намигни й, седни до нея, заговори я за нещо, а ако ти я привличаш тя ще продължи разговора... но трябва да се научиш да разбираш когато някоя иска да те разкара, защото иначе ставаш нахален и жалък... успех!

съгласна =D>

flowerlina
07-13-2007, 13:47
Просто бъди себе си.Никой не обича хора,които се преструват.Дай и да разбере,че може да разчита на теб,да ти вярва,да получава подкрепата ти и останалото идва от самосебе си.

П.С.Остави си скайп