View Full Version : Emo kids-бихте ли тръгнали с такова мом4е
Sk8er_fREak+
02-21-2008, 14:19
Ми не, честно казано не бих, предпочитам хора, които се радват на живота и го живеят пълноценно, а не някви дето само се чудят кви причини да си намерят та да се депресират.. Тва за истинските де, а за позите, дето не са нищо друго освен някви гадни фешъни, няма да ги коментирам. А и честно казано ама изобщо емотата не слушат пънк и рок, тва си е наистина гавра с тая музика както някой каза преди мен. А и честно казано, не мисля, че се определя къв човек си от това кво слушаш.. Може и да има там някви емота дето се кефят на истински пънк, ама тва в никъв случай не означаа че пънка е тяхната музика.. Пф
TheMaggie
02-21-2008, 14:32
Mммне,едно твърдо не!Познавам точно 3 свестни емота-момчета,а останлото са няква сган,гадни,тъпи,позьорчета, които се комплексират и депресират от нищо правене! Е,не,мерси!! :?
п.с Нищо лично,това е моето мнение.
Всеки си има различен стил,различни интереси,различни виждаиния върху нещата...На мен никои не ми пречи бил тои емо,бил тои металист или пък нз ...там какъвто и да е.Да си живеят живота и да се оправят..
А отностно това дали бих се хванала с Емо..не мисля ..имам други представи за "мъж"... :):) :-)
princesa_viki
02-21-2008, 15:41
ДА!Бих! :)
nomad_girl
02-21-2008, 17:42
УУУУ на Имотата ...тва са злета, некви депресирани боклуци ... :smt013 :smt098
EmO_KiD_;(
02-21-2008, 18:42
Ам аз съм,както казват,всестранно развита личност :D Всеки ден съм различна.Един ден съм с токчета,мн яка мацка... друг ден съм с кецове,трети с бретонче като ЕМО...така че не знам.По скоро не.Аз харесвам различни момчета...може да се случи някога
И ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА МАЛОУМНИ!!!! :-x
Pliok0019
02-21-2008, 18:52
Ам аз съм,както казват,всестранно развита личност :D Всеки ден съм различна.Един ден съм с токчета,мн яка мацка... друг ден съм с кецове,трети с бретонче като ЕМО...така че не знам.По скоро не.Аз харесвам различни момчета...може да се случи някога
И ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА МАЛОУМНИ!!!! :-x
БРАВО, ЕВАЛА, АШКУЛСУМ!
Ти си част от пълната излагация, от безцеремонната поза, от всичко което мразят качествените хора. Ти си част от опорочаването не само на ЪНДЕРГРАУНДА, но дори и на ФЕШАНКОРА.
Аплодисметни за момичето със собствен стил, "всестранно развитатата личност", която всъщност незнае какво иска. Благодаря
ти, че създаваш смрадта в нашия свят.
ПОКЛОН ПРЕД ОРИГИНАЛНОТОСТТА ТИ!
Едит: Токио Хотел са почти толкова жалки, колкото самата ти. Само дето имат собствен стил (макар и ужасен).
Nefarian
02-21-2008, 20:01
И какво им е различното от останалите момчета, че заслужават специална тема? Дрешките?
Огромна разлика в мисленето и доста други неща са разлики...И все пак са ми противни...За мен те и повечето "метъли" и такива са хора без амбиций...Познавам доста такива хора. Те не могат да разберат че проблемите идват след като ти ги подтикнеш с нещо и не си отиват докато не спреш да се занимаваш с тях. Постоянно имат проблеми...Ми как няма да имат като само за това мислят...
Ще ти го кажа кратко и ясно - ЕБИ СИ МАЙКАТА!!!! ПП ЕМО СЪКС и бтв си чакам бана
Nefarian
02-21-2008, 20:05
И какво им е различното от останалите момчета, че заслужават специална тема? Дрешките?
Огромна разлика в мисленето и доста други неща са разлики...И все пак са ми противни...За мен те и повечето "метъли" и такива са хора без амбиций...Познавам доста такива хора. Те не могат да разберат че проблемите идват след като ти ги подтикнеш с нещо и не си отиват докато не спреш да се занимаваш с тях. Постоянно имат проблеми...Ми как няма да имат като само за това мислят...
Ще ти го кажа кратко и ясно - ЕБИ СИ МАЙКАТА!!!! ПП ЕМО СЪКС и бтв си чакам бана
vvaann44eettoo
02-22-2008, 13:54
tiq deca me otvr16tavat-bezbojnici :-x
slun4evo
02-22-2008, 14:38
Ми хора като нас, е някои са малко по надути ама това са редки случаи. Бих тръгнала с емо-кефят ме, защото са различни.Имам приятелка емо и много и се кефя, не мога да кажа нищо лошо за тях. :)
GreenFairy
02-22-2008, 16:57
Емо момче не ми звучи като идеалният с който да тръгна... Че то аз ще съм мъжът във връзката :razz:
FENKATAA
02-22-2008, 20:18
хаахахахаха :D :D :D ами ако може да ме изтърпи ... ама едва ли те са с лабилна психика хорица, а аз съм голям дразнител понякога . Най-много да го намеря някой ден с прерязани вени в банята :evil: твърдо НЕ! Това до мене мъж ли ще е или некакъв мухльо с бритон който да ми цъври аз лично не търпя такива индивиди :smt075 :smt021 :smt067 :-|
И с двата пола НИКОГА
Камо ли момче :shock:
Тия са измета на цялото човечество
А тия 12-13 годишните пръдли дето ми се правят на Емо-та да ходят да се скрият накъде защото съм виждал истинско емо и знам какво представлява а тия само се правят на такива и се мислят за готини а иначе са като бити маймуни :D :D :D :D
come_as_you_are
02-23-2008, 06:58
1.Емотата слушат емокор(вид хардкор доколкото помня) и точно от това идва прозвището ''емо''.
