View Full Version : Prochetete go pls
Mnogo qko obicham edno momiche no prosto veche nz kakvo da naprava za da q spechelq dori zaradi neq se metnah pred kola no za golqmo sujalenie ne umrqh ;( . Tq prosto nz i az veche kato se vidqhme vsichko beshe super mnogo gotino no v posledcvie tq si haresa drug i prosto dori ne iska da se vijdame na same prosto za neq sam sposoben da storq vsichko HELP MYYYY :(
sasha_90
07-17-2007, 10:03
Как може да се опитваш да се самоубиеш заради няква дето дори и внимание не ти обръща?!?!
Я не се излагай!Има и други момичета само си отвори очите.
Хайде горе главата.
TheKeeper
07-17-2007, 10:06
Като ще се хвърляш пред кола поне да е пред нея :o
naprotiv moje stiga da obichash nqkoe momiche/momche kakto az obicham neq
young_rich_famous
07-17-2007, 10:07
Евала баце за опита :smt005 И аз се опитах преди време, след поредния скандал с жена ... обаче за съжаление колата ми има ABS :smt005 Та после осъзнах, че няма момиче заради което си заслужава да сложиш край на живота си ... все пак не забравяй " всички жени са кучки " ... поогледай се, намебелижи си някоя друга и действай ... успех приятел и без такива повторни опити, щото на другата кола, няма да е толкова здрава ламарината отпред :smt005 Умната :smt006
krisi_pisi
07-17-2007, 10:07
Nqmalo e nikakyv smisyl da postypvash taka
krisi_pisi
07-17-2007, 10:08
Nqmalo e nikakyv smisyl da postypvash taka az po tvoqta logika do sega da sym se hvyrlila 1000 pyti :-D
MimityYy
07-17-2007, 10:08
абе ся ще кажа една голяма глупост въпреки че съм момиче ... Момичета има под път и над път ... зарежи я тая
Ako obichash nqkogo istinski ne e tolova lesno prosto da q zarejesh
krisi_pisi
07-17-2007, 10:09
абе ся ще кажа една голяма глупост въпреки че съм момиче ... Момичета има под път и над път ... зарежи я тая
Ne e glupost vqrno e :)
Ooo, q se stegni:) Tolkova mn ima oshte kakvo da vidish i da napravish! Pyk i shtom tq ne iska da ste zaedno i uporstva, moje da ne vi e pisano da ste zaedno...nz. Spored men sled vsqka burq izgrqwa slynce, t.e. shte e za dobro:)
Mnogo qko obicham edno momiche no prosto veche nz kakvo da naprava za da q spechelq dori zaradi neq se metnah pred kola no za golqmo sujalenie ne umrqh ;( . Tq prosto nz i az veche kato se vidqhme vsichko beshe super mnogo gotino no v posledcvie tq si haresa drug i prosto dori ne iska da se vijdame na same prosto za neq sam sposoben da storq vsichko HELP MYYYY :(
Зайо, да не си ти бе ? :lol:
Нека да започна с един лекичък прост въпросец!
Ти малоумен ли си!? :shock:
kato se zamislq naistina sam mnogo zle shtom sam go napravil
Sexapilna_kukla
07-17-2007, 12:14
Ето- първо трябва да обмисляш нещата, пък после да действаш..., а не обратното както ти..., но нека си вземеш поука. И друг път не прави такива глупости, все пак не е единственото момиче. Ще ти е гадно известно време, но рано или късно ще го преживееш и ще продължиш напред, ще намериш друг човек, с който да си щастлив и така. И да знаеш- с времето всичко се преодолява, горе главата, не се отчайвай, излизай повече с приятели, забавлявай се, и всичко ще се оправи :wink:
GaNgStAz
07-17-2007, 12:24
Ето- първо трябва да обмисляш нещата, пък после да действаш..., а не обратното както ти..., но нека си вземеш поука. И друг път не прави такива глупости, все пак не е единственото момиче. Ще ти е гадно известно време, но рано или късно ще го преживееш и ще продължиш напред, ще намериш друг човек, с който да си щастлив и така. И да знаеш- с времето всичко се преодолява, горе главата, не се отчайвай, излизай повече с приятели, забавлявай се, и всичко ще се оправи :wink:
дам.. така е
не си заслужава заради момиче да се опиташ да се самоубиеш тя греши като захвърля с лека рака такава любов
MaRiNkA_16
07-17-2007, 12:35
ei :smt006 a po temata prosto naistina ne si zaslujava da q goni6 nameri si dryga....
Щом не ти обръща внимание значи НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!!! Просто не се занимавай с нея. И недей да правиш глупости заради нея, тя няма да оцени това което правиш.
"Никога не тичай след трамвай или жена ... винаги идва следващ"
Mementomori
07-17-2007, 13:03
Не си заслужава да се самоубиваш заради някого!Жервата ти би била огромна и прекалена!Недей да правиш глупости!Щом тя не иска да има нищо общо с теб,по-добре я забрави,опитай се да притъпиш чуствата си!Не бива цял живот да се самообвиняваш,защото тя не ти обръща внимание!Горе главата!Гледай напред!
ti ud li si be? kak moje6 da si precakva6 jivota zaradi nekva murla deto qvno ne te zaslujava. q se stegni malko i vlez v kra4ka s jivota
Като ще се хвърляш пред кола поне да е пред нея :o
:mrgreen:
sexy_for_you
07-17-2007, 20:03
Как може да се опитваш да се самоубиеш заради няква дето дори и внимание не ти обръща?!?!
Я не се излагай!Има и други момичета само си отвори очите.
Хайде горе главата.
:wink:
такива досади като тебе мн ми мразя
``LigLiChKaTa``
07-17-2007, 20:15
Kaji si " 6tom me prenabregva zna4i ne me zaslujava " a i samoybiistvoto e bqgane e ot problemite ne re6avane. Prosto nqma smisul da pravi6 si4ko za neq na misli6 li 4e druga zaslyjava tova pove4e? Izlizai s druga kompaniq razseivai se i tursi druga :wink: