Влез

View Full Version : лекарсво за пъпки???

MostHated
07-20-2007, 12:02
някой да даде съвет? някакво лекарство за пъпки

07-20-2007, 17:27
Аз ще ти предложа една бабина рецепта,която супер много помага :) Взимаш си сяра за пиене от аптеката и обикновен възелин и в кутийка от крем или в каквото искаш замесваш ,например на половин тубичка възелин,една лъжичка сяра,и го разбъркваш докато стане гладка смес,после нанасяш върху пъпките и седиш така,нз колко време,аз го правя докато съм си вкъщи :) Лошото е,че сярата малко гадно мирише,но повярвай ми много помага :) Аз тренирам баскетбол и съотборничките ми се смееха на лагерите,а сега всички го използват.Успех,надявам се да съм помогнала :) O:)

snow__queen
07-20-2007, 17:28
това бях аз :)

LuCkY_YoU
07-20-2007, 19:26
Skinoren, Acne out, Zineryt

Lovesick
07-20-2007, 21:54
Всяка кожа е различна ,на мене много не ми помогна Zeneryt
И си останах на Acne Out което доста помага :) от 3 месеца съм с него и съм доста доволен.

Lorraine
07-22-2007, 09:07
Аз съм доволна от Скинорен :wink:

~`PrEtTy_!N_pUnK`~
07-22-2007, 21:05
Зинерит,но не е сигурно дали на теб ще ти помогне... :)

snow__queen
07-23-2007, 06:21
Всеки тип кожа си е различно,аз например от зинерит се обривам...

mechtaq_za_teb
07-23-2007, 07:25
Всеки тип кожа си е различно,аз например от зинерит се обривам...I az bqh taka.

Mnogo neshta mogat da se preporychat,no dali sa za tvoq tip koja ne mojem da ti kajem.
Mojesh da probvash Skinoren.Dosta pomaga,no ot lichen opit kazvam,che ne e za chuvstvitelna koja.Acne out e dobro kremche.
Redovno pochistvai liceto si.Pravi si maski ot huma.
Eto edna maska,koqto sashto adski mnogo pomaga i izbelva:krem Karo se smesva s malko sok ot limon i edna chaena lajichka soda.Razbyrkva se,dokato se poluchi hubava kasha.Smesta se nanasq na cqloto lice i se izmiva s hladka voda sled 20 min.Sigurna sam che shte pomogne.

I da ne zabravqme,che i hranata ima otrajenie.Pii poveche voda za prochistvane,qj poveche plodove i zelenchuci i namali sladkite neshta.

Nadqvam se da sam bila ot polza. ;)

проблемна
07-23-2007, 22:16
Аз ще ти предложа една бабина рецепта,която супер много помага :) Взимаш си сяра за пиене от аптеката и обикновен възелин и в кутийка от крем или в каквото искаш замесваш ,например на половин тубичка възелин,една лъжичка сяра,и го разбъркваш докато стане гладка смес,после нанасяш върху пъпките и седиш така,нз колко време,аз го правя докато съм си вкъщи :) Лошото е,че сярата малко гадно мирише,но повярвай ми много помага :) Аз тренирам баскетбол и съотборничките ми се смееха на лагерите,а сега всички го използват.Успех,надявам се да съм помогнала :) O:)
Хммм а какъв точно ваэелин? :smt008 И найстина ли е добро действието? Сори ,че подрагам всичко под съмнение,но вече съм доста отчаяна :roll:
Мс

07-23-2007, 22:18
Eto edna maska,koqto sashto adski mnogo pomaga i izbelva:krem Karo se smesva s malko sok ot limon i edna chaena lajichka soda.Razbyrkva se,dokato se poluchi hubava kasha.Smesta se nanasq na cqloto lice i se izmiva s hladka voda sled 20 min.
Иэвинявай,какво е това кремче Каро :roll: Эа пръв път го чувам.Дали може да се эамени с някое друго?Бочко? Или нэ....
Благодаря ти :smt008