2.Не бих се хванала с някое емо...не мисля,че бих могла да ходя с някой,който си слага повече грим от мен! :D А и по принцип емотата ме дразнят с тия депресии,режения на вени и т.н.
3.В България е трудно да се намери истинско емо,повечето са wannabe-та! :?
machine_shot
02-23-2008, 09:26
Емотата не бяха ли вечно намусени? Не се усмихват и т.н.? А тези дето само се обличат като емо..Няма лошо...Момичетата ги намирам за сладки , но неразбрани същества :D [/b]
Ako e интересно мом4ето, да е забавно, да има6 какво да си кажете и да не стига до крайности, като рязане или депресия- да, стайлингът ми харесва, но все пак предпо4итам метъл4е :-)
Как може да кажеш, че ще тръгнеш с имо, без да си разбрал какъв е характера му, какъв човек е и т.н.? Тия хора, които директно казват да, гледат само външния вид (с много малки изключения). Не можеш да напишеш "ще тръгна с имо/футболист/метъл" и т.н. без да познаваш самия човек. Иначе гледаш само външния вид.
simonchety
05-17-2008, 18:33
..
ice_cream_f
05-17-2008, 18:48
:lol: Ne bix trugnala s zalizani geicheta v nikuv sluchai :? Qvno ne se vijdat kolko sa sme6ni otstrani....no da neka se pravqt na qki :-D
На Скоро ходих с Eмо и на 3-тия ден го скъсах, през цялото време беше депресиран и ревеше всеки ден и не издържах :o а ся налита на един фр и все повече утвърждавам мнението си, че е гей :D
Не бих. Много са ми отвратителни и лигави тези хора. Просто адски много ме дразнят. Като вземат да се превземат вече, напрау... :?
Nefarian
05-17-2008, 19:39
ауе маа ву де*а .. всеки 2ри вече слуша Токио Хотел и семисли за емо- ебаси в България няма тру емота, пък и те яко нерват
dar4enceto92
05-17-2008, 19:48
Ako e интересно мом4ето, да е забавно, да има6 какво да си кажете и да не стига до крайности, като рязане или депресия- да, стайлингът ми харесва, но все пак предпо4итам метъл4е :-)
+1 8)
Би ли тръгнал/а с емо,с рус/а,с дебел/а абе я се стегнете..ВИЕ собствен живот нямате ли си,че ме занимавате само с глупости?! :?
Phenomenon
05-17-2008, 20:38
Първо емотата не слушат пънк а еморкор...затова му се вика и тка (метълкор с повече квичене и по лигави текстове)...
Да кажеш на емо, че слуша пънк е все едно да кажеш на чалгар 'Яко хеви метъл мен'...пънковете са най лошите врагове на емотата, по лоши и от скинарите..
А по темата...въпросните имоу бойз са си чисти педали според мене...просто като си дебил и страдаш от комплекс за малоценност обикновнно ставаш или емо или някъв метъл-аутсайдер...противни, женствени, мрънкащи, гримирани педерси..
Ама няма страшно, като порастнеш ще ти мине и ще почнеш да харесваш и мъже..
gPa3HuTeJl
05-17-2008, 21:49
Само погледнете :
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 9:24 pm
Не коментирам повече..
ResPekT333
05-18-2008, 07:47
EMO SUX
AnChItOoOo
05-18-2008, 07:56
Аз пък бих :grin: :grin: :grin:
princess_sheherezada
05-18-2008, 08:10
ЕМО- Емоционално Малтретиран Обект...Интересно кой и колко малтретира тези момченца и момиченца !?!?! Или когато нещо е популярно всички стават такива ,без да се замислят за значението на думата.Та по темата...ами обичайте се...Днес сте ЕМО...утре ще ви Емнат :D :grin:
Spider4eto
05-18-2008, 08:52
да ве, ще се скараме и ще си среже вените. Не мерси 8-)
vilinanova
05-18-2008, 14:37
Офф емотата са момчета, които плачат мн и са доста чувсвителни като цяло!за музиката няма зн,но определено НЕ БИХ ХОДИЛА С ТАКЪВ ЧОВЕК
nicolepcd
05-18-2008, 15:07
:shock: :shock: :shock: Не искам да имам нищо общо с емоционално малтретирано момче!!! :shock: :shock: :shock: Не ме кефи идеята да се самосъжаляваме по цял ден и да се обрисуваме с кръв! :D :?
:shock: :shock: :shock: Не искам да имам нищо общо с емоционално малтретирано момче!!! :shock: :shock: :shock: Не ме кефи идеята да се самосъжаляваме по цял ден и да се обрисуваме с кръв! :D :?
ABSOLUTNO
fudankoo
05-18-2008, 15:52
Какфо мислите за Емо хорцата и най-ве4е за Емо мом4етата.(за тея които не им е ясно Емо слу6ат пънк и рок и мойете да ги видите във vboxa ако напи6ете Емо kids/boys/girls)Ммм Емо мом4 мойе да си носят славата на извратени гейове ама нз аз мн им се кефя. :-k Ся вий кайете какфо мислите за тях...
По - добре не тръгвай с такова същество. Те винаги са в депресия, самонараняват се, а бе болен мозъК!! Трябва повече да ходят на психиатър !!!
vesito13
05-18-2008, 16:13
ABSOLUTNO +1 :?
asi_basi
05-18-2008, 16:16
Не категорично!
