Влез

View Full Version : Moderated:Какво искат момчетата от момичетата?

07-22-2007, 10:28
taka vie mom4eta kakvo o4akvate ot nas momi4etata i kakvi momi4eta haresvata kakvi 4erti gledate ? molq 4akam burzi otgovori :smt017

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!

sexa_na_kompleksa
07-22-2007, 10:34
Въпросът ти е много относителен.Едни мъже харесват отворени,с големи цици и задници,повръхностни ... А пък други - по-затворени,мили,интелигентн и ...
Иначе всички момчета отначало гледат циците и задника,но не всички се хващат с момичета,които имат добри форми.Някои търсят и от втория тип момичета ...

07-22-2007, 10:34
pls; iskam otgovori molq vi se :smt005 :-s =P~

07-22-2007, 10:36
a kuv e 2toriq tip momi4eta .....? i koe e po gledano dekolteto ili zadnika a ako si super gotina i seksi za nego razmera na cicite 6te e ot zna4enie li??????????????

07-22-2007, 10:37
Имам приятели на принципа: "Приятелката ми е грозна зада знам, че винаги ще бъде до мен и че никой друг няма да я иска"

Бахти Пеньо е по хубав от тях ...

sexa_na_kompleksa
07-22-2007, 10:40
a kuv e 2toriq tip momi4eta .....?

Втория тип са по-затворени,мили,интелигентн и ...

i koe e po gledano dekolteto ili zadnika

И двете много ги гледат ....

a ako si super gotina i seksi za nego razmera na cicite 6te e ot zna4enie li??????????????

Зависи от самото момче и чувствата му към теб.Ако е с теб само заради секса,това може и да е проблем,но ако изпитва някви истински чувства към теб,съмнявам се това да му е проблем

Mitizaro
07-22-2007, 10:43
Айде бе вие колко теми ше прайте? --->> http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=113991&postdays=0&postorder=asc&start=0

Да бях мод тука кви звездици щяхте да видите...Аре моля ви се, стига всеки новодошъл и превзел се вече да сипе наред.Проверявайте малко преди тва.

MODs - clean up please :smt011

Valento
07-22-2007, 11:29
a kuv e 2toriq tip momi4eta .....? i koe e po gledano dekolteto ili zadnika a ako si super gotina i seksi za nego razmera na cicite 6te e ot zna4enie li??????????????А пък други - по-затворени,мили,интелигентн и ...

playful_baby
07-28-2007, 18:12
taka vie mom4eta kakvo o4akvate ot nas momi4etata i kakvi momi4eta haresvata kakvi 4erti gledate ? molq 4akam burzi otgovori :smt017

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!

абе то някои момчета и сами нз какво искат а пък аз ли ще знам (момчета не се обиждайте същото важи и за момичетата :wink: )

`Just_Love`U
07-28-2007, 18:19
хаххаах на 1 място искат SEX , любовта и останалите неща са след това......

petel
07-28-2007, 18:44
Манекенка с две висши образования и наследница на милиони. Не е много, нали?

cashmere
07-28-2007, 18:58
hi4 ne e mn, ama vs takiva sa zaeti ot manekeni sas dve vis6i obrazovaniq, naslednici na milioni :smt005 :smt005 takova momi4e nqma pi4, ama ako popadne6 na mujkiq variant se obadi

mid_get
07-28-2007, 19:16
Има ли такъв индивид? :shock:
Иначе ще ви кажа какво искат, или може би по-точно каква идея има мъжката част от компанията ми - да завладеят света, в този ред на мисли, вероятно искат и ние да сме по-отстъпчиви, ама няма да стане :smt019 Ноу уей [-X :lol:

petel
07-28-2007, 20:12
hi4 ne e mn, ama vs takiva sa zaeti ot manekeni sas dve vis6i obrazovaniq, naslednici na milioni :smt005 :smt005 takova momi4e nqma pi4, ama ako popadne6 na mujkiq variant se obadi

Абе ако е достатъчно умна манекенката ще си намери някой нормален тип, а мъжете наследници, обикновено са достатъчно умни да не се женят:)

LGPz
07-28-2007, 20:24
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ВЪНШНОСТТА!!!

