.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

Moderated:Мъжко или женско кученце да си взема?

zdR oTnOv0 iskam da si vzema kuchence,no imam edin v1pros na koito ne moga da si dam sama otgovor-koe e po dobre m1jko ili jensko iskam da zn i polojitelnite i otricatelnite kachestva pls 10x predvaritelno ;]

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Guest
    Мъжките не забременяват. Направи си изводите.

Фен
    Град
    Sofia =)
    Мъжкоооооооооо за кво ти е неква разгонена

И аз предпочитам мъжките.Женските като се разгонят става страшно,а ако попаднеш на някое по-спокойно мъжко, даже няма да ти подпикава през размножителния период.Попринцип мъжките животни не се разгонват,а само откликват по всяко време на разгонената женска,а и не се лигавят.По-игриви са и по-самостоятелни от женските.
    Един съвет:вземи си вместо куче мъжки персиец ,стават по-големи от повечето дребни породи кучета и освен това са големи образи.

като 4овек,които отглежда обу4ен ягдтериер,които е женски ще кажа,че по-горните постове са много глупави и безпо4вени.
    1-Женските са мн по-4исти!
    2-По-малки
    3-Ако забременеят е само за добре 200кинта пар4ето как ти се струва

Защо мъжките са по-неприятни според мене
    1-АБСОЛЮТНО ВИНАГИ,НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПОРОДАТА МЪЖКОТО КУ4Е ЩЕ ОПИКАЕ ЦЯЛАТА КЪЩА/АПАРТАМЕНТ (тва е нормално де)
    2-Пак няма значение от породата,мъжките ку4ете най-много се бият и ще си имаш проблеми с хората по полянките
    3-Знам,че за някои породи мъжките се скубят много пове4е

сега си4ко е въпрос на избор,но само че забременяват не значи,че женските са по-лоши!

Хората искат да си вземат куче за да ги радва,да се грижат за него и да го обичат,А НЕ,ЗА ДА ИМ Е МАШИНА ЗА ПАРИ!!!Какво значи това "за 200лв парчето"?Вие на килограм ли продавате кученца?Това са живи същества,а не някаква стока.Знаете ли какво може да се получи при едно такова домашно заплождане?
    п.п.Аз не казвам,че не ми харесват женските кучета,просто мъжките са ми по-симпатични.

Guest
    Женско Наистина опикаването е проблем.

Az imam mujko chihua-hua. Taka, 4e te suvetvam da si vzeme6 mujko. Ne e vqrno, 4e mujkite opikavat vsi4ko, to si zavisi ot tova kak go vuzpitava6, a puk naistina si e gadni4ko kogato jenskite ku4eta sa v razmnojitelen period.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Женско
    На който му се убива време...

az bih si vzela mujko nqma da se pritesnqvash kude shte prashtash ku4encata ako rodi ... ii t.n..

Мега фен
    Град
    София
    Мъжко!
    Женското като се раэгони е по-кофти...
    [size=7][b][u]fosse cos

jensko
    Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    мъжкоза котки е по-добре женска

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    определено мъжко
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Mujko!! Mn kofti stava kato se razgonqt jenskite!!

Мъжко ! Като се разгони женското има много кръв, а и ако забременее ....

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от ОneWingedAngel
    като 4овек,които отглежда обу4ен ягдтериер,които е женски ще кажа,че по-горните постове са много глупави и безпо4вени.
    1-Женските са мн по-4исти!
    2-По-малки
    3-Ако забременеят е само за добре 200кинта пар4ето как ти се струва

Защо мъжките са по-неприятни според мене
    1-АБСОЛЮТНО ВИНАГИ,НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПОРОДАТА МЪЖКОТО КУ4Е ЩЕ ОПИКАЕ ЦЯЛАТА КЪЩА/АПАРТАМЕНТ (тва е нормално де)
    2-Пак няма значение от породата,мъжките ку4ете най-много се бият и ще си имаш проблеми с хората по полянките
    3-Знам,че за някои породи мъжките се скубят много пове4е

сега си4ко е въпрос на избор,но само че забременяват не значи,че женските са по-лоши!