{rozi4ka}
05-18-2008, 16:22
Не, не ми е в стила ;-)
а такаааааааааа и аз мисля кат теб
usmihni_se
05-18-2008, 16:38
нямам нищо против тях ама не бих тръгнала с тъкъв
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-18-2008, 16:58
kolko emota mogat da oceleqt v 1 staq ? 8-)
4akam otgovori
nicolepcd
05-18-2008, 16:59
Преди малко гледах "Темата На Нова"... ставаше дума за Емо децата... Боже, та те нямат мечти, живота им е пълен провал и единственото място, в което седят е интернет пространството... Не излизат, защото получават обиди и в същото време са и физически наранени... Не знам какво би правил един нормален човек с човек, който не вижда смисъл в живота...
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-18-2008, 17:03
Преди малко гледах "Темата На Нова"... ставаше дума за Емо децата... Боже, та те нямат мечти, живота им е пълен провал и единственото място, в което седят е интернет пространството... Не излизат, защото получават обиди и в същото време са и физически наранени... Не знам какво би правил един нормален човек с човек, който не вижда смисъл в живота...
hahahahhahahahah :D:D:D ROFL xD emotata sa smetenqk be 4ovek ... piqt drusat se ... visqt po gradinkite ... ne gi misli tqh .. te sa poza ...
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-18-2008, 17:04
4akam otgovori
nicolepcd
05-18-2008, 17:06
hahahahhahahahah :D:D:D ROFL xD emotata sa smetenqk be 4ovek ... piqt drusat se ... visqt po gradinkite ... ne gi misli tqh .. te sa poza ...
Не ги мисля, но пък ПРОДЪЖАВАЙ ДА СИ ЧАКАШ ОТГОВОРИТЕ!!! :D Едва ли ще ги получиш... 8-)
:lol: te mirishat i sa grozniii 8)
BulgariaZaBulgarite
05-19-2008, 11:33
Емо означава Емоционално Малтретиран Обект ... Това не е само начин на обличане и стил ... Това са деца, които не са възприемани добре от съучениците си и дори от собствените си родители. През целия си незрял живот, те са били потъпквани и обиждани и сега с тази мода става още по-зле ... Хората не спират да им се подиграват! Спрете и им помогнете ...
------------------------------------------------------------------------------------------
П.С. Знам решението на проблема. Значи хващаш емото и взимаш един сап, ама по-здравичък такъв и 2 часа и около 43 минути здрав бой ама много здрав, след това му даваш една тежка мотика и го пращаш да копа на поляната. Това наистина ефикасен начин за излекуване, съветвам всички родители да постъпят така.
Blo0dyBitch
05-19-2008, 11:50
Какфо мислите за Емо хорцата и най-ве4е за Емо мом4етата.(за тея които не им е ясно Емо слу6ат пънк и рок и мойете да ги видите във vboxa ако напи6ете Емо kids/boys/girls)Ммм Емо мом4 мойе да си носят славата на извратени гейове ама нз аз мн им се кефя. :-k Ся вий кайете какфо мислите за тях...
а,не ,аз по хорца не си падам и не мога да ис представя що за хороще е тва...
иначе и те са хора,кат ти допадне човека,като си пасвате двамцата...няма никъф проблем,няма и значение кой къф стил е...
и за всички не просветени-спрете с това Емоционално Малтретиран Обект /Олигофрен
емо е 4исто и просто съкращение от думата емоционален.това че си мязат на попребити е др въпрос 8)
все едно да тръгнете да разсъждавате в/у пънка(буквално значи боклук,измет)
емовщината си е стил като всички други,не е от най-примерните и готини,но всеки сам си избира
ХОРА,НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПРИЕМАТЕ РАЗЛИЧНИТЕ!!!
MoonAngel
05-19-2008, 15:20
Нищо против тях, но не са ми особено симпатични.
PoisoNGirL
05-19-2008, 15:26
oooo da vednaga otivam da si hvana edno emo da si menkame drehite i grimovete kak ne...aide da si rejat venite vsichkite,a momichetata deto gi haresvat..."A we vie nared li ste za vas normalni myjestveni momcheta nqma li?!".q si udarete v nqkoq stena da vi mine... :?
people_always_lie
05-19-2008, 15:29
Еми всеки има мнение и вкус,аз лично съм се заглеждала по "емо-та",но предпочитам друг стил и тн.Важното е едно момче и момиче да си се харесват взаимно,пък другото-няма значение ;)
bezumni_ste
05-19-2008, 15:30
Здравей, драги читателю. Целта на този сайт е една-да разсее нереалното количество глупости, които се изговориха в последните няколко месеца относно нашумялата мода наричана от новинарите “ЕМО”. Този текст е подходящ както и за родители, търсещи достоверна информация относно въпросната мода и нейното място в България, както и за множеството “експерти”, които обсъждат, плюят и защитават “ЕМО” без да имат и най-бегла представа за какво става дума.
Започваме с най-важните три неща, които трябва да се запомнят относно модата “ЕМО”.
1. Няма такова нещо като мода “ЕМО”.
2. Няма такова нещо като култ “ЕМО”
3. В България, към днешна дата няма нито един човек, който може да бъде назован като “иму”, както е във чужбина тази “титла”.
В медиите се изговориха купища глупости, обикновенно включващи вълнуващи истории за младежи, които били жертва на култа “ЕМО”, включително широко разпространеният девиз “Кухнята, ножът, вените, край на проблемите”. Както, надявам се по-интелигентният читател би забелязал, този изключително безумен лозунг трудно може да бъде възприет като реален. Изисква се изключително болно или отегчено съзнание, за да може той да бъде нечие мото, респективно може да приемем, че той е фалшив, измислен и преиначен от медиите.