:---) :::

AliceSw
07-28-2007, 21:34

ако случайно се намери някоя такава, сигурно ще е лесбийка, въпреки че и 2 от тия 3-те няма да е толко лошо

ПП секс искат повечето, тук-таме някой заблуден романтик иска истинска любов, съчувствие и подкрепа

1921
07-28-2007, 21:52
искам мисс сят, цялата цици и крака...да пиеме бира заедно и д аможе да казва само "Да" и "Наздраве" :smt007

petel
07-28-2007, 21:58

ако случайно се намери някоя такава, сигурно ще е лесбийка, въпреки че и 2 от тия 3-те няма да е толко лошо

ПП секс искат повечето, тук-таме някой заблуден романтик иска истинска любов, съчувствие и подкрепа

Лесбийките обикновено са шантави феминистки, което мигновено им дели коефициента на интелигентност на 3, тоест нема как да имат две висши образования. Па и манекенка няма как да е, щото обикновено манекенките ги тъпче куцо и сакато, за да стигнат до подиумите.

08-08-2007, 18:58
и ти се изказа

bloodranger
08-08-2007, 19:06
искам мисс сят, цялата цици и крака...да пиеме бира заедно и д аможе да казва само "Да" и "Наздраве" :smt007
Kato q nameri6 q pusni na printera i mi prati edna i na mene :smt005

LO6IQ
08-08-2007, 19:38
Така.. една малко по свястна тема .
Значи :
Русокоса/Чернокоса , с сини очи , нормални стегнати цици , малко дупе , слабичка ,умна и интелигентна , нежни устни и лице ,много сладка, готина и секси , богатство не ми трябва . От въображението ми мога да си изградя подобие на идеален образ , но немога да го опиша .
http://img65.imageshack.us/img65/8956/hinatabyramyzp8.jpg

young_rich_famous
08-08-2007, 19:41
СЕКС :smt005

LO6IQ
08-08-2007, 19:42
Какво смешно виждаш в тази дума !? :-s

Мухамстер
08-08-2007, 19:44
Малко постоянство и неповърхностност.
Много момичета им липсва.
Иначе и красота може.

lunnoto_momi4e
08-09-2007, 08:13
Всички момчета искат едно и също - секс,секс и пак секс....

Vikitooo
08-09-2007, 08:17

I think so :roll:

sasha_90
08-09-2007, 11:41
За всяко момче е различно.Най-често искат-красавица,която да му пуска по много

gPa3HuTeJl
08-09-2007, 13:01
Има една поговорка : По дрехите посрещат, по ума изпращат..
Повечето момчета гледат п1рво и наблягат на в1ншния вид... след което гледат умствения багаж на момичето.. но малко са хубавите умни момичета..

хм...какво искат момчетата от момичетата : оФ труден в1прос... главно секс... па другото... пак секс .... и бедна си фантазия не'ам от ДРУго.... освен секс... AHXhaXhaHXahh

bal4i6ka_perla
06-26-2008, 13:43

Stranno, za6toto wsi4ki mom4eta se interesuwat ot twa :? :(

ss
06-26-2008, 13:58
Аз съм искам едни неща и никога не съм се двоумял!
Да ме обича!
Да ме разбира!
Да ме уважава!
Да ме подкрепя!
Да ми вярва!
Хм умниците искайте секс,но секса колко време трае 20-30мин?Дали е вечен?Има много по важни неща...(да старомоден и кинсервативен съм,може да имате др предства ви за това)

bal4i6ka_perla
06-30-2008, 20:24
Да ме обича!
Да ме разбира!
Да ме уважава!
Да ме подкрепя!
Да ми вярва!
Хм умниците искайте секс,но секса колко време трае 20-30мин?Дали е вечен?Има много по важни неща...(да старомоден и кинсервативен съм,може да имате др предства ви за това)

az te podkrepqm ;) brawo qwno imalo swestni hora na toq swqt :grin:

kuklichka_bg
06-30-2008, 21:55

xaxaxa to4no xaxaxaxa

Chess
06-30-2008, 21:59
Да бъде инат...

