Влез

View Full Version : Moderated:Готина за окото, скромна във леглото

key_of_hell
07-20-2007, 07:26
zna4i imam edno vupros4e kum vas!Taka zna4i vie vse zqpate nafukani madami s ogromni cici i kusi poli, vse gi obsujdate i plaknete o4i vuv formite im a priqtelkite vi do edna sa dale4 ot taq predstava!Ne moga da vi razbera za6to zqpate oborotnite madami a si padate i obi4ate skromni tihi momi4eta!

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!

JustaMan
07-20-2007, 07:30
zna4i imam edno vupros4e kum vas!Taka zna4i vie vse zqpate nafukani madami s ogromni cici i kusi poli, vse gi obsujdate i plaknete o4i vuv formite im a priqtelkite vi do edna sa dale4 ot taq predstava!Ne moga da vi razbera za6to zqpate oborotnite madami a si padate i obi4ate skromni tihi momi4eta!

Защото тези, които заглеждаме стават само за едно и аз не бих си хванал подобна приятелка

LaDy_DaQnA
07-20-2007, 07:31

=D> =D> =D> =D>

07-20-2007, 07:31
За огромните цици не съмч съгласен ... иначе съответните мадами са тъпи курви, които най-много да ги оправиш веднъж и да не ги погледнеш повече.

wRinKleS
07-20-2007, 07:35
Защото тези, които заглеждаме стават само за едно и аз не бих си хванал подобна приятелка
Edva li ima ne6to koeto da se dobavi :smt045

key_of_hell
07-20-2007, 07:41
a 6tom e taka nujno li e o4i4kite vi da ne se otlepvat ot tqh i da suzdavate kompleksi na momi4etata koito naistina haresvate?

JustaMan
07-20-2007, 07:43
a 6tom e taka nujno li e o4i4kite vi da ne se otlepvat ot tqh i da suzdavate kompleksi na momi4etata koito naistina haresvate?

не е нужно, обаче те се филмират дори, когато не гледаме други и си въобразяват... :-s

07-20-2007, 08:02

wsqko edno skromno i tiho momi4e moje da stane ot "oborotnite"

li4no na mene oborotnite mi stanaha protivni ve4e! wsqka vtora e polugola ... to naprawo izbora e tolkowa golqm 4e se byrkash weche ...
Li4no na men takiva momi4eta biha mi haresali samo za 1-2 pati w legloto :) i pove4e da ne se poznawame, a otdelno az si padam po trudno dostypnite za tezi za koito trqbwa da se borish dylgo i da 4akash ...no ponemislq 4e cenata si struwa...

Ima razlika mejdu grub i bez4uvstven sex... s towa toi da e mejdu 2ma dushi koito imat nqkakwi 4uvstwa

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
07-20-2007, 18:47
=D> Brao we, mn GOT taka .. No se sumnqvam , che tihite momicheta shte ostanat vuzhiteni ot momcheta, koito ug iskat skromni, a posle govorqt kak shteli da izch*kat nqkoq.. Lele .. mn ste zle we hora.. opraite se.. =; mai tia , koito govorqt , che iskat nqkoq samo za edna nosht ne osuznavat , che i te popadat v taq kategoria.. Kakto i da e.. Nikoi da ne se obigda, no kazvam istinata..

`Death`Whore``
07-20-2007, 19:05
Когато една жена е красива и пищна, човек се заглежда. Но когато става въпрос за повече от секс, се гледа и вътрешното.

07-20-2007, 19:06
И к'во като мине някое момиче веднага трябва да гледаш в друга посока?

Чаделе, къртиш просто ...

VeGa pRiMe
07-20-2007, 19:16
еми аз ги заглежам ама само и единствено защото другата глава мисли

07-20-2007, 19:39
хората сме различни,мн по-хубаво е да заведеш приятелката си у вас и да я направиш истонски щастлива(тва е мое мнение),а не да бъдеш с нея само за 1 нощ и да се ебете като някви зверове,то тва нещо за якия секс и по-точно секса с чувство тряа да ти идва от отвътре иначе нестава,тъй че всеки сам избира с кой да бъде и как да се отанася с него :smt007 :smt007 така че когато намериш истинската си лубов,то само ще ти дойде :)

didonko
07-20-2007, 23:07
Първото нещо което поглеждам в едно момиче са очите и. След това лицето и косата. Циците пък хич не са важни. Не обичам курвичките. Тва гърдите ти да влизат 2 мин ореди тебе, а задника 2 мин след тебе нещо не го разбирам

young_rich_famous
07-21-2007, 06:25
Аз лично заглеждам " оборотните мадами " щото им се смея на акъла, как се обличат и знам какво правят :smt005 И даже повечето от тях са " градски феи " , а пък и аз не харесвам скромни момиченца ... харесват ми като приятели, но като гаджета, някак си не върви ... това е :smt006