Фалшивият лозунг ни води към измисленият и пропагандиран за истински култ “ЕМО”. Просто не съществува подобно нещо. Няма организация “ЕМО”, няма водачи “ЕМО”, няма никакъв кодекс “ЕМО”. Просто подобно нещо не съществува, камо ли децата на България да стават негови жертви. Малко адекватност, моля ви се.
От култа минаваме на по-голямото безумие, така наречената мода “ЕМО”. Отново несъществуващо понятие раздухвано наляво надясно като действително. Особено фрапиращи са така наречените “ЕМО” хейтъри, които са една много интересна прослойка на българското общество. Те критикуват несъществуващ стил, обявяват агресивното си отношение спрямо него и отправят заплахи. Естествено, единствените “ЕМОТА”, които са виждали са американски такива по интернет или бледият опит за такива по българските интернет сайтове, но важното е да се отправят заплахи към всеки и всичко.
В България няма “ЕМО” мода. В България има Scene Kids мода. Най-лесният начин да се обясни какво представлява това е неговият превод – позиори. Това са хора, вземащи някаква идея от чужбина и повдигаща я на родна почва като стил. Това са почти ексклузивно момичета на възраст 12-18 години, които полагат изключително усилие да изглеждат като “американските емовци”. Не случайно безумната и неадекватна статия в списание “Тема”, която бе посветена на несъществуващата мода “ЕМО” бе интервю с едно момиче, което уж държи някакъв “ЕМО” портал. В изключително хумористичният текст на тази статия, въпросната девойка бе споделила страхотните си проблеми-карала се със своя приятелка, имала лоши оценки в училище и била направила опит за самоубийство в следствие на това.
Единственото, което ми дойде на ум след прочита на това този безумен текст бе “Ах на бати, милото позиорче”.
До момента бяха изяснени две неща, първото е, че не съществува култ “ЕМО”. Децата ви са в безопасност, доколкото употребата на думата безопасност е възможна в България. Втората, е че не съществува мода “ЕМО”, това е безумно изявление използвано предимно от некомпетентни скандалджий. Рок музиката, която уж се свързва с модата “ЕМО” е нещо съвсем отделно. Музиката и Scene Kids модата не са едно цяло, едното не произлиза от другото и vice versa.
За да бъде един човек “иму”, както е правилната употреба на този термин в чужбина, той трябва да е слушател и посетител на post-hardcore/punk-rock сцената. Подобни хора в България няма, защото подобна сцена не съществува. Като изключим шепа банди, които имат редки участия в някой от родните клубове, не можем да говорим за каквато и да е “иму” музикална сцена.
Време е да се спре с безумието наречено “ЕМО” в България. Скандалите, агресията и безумното плещене на глупости по темата ескалираха до невъзможни нива. От една страна са абсолютно безумните Scene Kids, които в най-добрият случаи могат да бъдат наречени неадекватни. От другата страна на барикадата са множеството “EMO” хейтъри, които впечатляват с далновидни и добре обосновани аргументи от сорта на “ми ъ ъ ъ емото е тъпо и емовците са тъпи”. Третата в “спора” медиите и страничните наблюдатели, които объркани от цялостната история започват да промотират нереални факти като посоченият в началото на статията девиз “Кухнята, ножът, вените, край на проблемите”.
Заобиколени от невежеството на целокупна България и потресени от ширещата се простотия по темата, ние авторите на този сайт се опитахме да дадем адекватно становище по темата. Ако има проблем, който се разпространява в нашата родина и той трябва да бъде коментиран, то това е така наречения cutting. Тази “чудна” идея, свита от американските Scene Kids представлява концепцията от себенараняване чрез порязване с остър предмет. На сайта fallchildren е предоставена достатъчна информация относно рок музиката стояща зад истинските “имута” и има ли почва тя у нас.
Авторите на този сайт стоят само зад една идея и тя е “Малко Адекватност”. Това е нашият лозунг, девиз и мото. Не намираме за нормално цяла България да се разкъсва по фрапантният “ЕМО” казус, който дори не е реален проблем. Истината е, че зад тази раздухана “мода” стоят шепа виновници.
Първо претендиращите за “ЕМОТА” личностти, които с неосведомеността си и желание да бъдат различни, превърнаха слушателите на модерната рок музика в България на посмешище.
На второ място стоят множеството хора, очевидно без работа, които се изявиха като критикари на горе посочената група. За съжаление, вместо да плюят по истинският проблем, а той е изкривяването на чужд стил и тоталното преобръщане на идеите му, те започнаха да скандират с омраза “гадни, тъпи емовци”. Защо са гадни и тъпи не се разбра, но явно са такива. Има един термин в английският език за подобни критикари и той е red necks. В превод на български, селяндури. Вадете си сами изводите.
Третият виновник за целият “сеир” са родните медии, които в най-добрия случаи могат да бъдат определени като неадекватни. Наум ми идват и по-тежки определения като “жалка прослойка неграмотни пишман журналисти, търсещи евтина сензация под формата на фалшиви и изфабрикувани факти.
usmihni_se
05-19-2008, 16:33
4akam otgovori0 :D
Nen0RmalniK
05-19-2008, 16:56
i nqkoq ot vas da tragne s takova mom4e 6te ostane vdovica ako ne mu spre brasnarskite noj4eta :grin: :grin:
Катко и ясно - НЕ :)
Не ми допада всичко това с реженето на вените и черния лак... Тоест аз харесвам черния лак до някаде, но когато е по ноктите на МОМИЧЕ!
Но всъщност ако го харесваш защо трябва да искаш нашето мнение ?
