View Full Version : IskAM SAVET
Zna4i istoriqta e slednata imah si priqtel do minalata sedmica v kompaniqta ni ima edno mom4e koeto i to si imashe priqtelka do minalata sedmica, ot ogava toi po4na da mi zvani drugi sami mi kazvali 4e kazval 4e me haresva i az imam nqkvi 4ustva kam nego ma oshte ne sam se osaznala ot minalata mi vrazka i nz kakvo da pravq. I oi go e strah da mi priznae 4e me haresva i 4aka az da napravq parvaa kra4ka, ma i az taka i men me e strah i 4akam nego toi da napravi parvatta kra4ka. DAITE SAVET PLS :)
Ми гледай сега..от какво те е страх?Него го разбирам защото когато кажеме на момиче такова нещо те но забиват по няколко шамарчета и затова ни е срам,страх...а теб не мога да те разбера,не си се осъзнала от миналата връзка,какво има да се осъзнаваш,оставати да направиш крачката към него!!!!Но без обиди цинзми и други!!!!Успех \:D/
Sprieteli se s nego no po-dobre ne zapo4vaite vryzka dokato i dvamata ne ste napylno sigurni pogovorete za tova kogato si gotova
Първо трябва да си сигурна,че нямаш чувства към бившето си гадже.Много неприятно би било за новото момче да го зарежеш,защото ти липсва бившият.
Ако си сигурна,че вече всичко е приключило между теб и досегашното ти гадже,опитай да се опознаете повече с другото момче.Излизайте по-често сами и ходете на различни места - кино, пицария, в парка и т.н. Постепенно ще разбереш дали момчето е човекът,когото търсиш.А и след като се опознаете,ще ви е по-лесно и на двамата и няма да е необходимо някой да прави първата крачка - тя ще дойде от само себе си (първата целувка например).Успех!
ataka pochnete ot nai dolna tochka - priqtelstvoto i to s techenie na vremeto shte se razviqt neshtata, pak shtom e sramejliv napravi parvata krachka i posei plamaka na lubovta mu vas pak vremeto shte pokaje.!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
maybelline
07-20-2007, 14:30
Първо трябва да си сигурна,че нямаш чувства към бившето си гадже.Много неприятно би било за новото момче да го зарежеш,защото ти липсва бившият.
Ако си сигурна,че вече всичко е приключило между теб и досегашното ти гадже,опитай да се опознаете повече с другото момче.Излизайте по-често сами и ходете на различни места - кино, пицария, в парка и т.н. Постепенно ще разбереш дали момчето е човекът,когото търсиш.А и след като се опознаете,ще ви е по-лесно и на двамата и няма да е необходимо някой да прави първата крачка - тя ще дойде от само себе си (първата целувка например).Успех!
Това бях аз,забравих да се регна ;)
cashmere
07-20-2007, 14:35
kogato se uveri6 4e i ti go haresva6 davai :smt023
fantasigirl
07-20-2007, 18:07
Poznata mi e tazi situaciq.No vse pak nqkoi trqbva da napravi ne6to.Ako si sigurna v tova 4e go haresva6 preodolei srama si i deistvai!Uspeh!!! :)
Понякога като започнеш от приятелство е трудно да минеш към по- друго... защото знаеш, че рано или къцно ще изгубиш това, което си спечелил докато се "сприятеляваш"... а понякога един приятел за винаги е много по- ценен от връзка за някакъв си период...
Личен опит :?
Действай, няма какво да изгубиш, стига да си сигурна, че си готова да минеш на абсолютно нов човек, характер, поведение, поглед над живота, вкус, желания, мечти.
:-)
sexy_for_you
07-20-2007, 20:30
Напълно съм съгласна.Ясно и точно.УСПЕХ!