vliuben
07-21-2007, 10:03
Az lichno kato hoda s nqkoe momiche nikoq druga neme interesuva i ne zaglejdam nikoq a ako zagledma nqkoq tova shte e kogato sam s gadjeto za da q podrazna malko shtoto si madam malko draznitel no nishto poveche prosto ako si s edna spored men nqma nikakyv smisal da zagledajdash nz si nqkakvi naduti puyki det se smqtat za nedosegaemi.A i da si sam i da q zaglejdash i ako nemojesh da utidesh da q zagovorish kakyv e smisala da q gledash te nesi padadat po zapushenite momcheta taka che ako nqma da deystvate s tova momiche prosto nqma smisal da q gledate nemi e qsno kakva naslada vijdate v tqh samo kati gi gledate slet kato ste s nqkoq koqto vi obicha i e gotova na vas ta dori tq da e skromna i tiha vajnoto e da se obichate ida ste shtastlivi prosto ste mi mnogo strani i az imam takiva fr i to mnogo da ne kaja vsichki kat mine nqkoa si natperlana s nekakyv sochen zadnik i golemi bombi kato dini black mrazq golemi cici. Edin suvet ot men ako ste s nqkoq i ako q obichate prosto sprete da zaglejdate drugi samo naranqvate tozi chovek i tozi chovek sig kogato neste zaedno si vika "toy neme haresva toy hodi s men samo za udovolstvie" i ima i tako ako obichat naistina mnogo i plachat ako si obicahte priqtelkata ne i davayte povod da byde tyjna i neshtastna a tochno obratnoto pokajete i che tq e edinstvena za teb i che nikoq druga nevi interesuva osven NEQ :)

Sam90
07-21-2007, 10:13
Защото оглеждаме мадамите с мисълта "СЕКС" - никой не иска да ходи с тях, а просто да ги чу*а :) :smt006

vliuben
07-21-2007, 10:36
A tova pak e nay otvratitelnoto kak moje da iskate samo sex ot edna jena(momiche) ima dalech PO VAJNI NESHTA OT SEXA mnogo ste smi strani i smeshni

wRinKleS
07-21-2007, 10:38
A tova pak e nay otvratitelnoto kak moje da iskate samo sex ot edna jena(momiche) ima dalech PO VAJNI NESHTA OT SEXA mnogo ste smi strani i smeshni
Някой ден ще разбереш...

vliuben
07-21-2007, 10:43
sumnqvam se ama nishto ne se zane kakvo shte stane v bydeshteto

OtherDimension
07-21-2007, 10:47

лично аз и моите приятели се присмиваме на тея "натруфени" офци" с големи ц*ц* и т.н.
и абсолютно никога няма да спя с такова същество, камо ли да тръгна с него .. просто са ми много под нивото, а и са ми гнусни
а за ч*киджиите не отговарям.. :roll:

vliuben
07-21-2007, 10:48
Emi to si e za smqh shtoto se smqtat za neshto MNOGO GOLQMO a pak v deystvitelnost za edno GOLQMO NISHTO

Mitizaro
07-21-2007, 11:01
Аз пък харесвам скромни момичета...не прекалено страхливи и СЪС сигурност Не, някой превзети.Все пак съм мъж и се заглеждам по-колоритните момичета(но не ги бройкам за кеф),и не си мисля нищо за тях.В повечето случай просто ги сравнявам с това момиче което харесвам вмомента.Аз не съм загорял за секс и гърдите въобще не са важни.Ако се запозная с някое хубаво момиче, и то се окаже тъпа овца, просто я разкарвам.Но ако срещна идеала за мен по характер и сърце, дори и да е гремлин няма да ми пука,за да ходя със нея.
~Само да има хубава коса ;)

Извода - не всички сме еднакви, не всички заглеждаме по един и същи начин, и всеки прави избор за себе си.Затова никак не е правилно да ни слагате под един знаменател.
Както един приятел ми е казвал "Когоато незнаеш за нещо/някого не се опитвай да гадаеш - просто замълчи..."

krem4et0
07-21-2007, 11:23
Защо готина моментално изключва свястна?

BeBsItO
07-21-2007, 17:46
za6toto mom4etata sa ku4ki kakto kazva edna fr :mrgreen: bazik de....priroda, vajnoto e samo da gledat ama da ne pipat!