F_CK_all_I_need_is_U
05-20-2008, 07:33
:smt007 da!te se istinski,4yvstvitelni i sprsladki :smt007 az sum imala bf emo i gi obojavam :P
Fantomche
05-20-2008, 08:45
Ami da bih.No ne s takuv deto e pozior.No tova da trugne6 s emo e seriozen risk.Za6toto kogato 4uvstvata ti ohladneqt i 6te se pritesnqva6 dali nego nqma da go zaboli tolkoa 4e da se samoubie.Mislq 4e dosta hora ne razbirat Emo-staila pove4eto se vodqt po tova 4e tova e moda.Haresva im stila na obli4ane.No ako e taka kato pogledne6 edin fe6un 6te vidi6 4e imat dosta shodstva.Tva e vupros na moda.Az li4no mnogo haresvam stila im i ponqkoga se nosq kato tqh.No vsi4ki mi vikat emo za6toto sum stoqla sama na purviq 4in i s nikogo ne sum govorila(.. te ne se zamislqt za fakta 4e ne iskam da kontaktuvam s prosti hora.)No kakto iskat da me nari4at az sum li4nost i za sebe si znam.
p.s. sorry za otklonenieto ot temata
TheUnforgiven666
05-20-2008, 12:13
Много ясно, че да! Според мен Емо момчетата са най-искрените момчета. Много мразя некви дето се правят на големите мачовци пред компанията, а после се омилкват на приятелките си... Пък и защо всички момчета трябва да се правят на големи мачовци ( или другата крайност- гейове )?
Едва ли, не са мой тип. Единственият вариант е ако момчето има някакви чувства и успее да ми грабне вниманието.
Nefarian
05-20-2008, 19:36
емото идва от хардкора, което идва от рока и метъла
Phenomenon
05-20-2008, 19:45
Които на свой ред идват от пънка..
mickelangelo
05-21-2008, 11:07
Ами бях с такова момиче но тя по скоро и харесваше начин по който се обличат а не емотата като цяло ..
Офф, се ми е тая ква музика ще слуша... И с чалгар бих тръгнала, въпреки че мразя чалга... Ще го приживея, кво толкоз... Пък и емо музиката е зарибяваща (без рязането на вени и тем подобни, просто самата музика...) :?
Които на свой ред идват от пънка..
Хах, чуваш ли се бе? :grin: Рока идвал от пънка :grin: :grin: :grin: Пънка е вид стил в рока, както и метъла и емото... Демек пънка, метъла, емо и сичко там останало са вид рок... Както и хауса и техното са видове електронна музика... :grin: :grin: Охх, хора, първо научете малко история, после ми се правете на разбиращи...
Cherno_Kote
05-23-2008, 18:58
ahahhaha slu6ali punk i rock ahahahha naqsno li si 4e emo muzikata e savsem razli4na ot punk-a? kato vi kefi ne6to i tvardite 4e ste specove v nego prou4ete be! emo-to proizliza ot indi rock-a koito nqma ni6to ob6to s punka punkarite mrazqt emo kids!
gPa3HuTeJl
05-23-2008, 21:31
За пореден п1т се Убедих, че в този форум има такива индивиди, че само тук можеш да ги срещнеш..
kuklichka_bg
05-23-2008, 21:36
ne zashtoto ako re6a da go zareja moje da se samoubie i cql jivot da mi teji na savesta 8-)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-23-2008, 21:38
За пореден п1т се Убедих, че в този форум има такива индивиди, че само тук можеш да ги срещнеш..
не са само тук ... ти не си видял форумно чудо мойто момче ... не си видял ... :(
danii1994
05-24-2008, 18:56
ооооооооооо даа обичам толкова сладки момченца :grin: жалко , че в нашият смотан град -Ямбол няма истински емота :-#
Sharky_Kn
05-24-2008, 19:11
Hmmm ... Emo Shit ... ops Emo Kid :D
moon_flower
05-24-2008, 19:30
Имах вече.. много са чувствителни и милички,но и много объркани.Затова и скъсахме.Беше "объркан" относно чувствата си . :)
LADY DEATHWISH
05-26-2008, 17:27
EBATI TUPITE EMOTA STE WE KOE NAEBANO GROZNO MIRIZLIVO PEDALSKO EMO SLU6A PUNK A!?>!>!>!>!>!?!?!?DA VI GO NA4UKAM I NA TUPITE EMOTA GROZNI DOLNI AE REJETE SI VENITE V GEISKITE VI MIRIZLIVI SEKTI WE PEDAL4ETA!!!!!!PUNK SLU6ALI....OOOOOOOOOMMMMMMGGGGGGGG PEDAL4ETAA!!!!!!!!!DA UMRETE DANO VSI4KI AKO NE DA TRUGNA DA VI POMAGAM A?!?!?!?!PPPPPP-EEEEE-DDDDDD-AAAAA-LLLL-IIII!!!!!!!! :shock: :shock: PUNK SLU6ALI ...GROZNI GEIOVE...VMESTO DA UMRUT 6TE ME PITAT DALI 6TE TRUGVAM S TQH I T.N. PEDALI TUPI GROZNI!!! :x :x :x :x :-x :-x :-x :-x :smt013 :smt013 :smt013 MAMA VI DA EBA!!!!
Темата скоро ще чукне една гоинка ама ти продължаваш да пишеш. Иска се доста голямо количество идиотия.
DisciplineAndOrder
05-26-2008, 17:34
че как!
tiny_world
05-26-2008, 17:39
LADY DEATHWISH , пич напълно те подкрепям. Каза всичко което исках ... само че в доста раширен вариант. :grin:
EMO SUX!EMO SUX ! EMO SUX! EMO SUX! EMO SUX! EMO SUX! EMO SUX ! EMO SUX! EMO SUX ! EMO SUX ! EMO SUX !