Говориш пълни глупости относно мъжките кучета

1. Кучетата не пикаят в къщата ти, ако ги възпиташ като хората Ако са невъзпитани може и да правят глупости у вас, но тогава няма значение дали е мъжко или женско, защото вината за правенето на глупости е, че не е възпитано добре
    2. За боя се отнася същото Ако кучето не е обучено да се бие, ако си го възпитал/а и е заобиколено от любов забрави да се бие А и женските кучета, ако са възпитани да се бият - ще се бият
    3. Относно скубането - за пръв път чувам такъв извод, не знам до колко е верен...

по темата аз лично предпочитам мъжките кучета най - малкото, защото не се разгонват, а да ти се разгони кучето, да му тичат след гъза сто кучета(и помиярите пред блока), да е в цикъл и т.н ... звучи некво гадно и досадно
    За женските кучета знам, че уж са по гальовни, но ... зависи си от кучето :P Моето е мъжко, а обожава да го мачкам
    Абе аз като цяло обичам мъжкото (било то куче, хамстер, заек или... човек )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на rakiQ
    АБЕ ТРАВЕСТИТ Е НАЙ-ДОБРЕ!

ебавам се
    мъжко

Зависи какво искаш иначе женско
    Всичко което се случва на Земята е написано на Небето

бих ти препоръчала да си вземеш женско.

tramvai
    Guest
    az predpo4itam jensko 6ot mujko mi e nekfo gadno s hui gnusno e i kAT sa nadurvi e mn shit

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Имала съм мъжко, а от 7 години имам женско и определено е по-добрият вариант женското.
    Мъжките не опикават собствения си апартамент, но заведеш ли го нагости през цялото време ще си натръни. Аз лично бих се почувствала супер тъпо дори и на баба ми като ходим на гости всеки месец да й опишка къщата.
    Мъжкото куче, ако е по-голямо можеш да го обучиш да не заяжда с мъжки, обаче другият мъжки няма да е обучен и става егати ужаса.. То аз сега трепера понякога /веднъж ни нападнаха 2 женски ротвайлерки../, пък какво остава и за обратното. Поне за мен това е проблем, защото съм адски страхлива, но обичам да я разходя и в Борисовата примерно

А за разгонването при женските, няма никакъв проблем. Повечето, които са се изказали не знам дали въобще са имали женско куче, ноо при моето куче си е като при жените. Слагам и мои стари гащи и превръзка. Щяла да има кученца, не знам какво си мислите, ама само уличните раждат така... Аз пък не познавам нито една женска, забременяла без стопаните да искат. И да веднъж на 6 месец, ще се съобразяваш кога няма кучета да я изведеш, ако си в някой от....кварталите. А и има каишки. Моята дори сама се дърпаше и чаш онзи ден се влюби, а е на 7 години... Мъжкият е много красив и супер готин по характер-джентълмен Ама в сексът хич, не го бива, за три седмици успя 8-9 пъти да уцели дупката Та се наложи инвитро И утре пак сме на процедура \/
    Мъжкото също би бил добър избор, но определено не е за мен. Като си спомня как кучето на едни приятели се разхождаше само на каишка... Но ако е някой дребос, защо пък не. Тома колко ще си го обичам и характетър не зависи от пола =)

Guest
    spored men mujko,eto pri4inite
    predpo4itam mujko za6toto:
    1.ne e hi4 priqtno kogato jenskoto e v cikul i e razgoneno
    2.znam 4e jenskite sa po galiovni no ne sa osobeno igrivi dokato mujkite obi4at igrite i mn obi4at da gi ma4ka6 i gu6ka6 kat plu6eni igra4ki
    3.mujkite se privurzvat pove4e kum stopanina si koito gi obu4ava i e nai 4esto s tqh dokato jenskite se privurzvat kum cqloto semeistvo primerno
    4.abe prosto obi4am mujkite

Вземи си мъжко Освен ако не искаш след време да ти се натресат още кученца

Голям фен
    Мъжко Женските раждат...ако разбираш какви грижи изисква това,този довод ще ти е напълнодостатъчен
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си