07-23-2007, 22:18
Angliiska sol raztvorena vuv voda i pie6

Sladka_kiss
07-24-2007, 11:34
Az sam mn dovolna ot Eucerin :)

snow__queen
07-24-2007, 11:41
Хммм а какъв точно ваэелин? :smt008 И найстина ли е добро действието? Сори ,че подрагам всичко под съмнение,но вече съм доста отчаяна :roll:
Мс ами много е добро поне според мен,аз и аз се бях отчаяла по едно време никога не съм имала много пъпки,но и една да имам ме подлудява и пробвах това и някъв уоу ефект.Имам една съотборничка с ужасно акне...третира се с това един месец и сега лицето и е супер,а иначе възелинът е обикновен възелин той се пордава на тубичка :)

music_pirate
07-24-2007, 13:19
Nz kakvo da ti preporu4am ( vupreki 4e tuk vidqh dosta idei, sq i tqh 6te probvam) i az imam toq problem s pupkite ama moga da ti kaja NE SI KUPUVAI LEPTEN ili LEFTEN kvoto e tam ... tva ne stava na men ne mi pomogna izob6to, nz dali na nqkoi koito go e probval mu e pomognalo, no tova si e moeto mnenie

bobka
07-24-2007, 13:22
1 fr ima6e takuv problem i si kupi lepten i nqistina kojata i se opravi.moje da vi e malko sme6no(to i na men taka mi be6e) no posle rezultata e velik!!!

snow__queen
07-24-2007, 18:32
http://s126.photobucket.com/albums/p94/snow__queen/?action=view&current=1g.jpg eto snimka i ne e obrabotvana s fotoshop da vidish kolko mi e izchisteno liceto sled terapiqta sus sqra

music_pirate
07-24-2007, 18:59
http://s126.photobucket.com/albums/p94/snow__queen/?action=view&current=1g.jpg eto snimka i ne e obrabotvana s fotoshop da vidish kolko mi e izchisteno liceto sled terapiqta sus sqra

le le samo tova ne bqh probval .... doide mu reda :D

07-25-2007, 13:21
snow__queen
mn si krasiwa ne e po temata ama iskah da otbeleja,o4ite ti sa kato kladenci :lol:

snow__queen
07-25-2007, 13:33
мерси на госта :) а по темата,ако пробвате това със сярата да кажете дали ви действа ей :)

07-25-2007, 13:53
vluneh se az

zzzzzzzz
07-25-2007, 15:58
iskam da popitam tova s vazelina i sqrata ima li nqkakvi strani4ni efekti smisal drazni li kojata ima li za4ervqvane ili lu6tene ili ne6to takova poneje sa napateh na takiva ne6ta i mi e 4uvstvitelna kojata

mechtaq_za_teb
07-25-2007, 16:33
Eto edna maska,koqto sashto adski mnogo pomaga i izbelva:krem Karo se smesva s malko sok ot limon i edna chaena lajichka soda.Razbyrkva se,dokato se poluchi hubava kasha.Smesta se nanasq na cqloto lice i se izmiva s hladka voda sled 20 min.
Иэвинявай,какво е това кремче Каро :roll: Эа пръв път го чувам.Дали може да се эамени с някое друго?Бочко? Или нэ....
Благодаря ти :smt008Tova e krem za brysnene.Namerih tazi recepta i vav vestnik i vav kniga.Izklu4itelno mnogo mi pomogna i ne samo na men. :) Uspeh

snow__queen
07-25-2007, 17:27
iskam da popitam tova s vazelina i sqrata ima li nqkakvi strani4ni efekti smisal drazni li kojata ima li za4ervqvane ili lu6tene ili ne6to takova poneje sa napateh na takiva ne6ta i mi e 4uvstvitelna kojata никакви странични ефекти няма......ама все пак говорим за сяра за пиене :) то става като крем никакви странични ефекти няма спокойно

sunny_flower
07-25-2007, 17:45
krem :wink:

Гостенка :)
08-27-2007, 17:38
ами на мен ми предписаха 50 гр. сяра за пиене разтворено в буркан мед и по 1 с.л. сутрин на гладно..... Искам да знам ако някои го е пробвал дали има някакви странични ефекти като напълняване или пък в резултат на изчистването на организма да се получи избиване?