:shock: w0sh - н виждам къв ти е проблема ?
LADY DEATHWISH
05-26-2008, 17:45
KATO 6TE "4UKVA EDNA GODINA" ZA KFO Q GLEDATE WE...LAINATA MU S LAINATA ...KATO EMOTATA RULIRAT [SPORED VA6TA GLEDNA TO4KA] HODETE I VIE DA SI SREJETE VENITE..HM??
LADY DEATHWISH
05-26-2008, 17:47
idiota v slu4aq ne sum az a ti FAT EMO_FEN_TUPOOOO!!!! GOVEDAR TAKUF..
LADY DEATHWISH
05-26-2008, 17:48
10x.. tiny_world.. qvno ne vs SA "GOTINI" EMOTA NALI W0SH..ili tam kfoto ti e imeto!!
Ако трябва да бъда искрена никога !
10x.. tiny_world.. qvno ne vs SA "GOTINI" EMOTA NALI W0SH..ili tam kfoto ti e imeto!!
Копелеее, пробвай тва с рязането, наиш ли кво е яко...маа, усили пънка
Ама ти вярно си много зле нали??... w0sh сипи му с ГОЛЕМИЯ ЧЕРПАК!
пс. на 13 си най-много нали? Я ходи си развий малко тъпия мозък и усещай кога има ирония/сърказъм/скрит подсмисъл и тн.
пс. на 13 си най-много нали? Я ходи си развий малко тъпия мозък и усещай кога има ирония/сърказъм/скрит подсмисъл и тн.
Аз просто се предадох.
Pliok0019
05-26-2008, 22:52
Аз просто се предадох.
Какво е това?! Не бива да се предаваш! Искам темата да стигне 100страници.
evelinka1122
05-27-2008, 09:23
оооо не ма кефят Емотата, мн ма плашат тия..... изобщо хора ли са?!? егати психиката дето я имат........ мм не за мене това не са хора!
xahxhahxhahxhahxhahxhahxhaxa nikaf 6ans tva da se sluchi emotata ne mi ponasqt ama izobshto :?
TheMaggie
05-27-2008, 13:16
Ами освен,че имат разбита психика,склонност към самоубийство и прекалена чувствителност,к'во им е различното....? :lol:
+ Т'фа има хора (poser-и,както ги наричате вие или сценс,както се наричат те),които се обличат по този (тъп) начин,но това не им пречи да са супер свестни.Тъй че ако човека е печен (и в главата му няма миш-маш),що да не тръгна?!
:?
zorikost90
05-27-2008, 13:45
Ta te sa kato nas - obiknovenite hora, tai 4e ne vijdam pri4ina da gi otblaskvame. Nqmam ni6to protiv! :)
gLoRiOuS_aNGeL
05-27-2008, 14:59
От "УМНАТА" тема не разбрах какво точно имате предвид под емо момче...Момче,което се облича в емо стил или момче,което има емо разбирания и се чуди къде по-напред да си среже вените? И все пак да се излагам така,че да ходя с емо...Ммм,не,не мисля!Все още има достатъчно нормални момчета на тоя свят,че да тръгна с нянфо отчаяно от живота същество...А пък и не мисля,че моите разбирания имат общо с емо простотиите...Така че,категорично и твърдо НЕ! :?
омг,тази грешка да тръгна с емо няма да се повтори скоро време. :? :? :-x
igoinsane
05-28-2008, 17:49
Ммм може би не една прическа и 1 тон грим не прай човека
blufer_1
05-28-2008, 18:44
Бой само бой и пак бой за да им дойде акъла на емотата
az bih go napravila i bez tva si padam emo :wink:
абе в днешно време всички емота са мммммммм.... как да кажа айде ще го карам селски пък каквото ще да става та в днещно време емотата са ПУТЬОВЦИ :lol: 8-) сложил на мама грима и се мисли за готин :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :oops: като сте такива отворковци айде срежете си вените де в скайп гледам се ще се самоубиват и т.н апък до сега никой не се е самоубил некъф ооо ще си режа вените ще се фърлям от блока и т.н ЕМИ АЙДЕ ДЕ :smt098
даже в България има и лигли (казвам лигли щот момчетата които искат да са интересни не се правят на голямата работа по форумите ами утиват в "даскало" и се правят пред по малките или стават "емо-та") та има и лигли и тука дето викат ооо обичах го ся ще се самоубивам <---к'фо целите бе да ви е*а майката колко внимание искате да получите айде GL&HF а да и по въпроса за емо-тата ето мнението ми само с 1 emoteicon --> :smt097
psychopath
05-29-2008, 02:44
еми...ако съм загорел бих тръгнал с такова момче /не че съм гей, ама така или иначе нема да разбера дали е момче или момиче/, само дето не съм :D
Dirty_diva
05-29-2008, 06:25
phahah :razz: За мен момчетата "емо" са пълни гейове.Те го правят просто да имат оправдание да си слагат грим и да се обличат в женски дрехи.Абе боза...
blufer_1
05-29-2008, 07:06
според мен си сгрешила темата "Emo kids-бихте ли тръгнали с такова" без момче трябва да е според мен :lol:
death_embrace
05-29-2008, 07:28
Бой само бой и пак бой за да им дойде акъла на емотата
съгласна съм с теб..тия същества са ужасни...провалят си шибания живот.....а по темата никога не бих тръгнала с емо,та той ще е по голямо момиче от мен.....не става така
love_to_love_u
06-02-2008, 10:45
Еми да защо не?Много са сладки пък и като характер са мн яки (някой) :-)
ludo_momiche
06-02-2008, 10:47
Не,мерси!!! :shock:
Не, не ми е в стила ;-)
+1 :)
Ми мен лично ме кефят :-P и бих пробвала :P
mn qsno az mn xaresvam emonca :D :-) :-) :-) :P bix tragnala s nego :-P :-P
varnen4e
06-02-2008, 11:16
Еми първото, което си помислих прочитайки това е, че никога не бих тръгнала с такова момче. Но от друга страна... животът е пълен с изненади. Туко виж голямата ми любов се е оказал някое емо. Като по начало не толерирам този вид поведение и емоционалност, но знам ли.. не съм господарка на съдбата си.
