.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Град
    L.A. \ Moscow

лекарсво за пъпки???

някой да даде съвет? някакво лекарство за пъпки
    Raise your fist!

Guest
    Аз ще ти предложа една бабина рецепта,която супер много помага Взимаш си сяра за пиене от аптеката и обикновен възелин и в кутийка от крем или в каквото искаш замесваш ,например на половин тубичка възелин,една лъжичка сяра,и го разбъркваш докато стане гладка смес,после нанасяш върху пъпките и седиш така,нз колко време,аз го правя докато съм си вкъщи Лошото е,че сярата малко гадно мирише,но повярвай ми много помага Аз тренирам баскетбол и съотборничките ми се смееха на лагерите,а сега всички го използват.Успех,надявам се да съм помогнала

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    това бях аз

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Skinoren, Acne out, Zineryt
    moq nevinnost i greh.....

Всяка кожа е различна ,на мене много не ми помогна Zeneryt
    И си останах на Acne Out което доста помага от 3 месеца съм с него и съм доста доволен.

Супер фен
    Аз съм доволна от Скинорен
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Зинерит,но не е сигурно дали на теб ще ти помогне...

Град
    Между Рая и Ада
    Всеки тип кожа си е различно,аз например от зинерит се обривам...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    Всеки тип кожа си е различно,аз например от зинерит се обривам...
    I az bqh taka.

Mnogo neshta mogat da se preporychat,no dali sa za tvoq tip koja ne mojem da ti kajem.
    Mojesh da probvash Skinoren.Dosta pomaga,no ot lichen opit kazvam,che ne e za chuvstvitelna koja.Acne out e dobro kremche.
    Redovno pochistvai liceto si.Pravi si maski ot huma.
    Eto edna maska,koqto sashto adski mnogo pomaga i izbelva:krem Karo se smesva s malko sok ot limon i edna chaena lajichka soda.Razbyrkva se,dokato se poluchi hubava kasha.Smesta se nanasq na cqloto lice i se izmiva s hladka voda sled 20 min.Sigurna sam che shte pomogne.

I da ne zabravqme,che i hranata ima otrajenie.Pii poveche voda za prochistvane,qj poveche plodove i zelenchuci i namali sladkite neshta.

Nadqvam se da sam bila ot polza.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

проблемна
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз ще ти предложа една бабина рецепта,която супер много помага Взимаш си сяра за пиене от аптеката и обикновен възелин и в кутийка от крем или в каквото искаш замесваш ,например на половин тубичка възелин,една лъжичка сяра,и го разбъркваш докато стане гладка смес,после нанасяш върху пъпките и седиш така,нз колко време,аз го правя докато съм си вкъщи Лошото е,че сярата малко гадно мирише,но повярвай ми много помага Аз тренирам баскетбол и съотборничките ми се смееха на лагерите,а сега всички го използват.Успех,надявам се да съм помогнала
    Хммм а какъв точно ваэелин? И найстина ли е добро действието? Сори ,че подрагам всичко под съмнение,но вече съм доста отчаяна
    Мс

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Eto edna maska,koqto sashto adski mnogo pomaga i izbelva:krem Karo se smesva s malko sok ot limon i edna chaena lajichka soda.Razbyrkva se,dokato se poluchi hubava kasha.Smesta se nanasq na cqloto lice i se izmiva s hladka voda sled 20 min.
    Иэвинявай,какво е това кремче Каро Эа пръв път го чувам.Дали може да се эамени с някое друго?Бочко? Или нэ....
    Благодаря ти

Guest
    Angliiska sol raztvorena vuv voda i pie6

Az sam mn dovolna ot Eucerin

Град
    Между Рая и Ада
    Цитирай Първоначално написано от проблемна
    Хммм а какъв точно ваэелин? И найстина ли е добро действието? Сори ,че подрагам всичко под съмнение,но вече съм доста отчаяна
    Мс
    ами много е добро поне според мен,аз и аз се бях отчаяла по едно време никога не съм имала много пъпки,но и една да имам ме подлудява и пробвах това и някъв уоу ефект.Имам една съотборничка с ужасно акне...третира се с това един месец и сега лицето и е супер,а иначе възелинът е обикновен възелин той се пордава на тубичка

Град
    Изгубено
    Nz kakvo da ti preporu4am ( vupreki 4e tuk vidqh dosta idei, sq i tqh 6te probvam) i az imam toq problem s pupkite ama moga da ti kaja NE SI KUPUVAI LEPTEN ili LEFTEN kvoto e tam ... tva ne stava na men ne mi pomogna izob6to, nz dali na nqkoi koito go e probval mu e pomognalo, no tova si e moeto mnenie

1 fr ima6e takuv problem i si kupi lepten i nqistina kojata i se opravi.moje da vi e malko sme6no(to i na men taka mi be6e) no posle rezultata e velik!!!

Град
    Между Рая и Ада
    http://s126.photobucket.com/albums/p...current=1g.jpg eto snimka i ne e obrabotvana s fotoshop da vidish kolko mi e izchisteno liceto sled terapiqta sus sqra

Град
    Изгубено
    Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    http://s126.photobucket.com/albums/p94/snow__queen/?action=view&current=1g.jpg eto snimka i ne e obrabotvana s fotoshop da vidish kolko mi e izchisteno liceto sled terapiqta sus sqra
    le le samo tova ne bqh probval .... doide mu reda

Guest
    snow__queen
    mn si krasiwa ne e po temata ama iskah da otbeleja,o4ite ti sa kato kladenci

Град
    Между Рая и Ада
    мерси на госта а по темата,ако пробвате това със сярата да кажете дали ви действа ей

Guest
    vluneh se az

zzzzzzzz
    Guest
    iskam da popitam tova s vazelina i sqrata ima li nqkakvi strani4ni efekti smisal drazni li kojata ima li za4ervqvane ili lu6tene ili ne6to takova poneje sa napateh na takiva ne6ta i mi e 4uvstvitelna kojata

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Eto edna maska,koqto sashto adski mnogo pomaga i izbelva:krem Karo se smesva s malko sok ot limon i edna chaena lajichka soda.Razbyrkva se,dokato se poluchi hubava kasha.Smesta se nanasq na cqloto lice i se izmiva s hladka voda sled 20 min.
    Иэвинявай,какво е това кремче Каро Эа пръв път го чувам.Дали може да се эамени с някое друго?Бочко? Или нэ....
    Благодаря ти
    Tova e krem za brysnene.Namerih tazi recepta i vav vestnik i vav kniga.Izklu4itelno mnogo mi pomogna i ne samo na men. Uspeh
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Между Рая и Ада
    Цитирай Първоначално написано от zzzzzzzz
    iskam da popitam tova s vazelina i sqrata ima li nqkakvi strani4ni efekti smisal drazni li kojata ima li za4ervqvane ili lu6tene ili ne6to takova poneje sa napateh na takiva ne6ta i mi e 4uvstvitelna kojata
    никакви странични ефекти няма......ама все пак говорим за сяра за пиене то става като крем никакви странични ефекти няма спокойно

krem

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си