View Full Version : Изневяра..
BeBiiiNkaAa
07-17-2007, 16:24
Здр.. Може би и друг път са пускали подобна тема.. но ми е много тежко и искам да го споделя с някого.. Ходя с приятеля ми от година и половина.. Давам му всичко от което се нуждае.. обичам го страшно много.. и той твърди така, но понякога много се чудя дали не ме лъже.. За него бих дала и живота си толкова са силни чувствата ми.. Коагто тръгнахме в началото бях супер щастлива, че имам до себе си човек като него.. но не след дълго започнаха и първите разочарования.. Спа с едно момиче когато се бяхме събрали у една приятелка е съседната стая.. Изневерявал ми е не веднъж.. ала аз всичко съм му прощавала.. и може би е моя грешката, че става така.. защото го оставих да си мисли, че може да ме има когато си поиска.. както и да е.. Въпроса е, че той непрекъснато си пише из скайп и ч в мирката с разни момичета и им говори както на мен.. Това много ме дразни.. Говорим почти всеки ден за това.. понякога едвам прикривам мъката и сълзите си..Чуствам се ужасно.. И така приятели моля ви дайте ми съвет ако е в мен грешката какво да направя.. Толкова го обичам за нищо на света не искам да си представям дори живота без него! :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-17-2007, 16:28
усещаш ли че те прави на маимуна?!с извинение*?!не му позволяваи да прави така.. след като искаш да си с него питаи го защо го прави и какво толкова не може да се задоволи с теб?питаи го какво иска да праавиш че да се държи по същия начин ...аз лично бих го отрязала..още 1 път когато го е направил но... щом не искаш говори с него :)аиде успехчета ...дано се оправят нещата:)
Можеш или да говорите и да се опитате да се разберете, или да се отдръпнеш от него и да се надяваш, че той ще усети липсата ти и ще разбере грешката си. Някой ден просто си излей всичко - говори му, крещи, плачи - нека види колко те наранява. Ако те обича, сърце няма да му даде да продължава да ти причинява това. Ако и така не стане, отдръпни се. Постави му ултиматум - ако ще е с теб, ще трябва да ти е верен. Той да избере. Може да го загубиш, но една такава връзка и без друго ще ти носи все повече и повече болка...
IKisseDAGirL
07-17-2007, 16:36
Не искаш да си представяш живота без него, ама май ще ти се наложи :roll:
Ако искаш да си промени отношението и мнението за теб (тоест да те уважава и да те възприема по-сериозно), ще се наложи ти самата да се промениш. Най-голямата ти грешка е, че не си показала характер още първия път, когато ти е направил тая мизерия.. трябвало е още тогава да го зарежеш, не знам как си се прекарала да останеш с него :?
Но както и да е, време е да бъдеш по-твърда и да покажеш, че не може вече да ти се подиграва.. сама твърдиш, че може да те има когато си поиска, еми промени това, намери сили :wink:
thefreak
07-17-2007, 16:38
Явно не му даваш всичко, от което се нуждае.
Затова го търси другаде.
Помисли си какво не му даваш.
kofti_nick
07-17-2007, 17:02
Здр.. Може би и друг път са пускали подобна тема.. но ми е много тежко и искам да го споделя с някого.. Ходя с приятеля ми от година и половина.. Давам му всичко от което се нуждае.. обичам го страшно много.. и той твърди така, но понякога много се чудя дали не ме лъже.. За него бих дала и живота си толкова са силни чувствата ми.. Коагто тръгнахме в началото бях супер щастлива, че имам до себе си човек като него.. но не след дълго започнаха и първите разочарования.. Спа с едно момиче когато се бяхме събрали у една приятелка е съседната стая.. Изневерявал ми е не веднъж.. ала аз всичко съм му прощавала.. и може би е моя грешката, че става така.. защото го оставих да си мисли, че може да ме има когато си поиска.. както и да е.. Въпроса е, че той непрекъснато си пише из скайп и ч в мирката с разни момичета и им говори както на мен.. Това много ме дразни.. Говорим почти всеки ден за това.. понякога едвам прикривам мъката и сълзите си..Чуствам се ужасно.. И така приятели моля ви дайте ми съвет ако е в мен грешката какво да направя.. Толкова го обичам за нищо на света не искам да си представям дори живота без него! :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Изневерявал ти е 10000100000 пъти и си още с него ... Не си добре !!!
Samo edno 6te ti kaja-fakta 4e my pro6tava6 vsqka idva6ta iznevqra i zabejka ne ozna4ava 4e si slaba i t.n-Naprotiv tova te pravi po silna.A fakta 4e toi nqma sili da ti kaje tova koeto iska pravi nego slab za6toto qvno sam ne si znae interesite!~Za godinata i ne6to tam kolkoto ste zaedno toi trqbva da e razbral kakvo iska kak go iska i nai ve4e ot koi go iska....i ako ne go iska ot teb zna4i e v gre6ka!Adi YSpeh!
Samo edno 6te ti kaja-fakta 4e my pro6tava6 vsqka idva6ta iznevqra i zabejka ne ozna4ava 4e si slaba i t.n-Naprotiv tova te pravi po silna.A fakta 4e toi nqma sili da ti kaje tova koeto iska pravi nego slab za6toto qvno sam ne si znae interesite!~Za godinata i ne6to tam kolkoto ste zaedno toi trqbva da e razbral kakvo iska kak go iska i nai ve4e ot koi go iska....i ako ne go iska ot teb zna4i e v gre6ka!Adi YSpeh!