w0sh
06-30-2008, 22:09
Да не е кретен, което очевидно не се отнася за момичето извадило темата от дълбините на тийнпроблем, което значи,че е чела половинта теми.
Пък и балчишка перла ми напомня на нещо дебело.

muhlqsal_4orap
06-30-2008, 22:38
Да не е кретен, което очевидно не се отнася за момичето извадило темата от дълбините на тийнпроблемАз ако бръкна дали ше намеря изгубеното леприконско злато О.о

jghgh
07-01-2008, 07:22
бОе помИлуй е

начетох се на поне 2 страници, в които повтаряте заучени фрази "те искат само секс" .. мда мъжете са друга порода от нас, ама не са такива животни...
вземете си купете една книга "Тайните за мъжа, която всяка жена трябва да знае" на Барбара Де Анджелис (аз съм почти до средата), много интересна книга за '91 година е била бестселър но1, и наистина е невероятна всичко си е вярно...
та така, прочетете я, има какво да се научи..

не гледат само формите и е факт, че просто харесват гърди, независимо дали са големи или малки. просто да не са отпуснати ;)
те се заглеждат главно по форми но не от простотия, така са си устрояни, така че винаги бъдете сресани, приветливи и т.н.
трудно е някой да те забележи ако си несресана, неприветлива, нарочно се оставяш на съдбата и не се поддържаш...
но като се замислим, и ние сме така
аз може да не се кефя на фешънчета, но ми прави впечатление когато едно момче е поддържано, а не се е оставило да се запусне...

не знам изхвърчаха ми мислите от главата, но това че ни е трудно да разбираме момчетата, поради огромните ни разлики не значи че не можем да живеем заедно и да градим връзки, и поне трябва да се опитваме да ги разбираме ;) и най-вече - не са животни ... може и да има изключения, ама недейте така предубедено да подхождате "м те само секс искат кво друго" .. опитайте се да поговорите с някое момче и да го разберете, а ен като ви сваля да си мислите "о боже гледа в деколтето ми!"
ми да гледа, за тях е НОРМАЛНО да се впечатляват от форми но тва не значи че само тва гледат.. не ги подценявайте (:

и си купете книгата :grin:

besnicataa
07-01-2008, 07:25
СЕКС И ЕДИНСТВЕНО СЕКС КО ДА ГИ РАЙ6 :o

I_Know
07-01-2008, 07:31
Мен ако питате тука трябва да се иска отговор само от мъжката аудитория, защото надали има толкова смела жена за да каже какво се върти в главата на мъжа 8) 8) 8)

naftalin
07-01-2008, 07:40
hmmm mi trqbva da e spokoina do6a :D awe znam li da ne pravi problemi kogato pak si se napil s parite koito si spestil za da si opravi6 motor1t awe trqbva da e pe4en 4ovek i da ne e kat "bidon"

AddictedToTrance
07-01-2008, 08:42
Има една поговорка : По дрехите посрещат, по ума изпращат
Ми... я ми кажи как ще и гледам умствения багаж преди да се запозная с нея, много ясно, че ще гледам въшноста...
Мъжете не искат само секс/ секс / секс както повечето патки се изказаха, това, че ви ползват само за секс/ секс / секс.... това вече е друга тема....
Аз например гледам красотата но и чуството за хумор,ии... не става дума за красотата просто да ми е приятно в нейната компания, на да ли ще ви е приятно с някой който не ви допада да се разхождате из центара на града например... а и като казах чуство за хумор, нека си е хубава ама като ме гледа тъпо... аииииии изчезвам

SiegHeil
07-01-2008, 08:52
Цици ^^ :oops:

soul1199
07-01-2008, 08:57
ima nqkoi ,koito iskat samo sex i drygi,koito ne iskat,no pak poly4avat :shock:

soul1199
07-01-2008, 08:57
Да ме обича!
Да ме разбира!
Да ме уважава!
Да ме подкрепя!
Да ми вярва!
Хм умниците искайте секс,но секса колко време трае 20-30мин?Дали е вечен?Има много по важни неща...(да старомоден и кинсервативен съм,може да имате др предства ви за това)tvae to4niq 4ovek,bravo! :)

SiegHeil
07-01-2008, 09:35
Да ме обича!
Да ме разбира!
Да ме уважава!
Да ме подкрепя!
Да ми вярва!
А цици няма ли да има бе ? :( :-o

Al3ksandra
07-01-2008, 09:59
Има една поговорка : По дрехите посрещат, по ума изпращат..
Повечето момчета гледат п1рво и наблягат на в1ншния вид... след което гледат умствения багаж на момичето.. но малко са хубавите умни момичета..

