View Full Version : Moderated:Мъжко или женско кученце да си взема?
zdR oTnOv0 :) iskam da si vzema kuchence,no imam edin v1pros na koito ne moga da si dam sama otgovor-koe e po dobre m1jko ili jensko iskam da zn i polojitelnite i otricatelnite kachestva pls 10x predvaritelno ;]
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Мъжките не забременяват. Направи си изводите.
Мъжкоооооооооо 8) за кво ти е неква разгонена :smt017
Сънливка
07-15-2007, 06:28
И аз предпочитам мъжките.Женските като се разгонят става страшно,а ако попаднеш на някое по-спокойно мъжко, даже няма да ти подпикава през размножителния период.Попринцип мъжките животни не се разгонват,а само откликват по всяко време на разгонената женска,а и не се лигавят.По-игриви са и по-самостоятелни от женските.
Един съвет:вземи си вместо куче мъжки персиец ,стават по-големи от повечето дребни породи кучета и освен това са големи образи.
ОneWingedAngel
07-15-2007, 08:19
като 4овек,които отглежда обу4ен ягдтериер,които е женски ще кажа,че по-горните постове са много глупави и безпо4вени.
1-Женските са мн по-4исти!
2-По-малки
3-Ако забременеят е само за добре 200кинта пар4ето как ти се струва
Защо мъжките са по-неприятни според мене
1-АБСОЛЮТНО ВИНАГИ,НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПОРОДАТА МЪЖКОТО КУ4Е ЩЕ ОПИКАЕ ЦЯЛАТА КЪЩА/АПАРТАМЕНТ (тва е нормално де)
2-Пак няма значение от породата,мъжките ку4ете най-много се бият и ще си имаш проблеми с хората по полянките
3-Знам,че за някои породи мъжките се скубят много пове4е
сега си4ко е въпрос на избор,но само че забременяват не значи,че женските са по-лоши!
Сънливка
07-15-2007, 09:24
Хората искат да си вземат куче за да ги радва,да се грижат за него и да го обичат,А НЕ,ЗА ДА ИМ Е МАШИНА ЗА ПАРИ!!!Какво значи това "за 200лв парчето"?Вие на килограм ли продавате кученца?Това са живи същества,а не някаква стока.Знаете ли какво може да се получи при едно такова домашно заплождане?
п.п.Аз не казвам,че не ми харесват женските кучета,просто мъжките са ми по-симпатични.
Женско :) Наистина опикаването е проблем.
KaTinCeTy
07-15-2007, 10:17
Az imam mujko chihua-hua. Taka, 4e te suvetvam da si vzeme6 mujko. Ne e vqrno, 4e mujkite opikavat vsi4ko, to si zavisi ot tova kak go vuzpitava6, a puk naistina si e gadni4ko kogato jenskite ku4eta sa v razmnojitelen period. :wink:
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-15-2007, 10:58
az bih si vzela mujko :) nqma da se pritesnqvash kude shte prashtash ku4encata ako rodi ... ii t.n.. :)
Мъжко!
Женското като се раэгони е по-кофти... :-D
sladka_pleven4anka
07-15-2007, 12:46
jensko
Jamalska
07-15-2007, 13:13
мъжко:)за котки е по-добре женска ;)
Kisses_P
07-15-2007, 14:27
определено мъжко
DanceGirl
07-16-2007, 20:02
Mujko!! Mn kofti stava kato se razgonqt jenskite!! :)
Мъжко ! Като се разгони женското има много кръв, а и ако забременее ....
miloto_girl_4e
07-16-2007, 20:30
като 4овек,които отглежда обу4ен ягдтериер,които е женски ще кажа,че по-горните постове са много глупави и безпо4вени.
1-Женските са мн по-4исти!
2-По-малки
3-Ако забременеят е само за добре 200кинта пар4ето как ти се струва
Защо мъжките са по-неприятни според мене
1-АБСОЛЮТНО ВИНАГИ,НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПОРОДАТА МЪЖКОТО КУ4Е ЩЕ ОПИКАЕ ЦЯЛАТА КЪЩА/АПАРТАМЕНТ (тва е нормално де)
2-Пак няма значение от породата,мъжките ку4ете най-много се бият и ще си имаш проблеми с хората по полянките
3-Знам,че за някои породи мъжките се скубят много пове4е
сега си4ко е въпрос на избор,но само че забременяват не значи,че женските са по-лоши!
