Влез

View Full Version : Kusmetut liubovta i haresvaneto

LaDy_DaQnA
07-19-2007, 08:46
Malko tupa temi4ka 6te pusna ama se izvinqvam za tova.No nqmam kusmet v liubovta voob6te. Vliubih se dva posledovatelni pyti 1-vi put be6e kogato bqh na 11 ili 12 a 2-riq kogato bqh na 12 i ne6to i produlji do predi 1 mesec sq sym na 13 znam 4e ym malka i 4e ima vreme pred men i 4e nqma za kude da byrzam i ne byrzam.Sega ot 1 mesec se zapoznah s mnogo mom4eta i mnogo se opitvat da me svalqt no az ne izpitvam ni6to kym tqh.Imam 4ustvoto 4e nqma da moga pove4e da haresvam mom4e ili 4e sym zabravila kakvo e da haresva6 nqkogo.prevyzmognah starata si liubov s malkata zabelejka 4e toi si e zyzdal lo6o mnenie za mene zaradi nai dobrata mi priqtelka (koqto ne se slavi s mnogo dobro ime) no az voob6te ne sym kato neq i se draznq ot fakta 6tot e svqsno mom4e vse pak. Ta imam dva glavni vuprosa ili 3.Kak moga da razbera 4e haresvam nqkogo?Shte po4na li otnova da haresvam mom4etata? I kakva ob6ta predstava dobivate za men ot pro4etenoto.Izvinqvam se 4e onemam ot vremeto vi s takiva dulgi a moje bi i sku4ni temi :) blagodarq vi predvaritelno!

07-19-2007, 08:49
Споко, харесването се усеща. Ще разбереш, когато някой ти харесва.
По втория въпрос - хормоните ще ти помогнат в скоро време. :-D

07-19-2007, 08:52
Kе си първата, нито последната. :) Иначе колкото и да се притесняваш, един хубав ден ще Го видиш и тогава ще се смееш на горните разсъждения... няма за къде да бързаш ... (
Колкото до влюбването - ще разбереш :wink: ще ти просветне в някой момент ... и притесненията ти са според мен необосновани.

sasha_90
07-19-2007, 08:55
Да,наистина си малка.
Когато започнеш да харесваш някого то се усеща. :-D

ili_l
07-19-2007, 09:12
1.хаха еми естествено че като почнеш да харесваш някой ще разбереш усещаш привличане липсва ти
2.естествено че отново ще почнеш да харесваш моомчета няма как
3.неможем да добием представа от една тема

xXxScreamxXx
07-19-2007, 09:58
LaDy^DaQnA prekrasno te razbiram za vsi4ko koeto kaza i az s1m v takova polojenie e moje bi ne to4no s16toto no vse pak. ta iskam da ti kaja 4e v1v vr1zka s tvoqta fr (s lo6ata slava) mi to i pri men taka , no o6te po - lo6oto e tva za mom4etata - zna4i sigyrna s1m 4e 6te se opravqt ne6tata
ako iska6 mi pi6i na skype girl_lori i moje zaedno da si opravim problemite :D