Съгласна съм с теб. А и да добавя ако има умни и красиви момичета, то повечето от тях са заети вече ;) Кой би изпуснал една красива умна девойка? ;)

Мен ако питате тука трябва да се иска отговор само от мъжката аудитория, защото надали има толкова смела жена за да каже какво се върти в главата на мъжа 8) 8) 8)

Искам да отговоря и на това... Доколкото съм имала приятели момчета, съм разбрала едно.. Макар момчетата да търсят секс, което си е точно така, много дълбоко в сърцата си те искат и момиче което да го обича и разбира такива каквито са... защото те знаят че не могат без нас... самотата убива.. но и ние знаем че не можем без тях и за това ги търсим, било то под предлог приятелска връзка, било то за секса или кой знае за какво... А и хора замислете се ако всички момчета искаха само секс от момичетата, щяхме ли ние да съществуваме? Нашите родители само секс ли са искали и защо ако са искали само секс са се оженили и са ни родили ? :shock:

Chess
07-01-2008, 11:06
Да ме обича!
Да ме разбира!
Да ме уважава!
Да ме подкрепя!
Да ми вярва!
А цици няма ли да има бе ? :( :-o

Това влиза в пакет "външност" ...
Човека пише за харектер :) .

w0sh
07-01-2008, 11:08
Боли ме бечура за характера. Аз няма да се женя за нея.

Chess
07-01-2008, 11:09
:lol: :lol: :lol:

BlueFace
07-01-2008, 20:01
Харесвам свестни момичета красиви,умни ,не пушачки и да не са курви!!! Първо ест гледам външността ,но ако характера е смотан не се занимавам!! И искам от момичето да ме обича и да не ми изневерява!

AddictedToTrance
07-01-2008, 20:09
Харесвам свестни момичета красиви,умни ,не пушачки и да не са курви!!! Първо ест гледам външността ,но ако характера е смотан не се занимавам!! И искам от момичето да ме обича и да не ми изневерява!
Аааа, стига уе пич, не си госпожичка да имаш претенции, каквото падне в капана това ще да е...

w0sh:
много точно го каза :lol:
твърде много му мислят, а и тая тема....

fc
07-02-2008, 00:53
Да ме обича!
Да ме разбира!
Да ме уважава!
Да ме подкрепя!
Да ми вярва!
Ко повече?Малко акъл :)
иначе бр бр

SiegHeil
07-03-2008, 00:46

Споко, тоя е педерас 8-)

5StaR
07-03-2008, 02:12

toq bechur deto vse go navira6 :P

jghgh
07-03-2008, 06:50

Споко, тоя е педерас 8-)

Според мен не е педерасТ. Просто се прави на много свестен. Че аз мога да му бутна някое доста лошо изглеждащо момиче с англеска душа, да видим дали ще се навие дори да я опознае.
Тъжно, но факт. :( На по-грозничките не им върви. За любовта трябват и флуиди, трябва и физ. привличане.. поне малко.

_flirt
07-10-2008, 06:28
emi trqbva da e hubava ama ne nqkfa besna perverzna 4algarka ami nqkfo po normalno momi4e spokoino i umno , 6oto az sum mn 6a6av ta da me uspokoqva ima6e edna ot moq klas to4no takava ama ne stana rabotata a o6te mn q haresvam ! (raspraaa ne si padam po futbolisti - bili kurvari :( :( :(

jghgh
07-10-2008, 08:03
emi trqbva da e hubava ama ne nqkfa besna perverzna 4algarka ami nqkfo po normalno momi4e spokoino i umno , 6oto az sum mn 6a6av ta da me uspokoqva ima6e edna ot moq klas to4no takava ama ne stana rabotata a o6te mn q haresvam ! (raspraaa ne si padam po futbolisti - bili kurvari :( :( :(