:)
sladur4etyYy
06-02-2008, 13:07
не, не бих тръгнала с такова момче, защото мн бързо ще го загубя, при условие, че си режат вените при най- малката трудност 8-)
TreeHill
06-02-2008, 14:45
wtf ffs?!
веднага на сапун!
sweet_sorcerer
06-02-2008, 15:37
харесва ли ми като човек, няма заначение емо ли е, фешън ли е или нз какво още там....
Shadowscape
06-02-2008, 18:46
НЕ, не бих. Преди малко прочетох ето тази статия, занимаваща се по въпроса с емотата:
http://www.teenproblem.net/s/1375.html
Забележете сега, цитирам част от статията:
И така, последният въпрос, който бих искала да ви задам – грешна ли е представата, изградена за онези от емо-групата?
Така, оставаме с впечатлението, че статията е писана от някоя разчувствана емо девойка, но точно тогава виждаме отдолу:
Автор: Александър Ненов
Това да си емо момче предполага ли да говориш за себе си като за същество от женски пол...? Стига, моля ви! Групи като Tokio Hotel увреждат психиката понякога. А имаше време, когато мъжете си бяха мъже и не беше модерно да се правят на жени.
ми попринцип не бих,оба4е като се замисля си зависи от 4овека.Все пак не избираме в кого да се влюбим...(или поне аз :?)
BeBoNcHeTo
06-03-2008, 09:13
az bih go napravila i bez tva si padam emo :wink:+1
Аз не бих ! И не защото имам нещо против тях, а по скоро съм доста притеснена от цялата тази култура. Философията им не ми допада ! А и споделям мнението, че те не са до там мъжествени, а аз искам Мъж до себе си с главно "М" ;)
sexy_for_you
06-03-2008, 15:46
Май не си наясно какво е емо,но това не пречи да отговоря на темата ти.Да,бий тръгнала с емо,даже ме кефят.Но за мен не е толкова от значение какъв е и как изглежда.Но като цяло разбирам този стил.Много хора ме набеждават за емо,така че...
sunset_light
06-04-2008, 16:36
Аххх гадост,не не бих,и к`ва е тази глупава мода. :D
М/у другото на български се пише Емо защото са го съкратили на английски от emotional с emo ,и на български е емоционален,емо. :)
Емоционално
Малтретиран
Олигофрен
[/b]
vilinanova
06-04-2008, 16:40
Абе, НЕ ЕСТЕСТВЕНО!За кво са ти?Да ти ревът ли? :razz:
Ardentika
07-22-2008, 22:00
Уау , чух нов лаф :D
"Емотата случат пънк и рок " :D
divanetyyy
07-22-2008, 22:10
Аз мисла,че поечето са супер сладки..ма зависи от човека де ;)
:-P
Нямам нищо против тях :):):)
drun-drun!
07-23-2008, 12:11
http://vbox7.com/play:4b126488
Първо гледайте това клипче после кажете дали още ви кефат.
pandelka
07-23-2008, 12:13
Кефят ме..някои ;););)
drun-drun!
07-23-2008, 12:15
Обаче някой отвас не прават разлика м/у емо прическа и емо-начин на живот.Бих казал,че в България няма нито 1 "истинско" емо
pandelka
07-23-2008, 12:17
Обаче някой отвас не прават разлика м/у емо прическа и емо-начин на живот.Бих казал,че в България няма нито 1 "истинско" емо
Да така е ...вс са емо само на вид..нз дали има някое и на вид и по начин на живот :?
F_CK_all_I_need_is_U
07-23-2008, 12:20
ima real ... emo boys sa nai-sladkite su6testva na planetata :oops: naprao nqmam dymi :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
drun-drun!
07-23-2008, 12:21
ima real ... emo boys sa nai-sladkite su6testva na planetata :oops: naprao nqmam dymi :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Още ли са най-сладките.Ето тва са РИАЛ ЕМО.А не позиорчетата в България
moon_flower
07-23-2008, 12:46
Казвала съм мнение в темата,но понеже гледам,че сте засегнали въпроса за истнските емота...опредлено в Бг няма нито едно истинско емо.Дори и на вид.Емотата в чужбина са далеч по "истински"от нашите...и наистина се познават от километри.И никой не ги бърка с другите хора,защото се отличават.А не като при нас-едно момиче си е направило бритон и обича да си носи черни дрехи или пък е метълка и веднага я бъркат с емо...тва са глупости.Нашите "емота" са някакси...примитивни.. :D
drun-drun!
07-23-2008, 12:49
Казвала съм мнение в темата,но понеже гледам,че сте засегнали въпроса за истнските емота...опредлено в Бг няма нито едно истинско емо.Дори и на вид.Емотата в чужбина са далеч по "истински"от нашите...и наистина се познават от километри.И никой не ги бърка с другите хора,защото се отличават.А не като при нас-едно момиче си е направило бритон и обича да си носи черни дрехи или пък е метълка и веднага я бъркат с емо...тва са глупости.Нашите "емота" са някакси...примитивни.. :DНе нашите са просто позиорчета
xxxSnowflakexxx
07-23-2008, 13:16
Сигурно не бих...