so^sweet
08-27-2007, 17:59
ами на мен ми предписаха 50 гр. сяра за пиене разтворено в буркан мед и по 1 с.л. сутрин на гладно..... Искам да знам ако някои го е пробвал дали има някакви странични ефекти като напълняване или пък в резултат на изчистването на организма да се получи избиване?
ne s1m go probvala no meda sutrin na gladno e mn mn polezen i te kara da ne ti se qde sladko prez denq koeto e dobre ako pazi6 forma
vpro4em ima edno lekarstvo-zinerid-mn pomaga

music_pirate
08-28-2007, 08:20
eй snow__queen. отидох до аптеката и им казха сяра за пиене и вазелин в тубичка .... та сега имам некво жълто пакетче на което пише сяра на прах и е 50 гр. А възелина е в тубичка и е 40 г ... Айде ся кязжаи кви бъркочи да прая :-D по колко да слагам :-k

Enchantress
08-28-2007, 10:32
Ми незнам кво да ти кажа.П :? итай в някоя аптека,поне аз така правя.В момента ползвам Зинерит,действа(поне при мен).

_crazy_baby_
09-13-2007, 11:38
eй snow__queen. отидох до аптеката и им казха сяра за пиене и вазелин в тубичка .... та сега имам некво жълто пакетче на което пише сяра на прах и е 50 гр. А възелина е в тубичка и е 40 г ... Айде ся кязжаи кви бъркочи да прая :-D по колко да слагам :-k
kolko pari ti izleze i dvete

snow__queen
09-13-2007, 12:19
Ей,много прощавай за късния отговор,ама бях в Испания и не съм се занимавала с форума :).Значи взимаш бурканче или каквото искаш,кутийка,слагаш възелина ма де да знам колко аз на око го слагам :) например сложи три пълни лъжички възелин и една и половина сяра.В смисъл,ако слагаш 4 лъжички възелин слагаш 2 сяра,сярата да е на половината на възелина ;)

zvezdichkaaa
09-21-2007, 11:01
Тва найстина ли помага я кажете,ако някой друг е пробвал,а и след колко време би трябвало да има резултат? :-)

Sweetlove1990
09-21-2007, 13:25
Най-добре отиди на дерматолог. Там хем ще ти кажат какво да вземеш, ще те ориентират в цени и ще си сигурна, че продукта е съобразен с кожата ти и няма да ти навреди...те за това са тия лекари :)

lookatme
09-22-2007, 17:44
офф,на мен ми звучи адски обедително,но... бе незнам при мен пъпките са много странни или са с гнойче(появяват ми се винаги преди/по време на мензис) ,или са както сега.едни такива...като пробваш да ги изтискаш първо излиза едно прозрчаничко и после кръв,и после...си е все едно в началото.и са точно в Т-зоната
преди такива пъпки ги оправях с Бочко,ама сега не става! :cry: ще пробвам със сярата и възелина и ще съобщя ефекта.а след колко дни се появява той?сори ако си го написала

Sweet__baby
09-22-2007, 19:31
ЗА ПЪПКИТЕ:

СИЛИЦИЛОВ СПИРТ И 7-8 КАПСУЛИ РАЗТВОРЕНИ В НЕГО ХЛОРНИТРОМИЦИН НА ПРАХ! РАЗБИВА СЕ ШИШЕНЦЕТО, ТОПИ СЕ ПАМУЧЕ И СЕ МАЖЕТЕ!!!! ПОМАГА МНОГО!!!

_crazy_baby_
09-30-2007, 21:09
e haide de kajete pomogna li tova s sqrata nqkoi probva li go ?????

drundrundrun
10-13-2007, 10:25
snow__queen, направих си кашичката. Даже сега съм с нея :) Ама тва все пак е вазелин и е яко мазно.....с кво да си го махна после като тръгна да се чистя?!?!?!?! :-k Ти с кво се почистваш преди да се намажеш и след това?!

coolgirl6969
10-13-2007, 14:49
Vzemi si acne out losion i krem.Pri men deistva

marina star
10-13-2007, 15:04
някой да даде съвет? някакво лекарство за пъпки

ima dostata4no lekari dermatolozi kato i kozmetici nie nqma ot kade da znaem kakvoo to4no e podhodq6to za tvoqt tip koja ne vsseki produkt deistva ednakvo na vsi4ki