извинявай кво разбираш под "шашав"? и за какво успокоение си говорим, бързо ли се разстройваш или напротив твърде си буен и да те укротяват? :D

_flirt
07-10-2008, 10:09
Пуснато на: Чет Юли 10, 2008 11:03 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

_flirt написа:
emi trqbva da e hubava ama ne nqkfa besna perverzna 4algarka ami nqkfo po normalno momi4e spokoino i umno , 6oto az sum mn 6a6av ta da me uspokoqva ima6e edna ot moq klas to4no takava ama ne stana rabotata a o6te mn q haresvam ! (raspraaa ne si padam po futbolisti - bili kurvari

извинявай кво разбираш под "шашав"? и за какво успокоение си говорим, бързо ли се разстройваш или напротив твърде си буен и да те укротяват?

emi bate lud sum ... ne mi haresvat ludi momi4eta po sdurjani prosto po kulturni ne kato mene ludi

xxXroshawkaXxx
07-10-2008, 11:56
хаххаах на 1 място искат SEX , любовта и останалите неща са след това......

не винаги, но повечето са така...разбира се всички искат СЕКС, но има и момчета, които не мислят само за това как да те вкарат в леглото....повечето все пак са от типа "дебна да ебна" :-o :) :)

jghgh
07-10-2008, 13:03
emi bate lud sum ... ne mi haresvat ludi momi4eta po sdurjani prosto po kulturni ne kato mene ludi

аха, ясно, търсиш противоположност на лудата ти натура

иначе аз съм момиче (:

_flirt
07-10-2008, 13:46
izvinqvam se :-P

bibeto15
07-11-2008, 09:55

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума! Pove4eto mom4eta haresvat nakontenite momi4eta,no drugi haresvat po-zemnite,zavisi ot mom4eto.Te o4akvat ot nas sex,dagi zabavlqva6 i d im ogajda6.

pepelq6kaaa
07-11-2008, 10:35
az sam momi4e ....ama mom4etata iskat SEXXXXXXXXXXXX :razz:

candy_girl4e
07-12-2008, 16:39
Зависи на кфи момчета попаднеш ;) да верно повечето искат секс но пък има и други за които тфа не е толкоз важно

bishop
07-12-2008, 17:18
нз дали ви направи впечатление, но темата е на 1 година...

по темата: всяко момче поглежда външния вид когато види момиче. от там нататък обаче има 2 пътя на развитие:
А)при момчето доминантен е тестостерона - момчето никога няма да види в това момиче повече от тва дето го е видяло в първия момент с очите си - външния вид. няма значение какъв ще е характера и колко ще е умна.
Б)при момчето доминантна е централната нервна система - момчето ще се постарае да опознае момичето. ако е тъпа като галош или е няква курвентия изобщо няма да губи време повече да се занимава с нея. ако е умна и свястна, външния вид и впечатлението което той е направил в първия момент вече няма да са от значение.

аз съм от тип Б).

П.П.: Забелязал съм един много интересен факт, вие момичетата харесвате повече момчета тип А) (дали пък не е защото е по лесно да изглеждаш добре, отколкото да си умна и с приятен характер...?). След което се оплаквате че само такива има... Не, просто такива търсите и следователно такива намирате. End of Story.

miss_asi
07-12-2008, 17:36
Много се чудя дали има такова същество?!Нз какво искат момчетата от нас като цяло но знам едно нещо което всичките искат-СЕКС!!!

jjjjjj6363
07-12-2008, 19:38
da e 4arovan s hubava usmifka tva e si4ko

ivakavlad
07-12-2008, 19:52
единственното от значение за мен е да има повече интелект от дърветата зад блока

play_life
07-15-2008, 19:04
Всяка момче с различен вкус така че !!! :) :shock:

play_life
07-15-2008, 19:05
Имах предвид Всяко :razz: :razz: :razz: :razz:

world_wide_mob_figga
07-15-2008, 21:33
az gledam purvo liceto i zadnika :D

mulgore
07-16-2008, 00:16
+1