View Full Version : intimnoto obezkosmqvanezdravei
zdraveite tova e k1m momi4etata ;) iskam da vi popitam s kakvo se obezkosmqvate na intimnite 4asti zashtoto az s samobrasna4ka no ve4e ima i kraz sled brasnene i nqkoi da mi kaje s kakvo drugo moga da se obezkosmqvam 8-[
RiseGirl
07-16-2007, 17:39
OFF I AZ BQX KATO TEB. vSEKI DEN S SAMOBR1SNA4KATA, NO MINALATA SEDMICA SI NAPRAVIX KOLA MASKA. pOVQRVAI MI BOLE6E MNOGO :cry: NO PONE REZULTATA E EFIKASEN. pONE 2 SEDMICI 4E I POVE4E NQMA DA IMA6 NIKAKVO OKOSMQVANE :-D pROBVAI TOVA :wink:
mersi mila shte probvam :)
Kisses_P
07-16-2007, 18:18
Кола маска е най-доброто, но боли. И има много такива теми....
`Death`Whore``
07-16-2007, 18:38
OFF I AZ BQX KATO TEB. vSEKI DEN S SAMOBR1SNA4KATA, NO MINALATA SEDMICA SI NAPRAVIX KOLA MASKA. pOVQRVAI MI BOLE6E MNOGO :cry: NO PONE REZULTATA E EFIKASEN. pONE 2 SEDMICI 4E I POVE4E NQMA DA IMA6 NIKAKVO OKOSMQVANE :-D pROBVAI TOVA :wink:
Браво - всеки ден. Гениална си. А с кола маска не бих опитала - обичам си половите органи.
rali4ka91
07-16-2007, 18:42
Колко още теми ще пуснете такива?!?!$#@%?! :smt013 :smt013 :smt013
Има ТЪРСАЧКА В ТОЯ ФОРУМ!!!
Избирай между самобръсначка, епилатор, кола маска и пинсета!!!
пробвай с крем депилатор...
Milichka ... i az predi 3-4 dena bqh na kola maska ... emiii BOLI !!! Sushto da te predypredq ... nqma vsichki kosamcheta da izcheznat do 1 ... no tqh moje ( ako ponasqsh bolkata ) i s pinsetka da gi otstranish! :) No tova e nai-dobriq nachin! Taka i taka sled nqkolko godini shte revesh zaradi tazi brusnachka!!! Deistvai po-rano! :wink: :wink: :wink:
nikvi samobrusna4ki...kola maska mu e maikata.. :)
ThePainIsReaL
07-16-2007, 21:50
През годините всичко съм пробвала. Като съм се спряла сега на епилатор, защото не ми се налага да чакам да станат дълги косъмчетата, още като започнат да бодат си ги махам пак, защо растат по-бавно. Но има голям проблем с точиците, които стават и с подкожните косъмчета. Това е голям минус (освен болката, с която се свиква). Затова ти препоръчвам кола маска. Много по-ефикасно е, много по-малко боли. Само дето трябва да чакаш да ти се появят нови косъмчета и да станат достатъчно дълги, за да бъдат махнати (: На мен тази идея не ми харесва, затова се примирявам с точките :/
Самобръсначки, депилатоари, пинсети - по-добре недей. Горните методи са по-болезнени, но много по-ефикасни.
КРЕМ-не боли ,не сърби а и не си като ежко-бежко след 12 часа
FairyNymph
07-17-2007, 11:34
оф научете се да четете дали някой друг е пускал такава тема преди вас, преди да я пуснете вие....
крем,епилатор,кола маска,лазерна епилация...толкова засега
MaRiNkA_16
07-17-2007, 13:01
През годините всичко съм пробвала. Като съм се спряла сега на епилатор, защото не ми се налага да чакам да станат дълги косъмчетата, още като започнат да бодат си ги махам пак, защо растат по-бавно. Но има голям проблем с точиците, които стават и с подкожните косъмчета. Това е голям минус (освен болката, с която се свиква). Затова ти препоръчвам кола маска. Много по-ефикасно е, много по-малко боли. Само дето трябва да чакаш да ти се появят нови косъмчета и да станат достатъчно дълги, за да бъдат махнати (: На мен тази идея не ми харесва, затова се примирявам с точките :/
Самобръсначки, депилатоари, пинсети - по-добре недей. Горните методи са по-болезнени, но много по-ефикасни.
absolutno :smt016
bubbles2602
07-17-2007, 19:46
На мен пък от епилатора ми се получават наистина много подкожни и след време се възпаляват.Вие как се справяте с това?
ThePainIsReaL
07-17-2007, 20:32
На мен пък от епилатора ми се получават наистина много подкожни и след време се възпаляват.Вие как се справяте с това?
И на мен ми се получават не малко. Чакам ги да излязат на повърхността и после си ексфолирам кожата (впрочем правя го 2 пъти седмично) и те излизат, после ги махам.. Но е гадно, седят като подутини. Иначе ползавам крем Кератин, уж имал действие- дрън, дрън, само дето си дадох паричките. Гледам да не ги човъркам с нищо, защото остават гадни белези. Вече имам няколко и не се махат от доста месеци. Но мила, казах по-горе защо ползвам епилатор - защото предпочитам 3-4-5 подкожни косъмчета и петна по нежното място, отколкото косъмчетата, които трябва да чакам да порастнат, за да си направя кола маска. Всеки сам си решава какво ще жертва. Аз за себе си на това се спрях, но не съветвам другите да го правят, ако не им се налага. По-добре кола маска.
bubbles2602
07-17-2007, 21:26
Предполагам,че наистина колата маска върши по-добра работа там,но нз защо кожата ми там е сякаш твърде чувствителна за такова нещо.Пробвала съм 4-5 пъти,но ми се получаваха едни белези като пъпчици,които останава сини и много трудно изчезват... :cry:
Black_Devil
07-20-2007, 08:55
nqkoi moje li da mi preporu4a mqsto vuv varna, kudeto moga da otida pls
можете ли да ми препоръчате депилатоар крем за интимните части? имам предвид че сигурно трябва да е някакъв специален?! само марка ако можете кажете и приблизителна цена?
благодаря ви предварително :wink:
Slun4evko
07-20-2007, 11:46
Има на Арома,Рубела,Вийт,Стреп..це ата варира от 3-4лв за българските до към 10-13лв за остналите-голяма скъпотия,голямо чудо
bubbles2602
07-20-2007, 19:59
аз ползвам епилатор
А как си с подкожните?Появяват ли ти се много или е слаба работа?