F_CK_all_I_need_is_U
07-23-2008, 13:28
Още ли са най-сладките.Ето тва са РИАЛ ЕМО.А не позиорчетата в България
Teq PURVO ne sa emo a VTORO sa geiove i orentaciqta nqaa ni6to ob6to s na4ina na jivot...ko da se habq da obqsnqvam.mrazate gi,boli me fara :-P
shoko_girl
07-23-2008, 13:29
Хахаа..вие в ред ли сте бе емоционално малтертираните олигофрени ?! :D Емо ми бил някой си..скрил ми са в някой ъгъл и реве и се тръшка че бил по-тъжен от някой нормален човек! Земете се осъзнайте малко смешни стеее!!! К'во можете да докажете като си режете вените, ревете, и се мислите за много оригинални с вашия "стайилинг" :-D :-D :-D Лигльовци :o :-x
Ако на това нещо може да му се каже стайлинг,....обещавам,...ще си изруся бритона :grin: :-D :grin: :-D :grin: :-D ,...кой ги измисли тея извратении,...не ми е ясно,...по темата,..никога не бих ходила с ЕМО ... айде заврете се в някой ъгъл и тъжете,...както каза shoko girl :P
Wrathchild
07-23-2008, 13:47
Ако искам сълзи на Титаник ще си хвана жена, няма да търся мъж.
ноуп. Не ми трябва депресия :?
krisiiiiito
07-23-2008, 17:59
едва ли ...
пък ии само да кажа - няма истински емота - всички са тъпи позички
като видя вече тема за емота ии полудявам .. толкова ли ви са интересни??
krisiiiiito
07-23-2008, 18:02
Първо гледайте това клипче после кажете дали още ви кефат.
no comment
:?
sladkish_14
07-23-2008, 19:01
Не мисля .. Не ги харесвам тези хора , лъжат се много за реалния свят ..Поне според мен :neutral: :wink:
ThePowerOfLove
07-23-2008, 19:22
Не ми допадат особено
*SwEeTy_KiTtY*
07-23-2008, 19:24
Ако трябва да съм откровена не бих тръгнала с "такова момче" ,защото няма да ми отива стилово....и ще изглеждаме смешно заедно... :D :D :D Еееее,ако е голямата ми любов-разбира се.Но ако е,за да не съм сама-никога! :grin:
soul1199
07-23-2008, 19:24
bih tragnala samo da mi har :)
gerinceto
07-23-2008, 19:26
men takiva ne me kefqt izobshto,ama vseki si e s razlichen vkus i stil.
kuklichka_bg
07-23-2008, 19:46
obojavam giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mn sa qki :}} nqkoi!
Jessika_MG
07-23-2008, 20:08
Не, неходя с малолетни :D
Зависи от много работи ... По принцип нямам нищо против емотата.
didi_baby
07-24-2008, 15:58
не ги харесвам,но то сърцето не пита
еми чесно казано нямам нищо против тях но не мисля че би ме заинтригувало такова момче... :-k
Me 2
още колко теми ще пуснете във връзка с емотата,фешъните,скинарите ,хаусарите и нз си още какви...се 1 какъв стил предпочита човека,важното е какво представля отвътре :)
Rebirthing
07-24-2008, 17:20
не ги харесвам,но то сърцето не пита
+1
ExTaSy__BaBy <3
07-24-2008, 17:49
Нееееее :shock:
NightSky
07-24-2008, 17:55
Зависи от характера на човека.
Ем някои са сладки,зависи.Само да не прекаляват много с рязането на вените! :razz: :razz: :razz:
Just_ME !!!!
07-25-2008, 17:34
Не, не ми е в стила ;-)
F_CK_all_I_need_is_U
07-25-2008, 17:43
pro4etox vseki post .. i kato vidqx kakvi xora ima ,se ot4aqx ... emo ne e stailing...na4in na jivot e ... mi kat ne vi xaresva i KATO NE GI RAZBIRATE,mul4ete si po-dobre..lele... :shock:
Spider4eto
07-25-2008, 19:03
pro4etox vseki post .. i kato vidqx kakvi xora ima ,se ot4aqx ... emo ne e stailing...na4in na jivot e ... mi kat ne vi xaresva i KATO NE GI RAZBIRATE,mul4ete si po-dobre..lele... :shock: Да някъде в Америка и другите страни мое и да е начин на живот, ама тука в България 95% са пози :? По темата не бих тръгнала
smal_girl
07-25-2008, 23:32
vinagi mn sa me kefili emo mom4etata vapreki 4e az samata ne sam emo no kato cqlo emo style me kefi bez tva samo det si rejat venite
malkyglezotika
07-26-2008, 07:59
еми бих трагнала защо не нали и те са хора :D :-D :-D
xXxScreamxXx
07-26-2008, 09:11
емм.. да БИХ ... защо пък не :P :P
KRaLiCa_na_OrGaZmA
07-26-2008, 09:22
Май не бих тръгнала с такова момче. Най-малкото не обичам хилки, а повечето емо бойс са ужасно кльощави :? Друг е вече въпроса как ще се държи след като е от тези емо.
miss_popularity
07-26-2008, 09:59
Еми..Аз никак не харесвам Emo дали са момчета или момичета все едно много е тъпо и страшно много ме дразнят явно се опитват да бъдат интересни ама на мен и на много други хора никак не са.
P.S. Има някои сладки Emo boys ама са много малко а да не говорим за Емо момичетата от които ми се повдига
Cvetito53
07-26-2008, 10:30
Ne bih tragnala no vapreki tova me kefi style mnogo!!!!!!!! :P