Говориш пълни глупости относно мъжките кучета :lol: :lol:
1. Кучетата не пикаят в къщата ти, ако ги възпиташ като хората :!: Ако са невъзпитани може и да правят глупости у вас, но тогава няма значение дали е мъжко или женско, защото вината за правенето на глупости е, че не е възпитано добре :!:
2. За боя се отнася същото :!: Ако кучето не е обучено да се бие, ако си го възпитал/а и е заобиколено от любов забрави да се бие :!: А и женските кучета, ако са възпитани да се бият - ще се бият :!:
3. Относно скубането - за пръв път чувам такъв извод, не знам до колко е верен...
по темата :arrow: аз лично предпочитам мъжките кучета най - малкото, защото не се разгонват, а да ти се разгони кучето, да му тичат след гъза сто кучета(и помиярите пред блока), да е в цикъл и т.н ... звучи некво гадно и досадно
За женските кучета знам, че уж са по гальовни, но ... зависи си от кучето :P Моето е мъжко, а обожава да го мачкам :-D
Абе аз като цяло обичам мъжкото :-D (било то куче, хамстер, заек или... човек :-D :-D )
АБЕ ТРАВЕСТИТ Е НАЙ-ДОБРЕ!
ебавам се
мъжко
ralica94
07-17-2007, 18:44
Зависи какво искаш иначе женско :D
sladkata_presi
07-18-2007, 18:45
бих ти препоръчала да си вземеш женско. :smt007
az predpo4itam jensko 6ot mujko mi e nekfo gadno s hui gnusno e i kAT sa nadurvi e mn shit :-#
shadow4e
08-08-2007, 21:03
Имала съм мъжко, а от 7 години имам женско и определено е по-добрият вариант женското.
Мъжките не опикават собствения си апартамент, но заведеш ли го нагости през цялото време ще си натръни. Аз лично бих се почувствала супер тъпо дори и на баба ми като ходим на гости всеки месец да й опишка къщата.
Мъжкото куче, ако е по-голямо можеш да го обучиш да не заяжда с мъжки, обаче другият мъжки няма да е обучен и става егати ужаса.. То аз сега трепера понякога /веднъж ни нападнаха 2 женски ротвайлерки../, пък какво остава и за обратното. Поне за мен това е проблем, защото съм адски страхлива, но обичам да я разходя и в Борисовата примерно :)
А за разгонването при женските, няма никакъв проблем. Повечето, които са се изказали не знам дали въобще са имали женско куче, ноо при моето куче си е като при жените. Слагам и мои стари гащи и превръзка. Щяла да има кученца, не знам какво си мислите, ама само уличните раждат така... Аз пък не познавам нито една женска, забременяла без стопаните да искат. И да веднъж на 6 месец, ще се съобразяваш кога няма кучета да я изведеш, ако си в някой от....кварталите. А и има каишки. Моята дори сама се дърпаше и чаш онзи ден се влюби, а е на 7 години... Мъжкият е много красив и супер готин по характер-джентълмен :) Ама в сексът хич, не го бива, за три седмици успя 8-9 пъти да уцели дупката :lol: Та се наложи инвитро :lol: И утре пак сме на процедура \:D/
Мъжкото също би бил добър избор, но определено не е за мен. Като си спомня как кучето на едни приятели се разхождаше само на каишка... Но ако е някой дребос, защо пък не. Тома колко ще си го обичам и характетър не зависи от пола =)
spored men mujko,eto pri4inite
predpo4itam mujko za6toto:
1.ne e hi4 priqtno kogato jenskoto e v cikul i e razgoneno
2.znam 4e jenskite sa po galiovni no ne sa osobeno igrivi dokato mujkite obi4at igrite i mn obi4at da gi ma4ka6 i gu6ka6 kat plu6eni igra4ki :mrgreen:
3.mujkite se privurzvat pove4e kum stopanina si koito gi obu4ava i e nai 4esto s tqh dokato jenskite se privurzvat kum cqloto semeistvo primerno
4.abe prosto obi4am mujkite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
n0va_s1m_tYk
08-10-2007, 21:49
Вземи си мъжко :-D Освен ако не искаш след време да ти се натресат още кученца :-D
love_enrique
08-14-2007, 19:55
Мъжко :wink: Женските раждат...ако разбираш какви грижи изисква това,този довод ще ти е напълнодостатъчен :roll: