Влез

View Full Version : Твърди Косми

07-17-2007, 12:58
Значи космите са ми мн на гъсто и са твърди и когато ги махна ми се забиват в кожата и искам да питам с епилатор дали ще се оправят или някав крем???говоря за крака,мишници...

07-17-2007, 13:06
и когато ги махна ми се забиват в кожата
kak ti se zabivat v kojata?

moje da izpolzva6 epilator(vapreki 4e ot nego se polu4avat podkojni)ili kola maska-po tvoi izbor..tezi sredstva spored men sa nai-dobrite
az li4no i za 2-te spomenati oblasti polzvam epilator

thefreak
07-17-2007, 13:09
Няма управия, космат/а си си.

Stefityyy
07-17-2007, 14:07
нееее.. спокооо и мойте бяха така като ги бръснех, но след като почнах да си ги скубя всичко се оправи и сега даже не се виждат! С епилатора или колата маска ше се оправят :wink:

sexa_na_kompleksa
07-17-2007, 16:43
И моите косми под мишниците бях такива, и сутрин като ги махнех и вечерта вече бяха на боли :smt013 Беше направо ужас ! Но после започнах с епилатора.Първия път ме боля страшно много,почти никви косми не махнах и потече кръв... :evil: Но втория път вече не ме боля толкова много и със всеки следващ път болката намаляваше,сега вече почти нищо не усешам :P Космите ми са станили по-тънки и ги махам веднъж на 4-5 дена.Броят им също значително е намлял. :wink: Съветвам те и ти да пробваш или пък с кола маска. :-)

Hidden girl :)
07-17-2007, 16:51
Znam,4e sigurno e pitano mn pyti,ama tyrsa4kata ne6to mi pravi problemi.Ta iskam da pitam kolko gore-dolu struva nai-evtiniq epilator :oops:

sexa_na_kompleksa
07-17-2007, 16:58
Znam,4e sigurno e pitano mn pyti,ama tyrsa4kata ne6to mi pravi problemi.Ta iskam da pitam kolko gore-dolu struva nai-evtiniq epilator :oops:

Моя си го взех миналата година - Филипс и беше най-евтиния от тази марка - 52 лева,но сега цената сигурно му е спаднала.Но ако си от някой по-голям град може би избора е по-голям и може да видиш за някой епилатор,който е "куче марка",но пък да върши работа и да е за по-малко пари.На Ровента мисля,че са по-евтини. :-k За тях съм чувала добри отзиви. :-)

Hidden girl again
07-17-2007, 17:01
Blagodarq za byrziq otgovor :D

ThePainIsReaL
07-17-2007, 20:48
Ако са много твърди наистина е по-добре да се ориентираш към кола маска, защото ще ти стават подкожни от епилатора, а това е много гадно и болезнено. След епилация (който и метод да избереш) може да се мажеш с лосион намаляващ окосмяването ( Джонсънс имат такъв и е добър, струва около 5-6 лв за 250 мл ). В повечето случаи такива лосиони помагат, когато се комбинират с кола-маска или епилатор. Успех в борбата с космите (: