PDA

View Full Version : Moderated:Наще надали ще ме пуснат с приятелки на море

07-16-2007, 17:42
здравейте,сладури! :) имам едно проблемче ,което смятам да ви споделя и съответно бих искала да получа съвет от ваша страна . аз съм момиче на 14 и това лято си прекарвам изключително скучно,но ето че днес най-добрата ми приятелка ми предложи другия петък да отида с още няколко приятелки в слънчев бряг ..и съответно там да се абавляваме заедно( те имат хотел и предложението е за три дни -петък събота и неделя т.е. две нощувки там)но ето че тук изниква и големия проблем-родителите!убедена съм ,че те няма да ме пуснат -повече разчитам на татко.но те не се притесняват от факта ,че ще бъдя там сама и едва ли не ще съм безотговорна ,а от това,че там най-вероятно ще са родителите на моята приятелка и се страхуват,че те може да ни направят нещо ..малко странно изглежда ,но ги разбирам до някаква степен . все пак ще съм благодарна ако ми дадете някакво съветче освен разговора ,който определено ще се проведе в най-скоро време :) Благодаря предварително.

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

Burzumul
07-16-2007, 18:04
Ми говори с тях,покажи им че можеш да се опазиш,да се оправяш сама.А къв е проблема с тия родители,кво могат да ви направят??? :shock:

07-16-2007, 18:17
те ми имат доверие ,но ги е страх тея родители да не ми направят нещо .постоянно (специално на майка ми) им се въртят мисли от рода на изнасилване ...убийства едва ли не и такива неща

Kisses_P
07-16-2007, 18:24
ДОбре а не можеш ли да обясниш на майка ти, че родителите на приятелката ти не биха ти сторили нищо.Та и те имат дете, за което се притесняват не по-малко от колкото твойте за теб.Не мога да разбера как един родител би навредил на дете.. та нали и те имат деца и не биха искали да им се случи нищо лошо на тях.. охх незнам дали разбрах правилно темата.дано съм била полезна

Obsession
07-16-2007, 18:24
Даааааам, имам подобен проблем - на нашите също им се въртят рани глупости из главите и трудно става на моята, без значение дали съм права или не... Моята изпитана тактика е няколко дни да им се "умилквам" и да ги слушкам много. Те си мислят, че съм на техния акъл и за нграда един вид ми разрешават там каквото искам :-D :D :-D После пей сърце \:D/ Съмнявам се, че родителите на приятелката ти биха ви направили нещо в действителност! Има ли някаква конкретна причина вашите да се страхуват от тях?

07-16-2007, 18:55
не ,няма конкретна причина :)те не се познават

07-16-2007, 21:02
az 4esno da ti kaja se samnqvam da te pusnat..vse pak si na 14...male male na 14 i kvi ne6ta po4vat da iskat decata

07-16-2007, 21:57
здравейте,сладури! :) имам едно проблемче ,което смятам да ви споделя и съответно бих искала да получа съвет от ваша страна . аз съм момиче на 14 и това лято си прекарвам изключително скучно,но ето че днес най-добрата ми приятелка ми предложи другия петък да отида с още няколко приятелки в слънчев бряг ..и съответно там да се абавляваме заедно( те имат хотел и предложението е за три дни -петък събота и неделя т.е. две нощувки там)но ето че тук изниква и големия проблем-родителите!убедена съм ,че те няма да ме пуснат -повече разчитам на татко.но те не се притесняват от факта ,че ще бъдя там сама и едва ли не ще съм безотговорна ,а от това,че там най-вероятно ще са родителите на моята приятелка и се страхуват,че те може да ни направят нещо ..малко странно изглежда ,но ги разбирам до някаква степен . все пак ще съм благодарна ако ми дадете някакво съветче освен разговора ,който определено ще се проведе в най-скоро време :) Благодаря предварително.

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
абсолютно нормално е да не те пуснат. на 14 си...

07-17-2007, 09:38
ohh ama az ne jiveq po princip v sofiq ili nqkoi drug otdale4en grad .az jiveq v burgas !!! ima nqma 25 km

07-17-2007, 10:21
v slu4aq nqma zna4enie kade jivee6-ti si na 14!!!nemoje6 da si pravi6 kakvoto si poiska6.ne se obijdai no o6te si malka

mvde
07-17-2007, 16:24
Сготви един ден (дори да не се получи добре,важно е старанието),бъди много мила с тях и привечер ги попитай,като ги убедиш,че всичко ще е наред :)

sladkata_presi
07-18-2007, 18:47
мммда и аз съм на тази възраст и мен не ме пускат-не мога да ги убедя... :smt009 :smt010 :smt009