Влез

View Full Version : Prochetete go pls

vliuben
07-17-2007, 09:58
Mnogo qko obicham edno momiche no prosto veche nz kakvo da naprava za da q spechelq dori zaradi neq se metnah pred kola no za golqmo sujalenie ne umrqh ;( . Tq prosto nz i az veche kato se vidqhme vsichko beshe super mnogo gotino no v posledcvie tq si haresa drug i prosto dori ne iska da se vijdame na same prosto za neq sam sposoben da storq vsichko HELP MYYYY :(

sasha_90
07-17-2007, 10:03
Как може да се опитваш да се самоубиеш заради няква дето дори и внимание не ти обръща?!?!
Я не се излагай!Има и други момичета само си отвори очите.
Хайде горе главата.

TheKeeper
07-17-2007, 10:06
Като ще се хвърляш пред кола поне да е пред нея :o

07-17-2007, 10:06
naprotiv moje stiga da obichash nqkoe momiche/momche kakto az obicham neq

young_rich_famous
07-17-2007, 10:07
Евала баце за опита :smt005 И аз се опитах преди време, след поредния скандал с жена ... обаче за съжаление колата ми има ABS :smt005 Та после осъзнах, че няма момиче заради което си заслужава да сложиш край на живота си ... все пак не забравяй " всички жени са кучки " ... поогледай се, намебелижи си някоя друга и действай ... успех приятел и без такива повторни опити, щото на другата кола, няма да е толкова здрава ламарината отпред :smt005 Умната :smt006

krisi_pisi
07-17-2007, 10:07
Nqmalo e nikakyv smisyl da postypvash taka

krisi_pisi
07-17-2007, 10:08
Nqmalo e nikakyv smisyl da postypvash taka az po tvoqta logika do sega da sym se hvyrlila 1000 pyti :-D

MimityYy
07-17-2007, 10:08
абе ся ще кажа една голяма глупост въпреки че съм момиче ... Момичета има под път и над път ... зарежи я тая

07-17-2007, 10:09
Ako obichash nqkogo istinski ne e tolova lesno prosto da q zarejesh

krisi_pisi
07-17-2007, 10:09
абе ся ще кажа една голяма глупост въпреки че съм момиче ... Момичета има под път и над път ... зарежи я тая

Ne e glupost vqrno e :)

07-17-2007, 10:16
Ooo, q se stegni:) Tolkova mn ima oshte kakvo da vidish i da napravish! Pyk i shtom tq ne iska da ste zaedno i uporstva, moje da ne vi e pisano da ste zaedno...nz. Spored men sled vsqka burq izgrqwa slynce, t.e. shte e za dobro:)

vliuben
07-17-2007, 10:39
da se nadqvame

Sarabi
07-17-2007, 10:59
Mnogo qko obicham edno momiche no prosto veche nz kakvo da naprava za da q spechelq dori zaradi neq se metnah pred kola no za golqmo sujalenie ne umrqh ;( . Tq prosto nz i az veche kato se vidqhme vsichko beshe super mnogo gotino no v posledcvie tq si haresa drug i prosto dori ne iska da se vijdame na same prosto za neq sam sposoben da storq vsichko HELP MYYYY :(

Зайо, да не си ти бе ? :lol:

Valar
07-17-2007, 11:10
Нека да започна с един лекичък прост въпросец!
Ти малоумен ли си!? :shock:

vliuben
07-17-2007, 11:12
kato se zamislq naistina sam mnogo zle shtom sam go napravil

Sexapilna_kukla
07-17-2007, 12:14
Ето- първо трябва да обмисляш нещата, пък после да действаш..., а не обратното както ти..., но нека си вземеш поука. И друг път не прави такива глупости, все пак не е единственото момиче. Ще ти е гадно известно време, но рано или късно ще го преживееш и ще продължиш напред, ще намериш друг човек, с който да си щастлив и така. И да знаеш- с времето всичко се преодолява, горе главата, не се отчайвай, излизай повече с приятели, забавлявай се, и всичко ще се оправи :wink:

GaNgStAz
07-17-2007, 12:24
Ето- първо трябва да обмисляш нещата, пък после да действаш..., а не обратното както ти..., но нека си вземеш поука. И друг път не прави такива глупости, все пак не е единственото момиче. Ще ти е гадно известно време, но рано или късно ще го преживееш и ще продължиш напред, ще намериш друг човек, с който да си щастлив и така. И да знаеш- с времето всичко се преодолява, горе главата, не се отчайвай, излизай повече с приятели, забавлявай се, и всичко ще се оправи :wink:

дам.. така е

ili_l
07-17-2007, 12:28
не си заслужава заради момиче да се опиташ да се самоубиеш тя греши като захвърля с лека рака такава любов

MaRiNkA_16
07-17-2007, 12:35
ei :smt006 a po temata prosto naistina ne si zaslujava da q goni6 nameri si dryga....

Iv4eTy
07-17-2007, 12:38
Щом не ти обръща внимание значи НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!!! Просто не се занимавай с нея. И недей да правиш глупости заради нея, тя няма да оцени това което правиш.

07-17-2007, 12:51
"Никога не тичай след трамвай или жена ... винаги идва следващ"

Mementomori
07-17-2007, 13:03
Не си заслужава да се самоубиваш заради някого!Жервата ти би била огромна и прекалена!Недей да правиш глупости!Щом тя не иска да има нищо общо с теб,по-добре я забрави,опитай се да притъпиш чуствата си!Не бива цял живот да се самообвиняваш,защото тя не ти обръща внимание!Горе главата!Гледай напред!

drozila
07-17-2007, 19:19
ti ud li si be? kak moje6 da si precakva6 jivota zaradi nekva murla deto qvno ne te zaslujava. q se stegni malko i vlez v kra4ka s jivota

Poulet
07-17-2007, 19:26
Като ще се хвърляш пред кола поне да е пред нея :o
:mrgreen:

sexy_for_you
07-17-2007, 20:03
Как може да се опитваш да се самоубиеш заради няква дето дори и внимание не ти обръща?!?!
Я не се излагай!Има и други момичета само си отвори очите.
Хайде горе главата.

:wink:

rakiQ
07-17-2007, 20:06
такива досади като тебе мн ми мразя

``LigLiChKaTa``
07-17-2007, 20:15
Kaji si " 6tom me prenabregva zna4i ne me zaslujava " a i samoybiistvoto e bqgane e ot problemite ne re6avane. Prosto nqma smisul da pravi6 si4ko za neq na misli6 li 4e druga zaslyjava tova pove4e? Izlizai s druga kompaniq razseivai se i tursi druga :wink: