- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Наще надали ще ме пуснат с приятелки на море
здравейте,сладури!имам едно проблемче ,което смятам да ви споделя и съответно бих искала да получа съвет от ваша страна . аз съм момиче на 14 и това лято си прекарвам изключително скучно,но ето че днес най-добрата ми приятелка ми предложи другия петък да отида с още няколко приятелки в слънчев бряг ..и съответно там да се абавляваме заедно( те имат хотел и предложението е за три дни -петък събота и неделя т.е. две нощувки там)но ето че тук изниква и големия проблем-родителите!убедена съм ,че те няма да ме пуснат -повече разчитам на татко.но те не се притесняват от факта ,че ще бъдя там сама и едва ли не ще съм безотговорна ,а от това,че там най-вероятно ще са родителите на моята приятелка и се страхуват,че те може да ни направят нещо ..малко странно изглежда ,но ги разбирам до някаква степен . все пак ще съм благодарна ако ми дадете някакво съветче освен разговора ,който определено ще се проведе в най-скоро време
Благодаря предварително.
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ми говори с тях,покажи им че можеш да се опазиш,да се оправяш сама.А къв е проблема с тия родители,кво могат да ви направят???![]()
те ми имат доверие ,но ги е страх тея родители да не ми направят нещо .постоянно (специално на майка ми) им се въртят мисли от рода на изнасилване ...убийства едва ли не и такива неща
ДОбре а не можеш ли да обясниш на майка ти, че родителите на приятелката ти не биха ти сторили нищо.Та и те имат дете, за което се притесняват не по-малко от колкото твойте за теб.Не мога да разбера как един родител би навредил на дете.. та нали и те имат деца и не биха искали да им се случи нищо лошо на тях.. охх незнам дали разбрах правилно темата.дано съм била полезна
Даааааам, имам подобен проблем - на нашите също им се въртят рани глупости из главите и трудно става на моята, без значение дали съм права или не... Моята изпитана тактика е няколко дни да им се "умилквам" и да ги слушкам много. Те си мислят, че съм на техния акъл и за нграда един вид ми разрешават там каквото искам![]()
![]()
После пей сърце \
/ Съмнявам се, че родителите на приятелката ти биха ви направили нещо в действителност! Има ли някаква конкретна причина вашите да се страхуват от тях?
не ,няма конкретна причинате не се познават
az 4esno da ti kaja se samnqvam da te pusnat..vse pak si na 14...male male na 14 i kvi ne6ta po4vat da iskat decata
абсолютно нормално е да не те пуснат. на 14 си...Първоначално написано от Анонимко
ohh ama az ne jiveq po princip v sofiq ili nqkoi drug otdale4en grad .az jiveq v burgas !!! ima nqma 25 km
v slu4aq nqma zna4enie kade jivee6-ti si na 14!!!nemoje6 da si pravi6 kakvoto si poiska6.ne se obijdai no o6te si malka
Сготви един ден (дори да не се получи добре,важно е старанието),бъди много мила с тях и привечер ги попитай,като ги убедиш,че всичко ще е наред![]()
мммда и аз съм на тази възраст и мен не ме пускат-не мога да ги убедя...![]()
![]()
![]()