M[m]M
07-21-2007, 17:58
А не е ли наша работа каде ще гледаме и какво говорим с приятелите си ?

rosu
07-22-2007, 06:25
Абе, не ги слушайте тия момчета!Те само така си говорят-не харесвали такива момичета, никога нямало да си хванат такава за гадже...Ами тогава, защо като ги видите и очите ви изскачат?!? Дрън-дрън [-(

BaD_GiRl_mL2
07-22-2007, 07:30
za6toto mom4etata sa ku4ki kakto kazva edna fr :mrgreen: bazik de....priroda, vajnoto e samo da gledat ama da ne pipat!
i as mislq taka..neka gledat ama..do tam. Pyk i.taka si e..stavat samo za po edna nosht inache sa hubava gledka..

Barbie
07-22-2007, 09:56

лично аз и моите приятели се присмиваме на тея "натруфени" офци" с големи ц*ц* и т.н.
и абсолютно никога няма да спя с такова същество, камо ли да тръгна с него .. просто са ми много под нивото, а и са ми гнусни
а за ч*киджиите не отговарям.. :roll:

И как от един поглед се разбира коя е "офца" и коя, моля ти се, е на твоето ниво? :-s

music_pirate
07-22-2007, 10:26

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!

ne govori v mnojestveno 4islo.... mislq 4e nesum takuv

Wizley
07-22-2007, 13:44
Ами отговора е " хубавото си е хубаво " . В Такива момичета постоянно се заглеждаме и се хихикаме, когато сме момчешка компания,обаче само толкова. Иначе когато стане въпрос за връзка, разбира се че е по-добре да си с по-скромно момиче. Кофти е да се терзаеш по цял ден ''моя ли е , не е ли", което в повечето случеи е безпредметно , защото повечето такива момичета са общи :? ( което не значи че ''обикновените" момичета са винаги вярни :( )

07-22-2007, 16:56
Защо готина моментално изключва свястна?

защото в очите на повечето свястната е склонна на компромиси и тн /и то наистина е така/, а едно нахакано момиче си знае цената и няма да пренебрегне себе си заради някой си.

beyond_transience
07-22-2007, 17:17
И все пак, от до тук изказаните мнения, човек остава с впечатлението, че едно добре изглеждащо момиче (да не кажа секси), задължително е повърхностно, и обратно - на тихите и свенливи девойчета обиновено им лиспва сексапил.

white_chik
07-22-2007, 17:23
Въпросът ти явно е насочен към мочетата,но ще си позволя да изкажа мнение.Така,много момчета(не всички) искат гадже с хубаво дупе,стегнати цици,дълги и стройни крака,хубави лице и коса и т.н. и е нормално да се заглеждат по такъв тип момичета.Сега,защо ходят със скромни момичета,с не чак такава външност - еми не всички момчета могат да ходят с такива момичета,но това не им пречи да си мечтаят.И аз не мога да си купя парфюм за 200 лева,но това не ми пречи да си ги душкам по дрогериите и да си мечтая един ден да си купя.А наистина защо готина моментално изключва опцията свястна.Значи едно момиче,което се грижи за външния си вид и си позволява да носи понякога къси поли е курва.Да ви имам разбиранията ](*,)

Mitizaro
07-22-2007, 19:34
И все пак, от до тук изказаните мнения, човек остава с впечатлението, че едно добре изглеждащо момиче (да не кажа секси), задължително е повърхностно, и обратно - на тихите и свенливи девойчета обиновено им лиспва сексапил.

Много вярно! =D>
Тва е просто - нагласа...И аз я имам и вие я имате.Е случват се чудеса и понякога разбираме истината.Затва аз опознавам всички първо, посе ги разкарвам/приемам.
Не трябва да подхождаме с ръсизъм.

Ся ако някой драсне тия цитираните думи горе като табоо(лого) на секцията, мноо ше съм му благодарен.

Аааа аз ше си ги направя на фотошопа и ше ги принтна е :)

07-22-2007, 20:03
Въпросът ти явно е насочен към мочетата,но ще си позволя да изкажа мнение.Така,много момчета(не всички) искат гадже с хубаво дупе,стегнати цици,дълги и стройни крака,хубави лице и коса и т.н. и е нормално да се заглеждат по такъв тип момичета.Сега,защо ходят със скромни момичета,с не чак такава външност - еми не всички момчета могат да ходят с такива момичета,но това не им пречи да си мечтаят.И аз не мога да си купя парфюм за 200 лева,но това не ми пречи да си ги душкам по дрогериите и да си мечтая един ден да си купя.А наистина защо готина моментално изключва опцията свястна.Значи едно момиче,което се грижи за външния си вид и си позволява да носи понякога къси поли е курва.Да ви имам разбиранията ](*,)

Вярно, но точно по тези добре изглеждащи момичета се заглеждат момчетата. И като момичето има много почитатели, то започва да ги сменя постоянно. И постепенно придобива курвенски характер ...