Това наистина ме накара да се чувствам по - добре отколкото бях! Мерси за разбирането и подкрепата!
rebel_kid
07-17-2007, 18:56
Хм, колко познато звучи. Един съвет- зарежи го, той не те заслужава.
KyKJlu4KaAa
07-17-2007, 19:07
suglasna sam s [B]a[N]D[i]T[k]a !!!
tochno taka si e... NE MU DAVAI DA TE PRAVI NA MAIMUNA [-X :smt006 :smt007
Изневерявал ти е 10000100000 пъти и си още с него ... Не си добре !!!
:smt012 :smt013 :smt017 КЪСАЙ ГО!!!
#~LuDa_FeNkA~#
07-17-2007, 19:31
Spored men trqbava da mu kaje6 4e ako ne spre 6te go zareje6.Ako ne spre zna4i ne te zaslojava.Znam 4e 6te ti e trudno da go ostavi6 no taka si pri4inqva6 mnoo bolka.I az mislq 4e te pravi na "maimuna"
Изневярата е най гадното нещо в една връзка. Знам щото и на мен ми се е случвало и наистина мн боли. Но на изневярата най лесно се отговаря с.... изневяра!
thefreak
07-17-2007, 20:23
Това бяха думите, които трябваше да чуе авторката на темата.
Естествено половина от тях са пълна глупост де..
Това него го правило слаб а нея силна ? За каква сила говорим в случая, че не разбрах ?
Сила да вярваш на някой, който не заслужава доверие ?
Има си друга дума за това, казва се глупост.
Или сила да прощаваш нечий едни и същи грешки ?
Я чакай.. и това се казва глупост.
Това което я правят нея тези изневери е: глупава и наивна, а него нищо не го правят.
Съвсем безразличен си е той, пука му на него че му вярват, и че изнвверява.
miloto_girl_4e
07-17-2007, 20:28
миличка, наистина той доста те разиграва .. направо си се подиграва с теб..
да, грешката е и в теб донякъде ...
веднъж ти е изневерил и си му простила - ОК, но вторият път е трябвало да му покажеш, че не може да си прави каквото иска и да го беше резнала ..
та той така ще продължава ВИНАГИ :!: предлагам ти при следващият гаф да му биеш шута, може да га обичаш, но .. все пак би трябвало да обичаш повече себе си, затова мисли за себе си :!: :!:
BebeTooOoo
07-17-2007, 20:54
Немислиш ли , че малко прекалява.Но не е само негова грешката.Ти също имаш вина за това.Като си му простила първия път за това , че ти е изневерил , той си е помислиш , че така ще направиш и следващия път , и по - следващия.С една дума иска да си поиграе с теб , а ти му се връзваш.Недей така.Колкото и да го обичаш неможеш да продължавш така.И аз направих същата грешка - прощавах за това , за онова , но разбах , че полза няма.Само си създаваш мъка.Ще намериш някой , на който можеш да имаш доверие , а това е най - важното.Айде успех.
Шляп^Шляп
07-18-2007, 13:39
Мила,доста момичета са се жертвали в името на любовта,преглъща ли са какво ли не ,аз лично доста често го правя ,но повярвай ми ,ако разбера ,че приятелят ми ми е изневерил,спал е с друго момиче,няма да го погледна повече [-( А щом си му простила веднъж,той ще го направи отново и няма да се трогне от приказки. Запази хубавите спомени от тази година и половина и му бий шута :-&
galcheto_
07-18-2007, 13:49
i az imah podoben problem
biv6iq mi izneverqva6e edva li ne s vsqka k***a
a az vse mu pro6tavah ama ne6tata ne se promeniha
kakvoto i da pravi6 toi nqma da spre (sajalqvam 4e ti go kazvam)
izpitala sam go i znam
Nai-dobriq variant za teb(vapreki 4e sega ne misli6 taka) e
da se razdelite
TOI NQMA DA SPRE DA TI IZNEVERQVA
Котарана
07-18-2007, 14:05
Ами замисли се каква връзка е това? Неможе единия да си прави каквото му е кеф и да изневерява , а другия да страда.Или има взаимно доверие и уважение или просто нищо няма да излезе от тази връзка.Той може да прави това до безкрай, а ти все ще го търпиш ли?Сядате и говорите и то нататък преценяваш дали ще продължите.
Mementomori
07-18-2007, 17:43
Здравей!Не допускай грешката да му позволяваш да се държи с теб като с даденост,която винаги ще му бъде на разположение и винаги ще има!Наистина прекалено много си му прощавала и то не само за изневерите,но и за отношението му спрямо теб!Явно много го обичаш и си изключително търпелив човек!Поговори с него и бъди по-крайна,ако продължава по този начин,че ще го напуснеш!Може би ще те оцени достатъчно,когато те загуби и осъзнае колко си му необходима;колко много те обича!А ако не стане така,явно той вече е загубил чувствата си към теб!Това е много крайно решение(говоря за евентуална раздяла),но ти не бива да позволяваш да тъпчат достойнството и човешките ти права!Успех,Мила!
kameliqbaby
07-18-2007, 20:39
Spoko