- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лекарсво за пъпки???
някой да даде съвет? някакво лекарство за пъпки
Raise your fist!
Аз ще ти предложа една бабина рецепта,която супер много помагаВзимаш си сяра за пиене от аптеката и обикновен възелин и в кутийка от крем или в каквото искаш замесваш ,например на половин тубичка възелин,една лъжичка сяра,и го разбъркваш докато стане гладка смес,после нанасяш върху пъпките и седиш така,нз колко време,аз го правя докато съм си вкъщи
Лошото е,че сярата малко гадно мирише,но повярвай ми много помага
Аз тренирам баскетбол и съотборничките ми се смееха на лагерите,а сега всички го използват.Успех,надявам се да съм помогнала
![]()
![]()
Skinoren, Acne out, Zineryt
moq nevinnost i greh.....
Всяка кожа е различна ,на мене много не ми помогна Zeneryt
И си останах на Acne Out което доста помагаот 3 месеца съм с него и съм доста доволен.
Аз съм доволна от Скинорен![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Зинерит,но не е сигурно дали на теб ще ти помогне...![]()
Всеки тип кожа си е различно,аз например от зинерит се обривам...
I az bqh taka.Първоначално написано от snow__queen
Mnogo neshta mogat da se preporychat,no dali sa za tvoq tip koja ne mojem da ti kajem.
Mojesh da probvash Skinoren.Dosta pomaga,no ot lichen opit kazvam,che ne e za chuvstvitelna koja.Acne out e dobro kremche.
Redovno pochistvai liceto si.Pravi si maski ot huma.
Eto edna maska,koqto sashto adski mnogo pomaga i izbelva:krem Karo se smesva s malko sok ot limon i edna chaena lajichka soda.Razbyrkva se,dokato se poluchi hubava kasha.Smesta se nanasq na cqloto lice i se izmiva s hladka voda sled 20 min.Sigurna sam che shte pomogne.
I da ne zabravqme,che i hranata ima otrajenie.Pii poveche voda za prochistvane,qj poveche plodove i zelenchuci i namali sladkite neshta.
Nadqvam se da sam bila ot polza.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хммм а какъв точно ваэелин?Първоначално написано от Анонимко
И найстина ли е добро действието? Сори ,че подрагам всичко под съмнение,но вече съм доста отчаяна
![]()
Мс
Иэвинявай,какво е това кремче КароПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Эа пръв път го чувам.Дали може да се эамени с някое друго?Бочко? Или нэ....
Благодаря ти![]()
Angliiska sol raztvorena vuv voda i pie6
Az sam mn dovolna ot Eucerin![]()
ами много е добро поне според мен,аз и аз се бях отчаяла по едно време никога не съм имала много пъпки,но и една да имам ме подлудява и пробвах това и някъв уоу ефект.Имам една съотборничка с ужасно акне...третира се с това един месец и сега лицето и е супер,а иначе възелинът е обикновен възелин той се пордава на тубичкаПървоначално написано от проблемна
![]()
Nz kakvo da ti preporu4am ( vupreki 4e tuk vidqh dosta idei, sq i tqh 6te probvam) i az imam toq problem s pupkite ama moga da ti kaja NE SI KUPUVAI LEPTEN ili LEFTEN kvoto e tam ... tva ne stava na men ne mi pomogna izob6to, nz dali na nqkoi koito go e probval mu e pomognalo, no tova si e moeto mnenie
1 fr ima6e takuv problem i si kupi lepten i nqistina kojata i se opravi.moje da vi e malko sme6no(to i na men taka mi be6e) no posle rezultata e velik!!!
http://s126.photobucket.com/albums/p...current=1g.jpg eto snimka i ne e obrabotvana s fotoshop da vidish kolko mi e izchisteno liceto sled terapiqta sus sqra
le le samo tova ne bqh probval .... doide mu redaПървоначално написано от snow__queen
![]()
snow__queen
mn si krasiwa ne e po temata ama iskah da otbeleja,o4ite ti sa kato kladenci![]()
мерси на гостаа по темата,ако пробвате това със сярата да кажете дали ви действа ей
![]()
vluneh se az
iskam da popitam tova s vazelina i sqrata ima li nqkakvi strani4ni efekti smisal drazni li kojata ima li za4ervqvane ili lu6tene ili ne6to takova poneje sa napateh na takiva ne6ta i mi e 4uvstvitelna kojata
Tova e krem za brysnene.Namerih tazi recepta i vav vestnik i vav kniga.Izklu4itelno mnogo mi pomogna i ne samo na men.Първоначално написано от Анонимко
Uspeh
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
никакви странични ефекти няма......ама все пак говорим за сяра за пиенеПървоначално написано от zzzzzzzz
то става като крем никакви странични ефекти няма спокойно
krem![]()