View Full Version : Хиър агейн
Здравейте несъвършенни неприятели тук е вашия по-добър, умен и красив събрат хихи. Отново
Тук може да се правите, че не ме обичате и да ме плюете или пък да показвате любовтта си към мен(Която е несподелена защото вие сте грозни). Имате това изключително право докато някой съвестен(и грозен) Мод не локне темата.
Ти си комплексар нали.. :-k :-D
Навярно бих бил ако не бях съвършен.
Мнението не е по темата от което следва, че си гаден флуудър, мразя гадни флуудъри с постоянните им офтопици.
Ти си грозен.
koli_nikoli
07-18-2007, 21:40
ъ? откога не си си пил хап4етата [-X [-X [-X доктора ти каза да ги вземаш редовно, защо не го послуша [-X [-X [-X лошо мом4е
ъ? откога не си си пил хап4етата [-X [-X [-X доктора ти каза да ги вземаш редовно, защо не го послуша [-X [-X [-X лошо мом4е
Не съм се и надявал на такъв интерес. Двама идиоти пишат в темата ми за по-малко от минута.
Аз съм гении.
koli_nikoli
07-18-2007, 21:43
xax :D radfa6 ma :smt005
Бог затова ме е направил хубав, умен и чаровен за да радвам идиоти като теб о.О
koli_nikoli
07-18-2007, 21:45
ima6 li skype :wink:
ima6 li skype :wink:
А ти имаш ли шапка с нарисувана обувка на нея?
koli_nikoli
07-18-2007, 21:48
mn qsnu =] kai de seriozno ima6 li skype
Бог затова ме е направил хубав, умен и чаровен за да радвам идиоти като теб о.ОЗащо пичовете не ти ли се кефят? :-k
о.О Всики ми се кефят просто нямаше да е по-темата.
Ти си тъп.
koli_nikoli
07-18-2007, 21:52
ei vie dvamata ste mi lubimcite f celiq forum :-)
ei vie dvamata ste mi lubimcite f celiq forum :-)
О боже опази. Сега влезах в някакъв черен списък, слава богу, че съм хубав и никой не би посмял да ми посегне. А и да посмее съм и як тъй, че бих се оправил
koli_nikoli
07-18-2007, 21:55
:smt005 :smt005 :smt005
О боже опази. Сега влезах в някакъв черен списък, слава богу, че съм хубав и никой не би посмял да ми посегне. А и да посмее съм и як тъй, че бих се оправилКато си толкова як..гледай да не те оправят :twisted:
А после аз съм говорил несвързано о.О
thefreak
07-18-2007, 21:59
Здравейте несъвършенни неприятели тук е вашия по-добър, умен и красив събрат хихи. Отново
Тук може да се правите, че не ме обичате и да ме плюете или пък да показвате любовтта си към мен(Която е несподелена защото вие сте грозни). Имате това изключително право докато някой съвестен(и грозен) Мод не локне темата.
Поне нещо смешно да беше казал е баушев...
Поне нещо смешно да беше казал е баушев...
Не съм го и целял идиот такъв. Ако го целя ще умреш от смях, но не заслужаваш да те убива личност като мен.
О боже опази. Сега влезах в някакъв черен списък, слава богу, че съм хубав и никой не би посмял да ми посегне. А и да посмее съм и як тъй, че бих се оправилКато си толкова як..гледай да не те оправят :twisted:
А после аз съм говорил несвързано о.ОКой ти е казал ,че говориш несвързано...напротив..тва е щото не си наистина як :-D
Чета ти мислите и пак нищо не разбирам от тва дет се опитваш да кажеш. Представи си как се чувстват тези дето немогат да ти четат мислите.
А после аз съм говорил несвързано о.ОКой ти е казал ,че говориш несвързано...напротив..тва е щото не си наистина як :-D
тук е уловката ти никога не мислиш нищо.
Тук е уловката, твърде си тъп за да си мислиш нещо.
Чета ти мислите и пак нищо не разбирам от тва дет се опитваш да кажеш. Представи си как се чувстват тези дето немогат да ти четат мислите.И к'во си мисля (щом ми четеш мислите) :lol:
da mojeh da se vklu4a v razgovora , ama uvi , ne sum na takova visoko intelektualno nivo #-o
хахАХах тоя МЕ кЕфи :lol: :smt005
АБЕ ИЗРОД, ЗЕЛЕНИТЕ ХАПЧЕТА, НЕ СИНИТЕ БЕЕЕЕЕЕ, ЕЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛ :shock: ОМГ, ПАК СИ ГИ ЗЕЛ С ВОДКА НАЛИ!? МАЛЕЕЕЕЕЕ, УТРЕ В 14:00 В КАБИНЕТА МИ НЕНОРМАЛНИК ТАКЪВ!
Хихи1.9..пробва ли новия пач Хихи2.0 ? той е малко по-умен :roll:
:lol: =D>
koli_nikoli
07-18-2007, 22:55
ей Виктор4о :P ни гу убиждай O:)
rebel_kid
07-18-2007, 22:57
Я, къде била веселбата :-D
koli_nikoli
07-18-2007, 23:02
мн ясну :lol:
ахахахахахахахахахаха ХиХи1.9 пич се ве :lol: кефиш ме :lol: продължавай в същия дух :mrgreen:
Backfire
07-19-2007, 01:01
омг :shock: =; :lol: вие сички сте за меките стаички http://www.bigblagger.co.uk/n/data/emoticons/sun.gif
Vikitooo
07-19-2007, 01:02
Ох и аз от нема и къде се присъединявам към.... :lol:
ЕКШЪН !!! САМО ТАКА ИЗРОД. :smt067
nymphetamine108
07-19-2007, 06:33
Хихи1.9..пробва ли новия пач Хихи2.0 ? той е малко по-умен :roll:
:lol: :lol: :lol: =D>
Just_say_no
07-19-2007, 06:58
Лелеее... всички са се побъркали. :shock:
LaDy_DaQnA
07-19-2007, 07:53
Be az sym nai dobrata na kfi se praite vii :D
всъщност Хихи и Чадел са едно и също лице...
Аз и...очевидно непривлекателната ми външност...заключваме темата по точка 11. :-D