PDA

View Full Version : IskAM SAVET

07-20-2007, 13:41
Zna4i istoriqta e slednata imah si priqtel do minalata sedmica v kompaniqta ni ima edno mom4e koeto i to si imashe priqtelka do minalata sedmica, ot ogava toi po4na da mi zvani drugi sami mi kazvali 4e kazval 4e me haresva i az imam nqkvi 4ustva kam nego ma oshte ne sam se osaznala ot minalata mi vrazka i nz kakvo da pravq. I oi go e strah da mi priznae 4e me haresva i 4aka az da napravq parvaa kra4ka, ma i az taka i men me e strah i 4akam nego toi da napravi parvatta kra4ka. DAITE SAVET PLS :)

Valento
07-20-2007, 13:50
Ми гледай сега..от какво те е страх?Него го разбирам защото когато кажеме на момиче такова нещо те но забиват по няколко шамарчета и затова ни е срам,страх...а теб не мога да те разбера,не си се осъзнала от миналата връзка,какво има да се осъзнаваш,оставати да направиш крачката към него!!!!Но без обиди цинзми и други!!!!Успех \:D/

07-20-2007, 14:09
Sprieteli se s nego no po-dobre ne zapo4vaite vryzka dokato i dvamata ne ste napylno sigurni pogovorete za tova kogato si gotova

07-20-2007, 14:29
Първо трябва да си сигурна,че нямаш чувства към бившето си гадже.Много неприятно би било за новото момче да го зарежеш,защото ти липсва бившият.
Ако си сигурна,че вече всичко е приключило между теб и досегашното ти гадже,опитай да се опознаете повече с другото момче.Излизайте по-често сами и ходете на различни места - кино, пицария, в парка и т.н. Постепенно ще разбереш дали момчето е човекът,когото търсиш.А и след като се опознаете,ще ви е по-лесно и на двамата и няма да е необходимо някой да прави първата крачка - тя ще дойде от само себе си (първата целувка например).Успех!

vex9060
07-20-2007, 14:29
ataka pochnete ot nai dolna tochka - priqtelstvoto i to s techenie na vremeto shte se razviqt neshtata, pak shtom e sramejliv napravi parvata krachka i posei plamaka na lubovta mu vas pak vremeto shte pokaje.!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

maybelline
07-20-2007, 14:30
Първо трябва да си сигурна,че нямаш чувства към бившето си гадже.Много неприятно би било за новото момче да го зарежеш,защото ти липсва бившият.
Ако си сигурна,че вече всичко е приключило между теб и досегашното ти гадже,опитай да се опознаете повече с другото момче.Излизайте по-често сами и ходете на различни места - кино, пицария, в парка и т.н. Постепенно ще разбереш дали момчето е човекът,когото търсиш.А и след като се опознаете,ще ви е по-лесно и на двамата и няма да е необходимо някой да прави първата крачка - тя ще дойде от само себе си (първата целувка например).Успех!

Това бях аз,забравих да се регна ;)

cashmere
07-20-2007, 14:35
kogato se uveri6 4e i ti go haresva6 davai :smt023

fantasigirl
07-20-2007, 18:07
Poznata mi e tazi situaciq.No vse pak nqkoi trqbva da napravi ne6to.Ako si sigurna v tova 4e go haresva6 preodolei srama si i deistvai!Uspeh!!! :)

Sarabi
07-20-2007, 20:28
Понякога като започнеш от приятелство е трудно да минеш към по- друго... защото знаеш, че рано или къцно ще изгубиш това, което си спечелил докато се "сприятеляваш"... а понякога един приятел за винаги е много по- ценен от връзка за някакъв си период...
Личен опит :?
Действай, няма какво да изгубиш, стига да си сигурна, че си готова да минеш на абсолютно нов човек, характер, поведение, поглед над живота, вкус, желания, мечти.
:-)

sexy_for_you
07-20-2007, 20:30

Напълно съм съгласна.Ясно и точно.УСПЕХ!