07-22-2007, 20:15
Ако бях момче най-много да обобщя предишното мнение No skirt, no bitch! Тъй че момичета внимавайте :wink:

07-22-2007, 20:24
Аз пък харесвам и свалям готини,секси девойки.
"Скромните" си ги задръжте! :wink:
=D> =D> =D> ,eto tova e otgovor,vsi4ko ostanali ste kompleksari,koito samo opluvat hubavite mom4eta,za6toto znaqt 4e ne mogat dori da se dokosnat do tqh,i 6te si ostanat s gledaneto :smt019

beyond_transience
07-22-2007, 20:29
Ти да си чувал/а за индивидиални предпочитания? Или смяташ, че всички сме еднакви и се движим по една линия?

gPa3HuTeJl
07-28-2007, 16:46
еми аз ги заглежам ама само и единствено защото другата глава мисли

+

XHaXaHXa Това е моят отговор..

07-28-2007, 17:31
Когато една жена е красива и пищна, човек се заглежда. Но когато става въпрос за повече от секс, се гледа и вътрешното.
=D> =D> =D>

playful_baby
07-28-2007, 17:36
=D> =D> =D>
опс това бях аз :oops:

tedy_hi91
06-27-2008, 11:36
И какво?Значи хубавите момичета са курви ?А да ви е минало през ума,че както скромнитет са си такивяа така и хубавите просто са си хубави.Нито едните нито другите са виновни че са се родили такива.Също така това,че дадено момиче е кирасиво не значи по никакъв ама апсолютно по никакъв начин,че е тъпа или курва.Според мен момчетата имат много погрешна представа както за яките каки таки и за по-скоромничките(както ги наричат).Всички искат едно и също.Както красивите така и скромничките иакт да си имат някой,който да ги обича и с,който да бъдат.

NaNa_SladuRana
06-27-2008, 11:54
А бе момичета вие пък какво наддигате,просто момчетата са по-компактни и различават любовта от секса :)

Lord_Of_The_Night
06-27-2008, 12:17
Не виждам нещо ненормално в това да загледаш едно хубаво момиче,пък вие откаде знаете че не заглеждаме и по скромните стига да ни харесат.Така че стига сте се филмирали,защото да си признаем и вие се заглеждате по други.За това за мен лично това си е нормално,какво толкова,не сме тругнали да спим с тях я.

love_enrique
06-27-2008, 14:22
Добре освен надутите кифли и тихите сдухани момиченца има и други...Кой казва,че момчетата харесвали само тихичките кротките и тн.?Това ми се вижда доста тъпо.Щом едно момиче не е скромно и примерно безучастно значи има кофти характер така ли?

Nam3less
06-27-2008, 14:24
Щото си мислят че като са хубавички, могат да си подбират момчетата, а те всичките трябва да тичат след тях. А и в повечето случаи се правят на недостъпни и са позьорки.

DYNAMIC
06-27-2008, 23:49
Щото си мислят че като са хубавички, могат да си подбират момчетата, а те всичките трябва да тичат след тях. А и в повечето случаи се правят на недостъпни и са позьорки.
а що да не си ги подбират :-o ?
Аз пък мисля,че всички подбират,а то си е нормално действие ..млади сме..и едните и другите се заглеждат по хубави,което си е,си е..приятното,чаровното-хваща око.. а не е задължително като си хубавка,да си тъпичка,курвичка или пък свенлива..може да си хубавка,умничка ,не свенлива и съперрр далече от наименованието курва?A TO КАКВО ИЗЛЕЗНА ОТ ТАЯ ТЕМА..ТУКА ГИ ОПАКОВАХТЕ ХУБАВИТЕ ДЕВОЙКИ С ТОАЛЕТНА ХАРТИА 8-)

So unbelievable love..
06-28-2008, 07:26
от вс,което прочетох разбрах,че момичетата се делят на две групи:1.кухи к*рви,които стават за една нощ,имат пищно тяло,ужасно секси са,и всички тайно и не толкова тайно искат да ги имат.А 2. са скромни,нехубави,не кой зн колко секси,понякога малко задръстени,но винаги обичат както трябва.
Аз като изглеждам добре (не нося дънки за 300 лв) но имам вкус,гръдната ми обиколка е 91см,когато трябва правя компромиси,когато знам,че има за какво да се боря го правя,не се смятам за надувка,в леглото с любимия мога да бъда и тиха и да правя,такива неща,които и така наречените "к*рви" правят.Аз от коя група съм според вас?
Снощи като минавахме с приятеля ми покрай едни мои приятелки,той се обърна на 360 градуса за да ги огледа,но после се смяхме заедно и на 2 секунда забрави за тях,а аз от това трябва да се комплексирам ли?