Влез

View Full Version : Родителите ми

Трала-ла
07-22-2007, 18:06
Эдравейте.
Ами иэобщо не се раэбирам с родителите ми.Много ми е кофти,но нямам какво да направя.С майка ми почти всеки миг,който сме эаедно се караме.Тя е много педантична,държи на пйлен ред,а аэ явно не мога да и го дам.Старая се максимално,но тя е просто нечовешки стриктна.А и не само това и пречи,понякога имам чувството че само присъствието ми я драэни.А эа баща ми какво да кажа...още по-кофти ми е ,эащото той работи от сутрин до вечер и се виждаме само на вечеря.А и там эа 10-ина минутки.Аэ се опитвам да остана до края ,но ми е скуса-с него дори не си говорим-Авно няма эа какво :smt010 !Много ми е мъчно така.Сега ще ходя на море с майка ми,а баща ми ще дойде само да ни вэеме.Не энам как ще иэдържа,абе ужасна работа :smt010
Ами това ,сори че и аэ ви эанимавам
Все пак мерси

g071na7a
07-22-2007, 20:16
какво да направя аз като съм в дом за сираци и си нямам нито майчижа нито бащичка :( искам да плача много да плача

Qnchety
07-29-2007, 08:48
Ми кво да ти кажа. Се тряя да имате някви общи теми, така че намери все за нещо да говориш с родителите си. Гледай повечето пъти да им угаждаш, да имаш хубави оценки в училище...

_SilencE_
07-29-2007, 09:30
аз смятам, че може би си във трудна възраст. с течение на времето и натрупването на годинките ще започнеш все повече да намираш общ език с вашите. съзравянето и улягането ти като личност ще ви помогнат в отношенията, ще започвате постепенно да се интересуваш от нещата които ги вълнуват тях, да се стараеш посредством разговорите ви да откриваш полезна за теб информация... просто ти трябва време

MACETO__
07-29-2007, 09:45
Аз също не се разбирам много добре с нашите,но напоследак започнахме по-добре да се разрираме...незнам как стана

_`SoMeThInG_StRaNgE`_
07-29-2007, 11:13
аз смятам, че може би си във трудна възраст. с течение на времето и натрупването на годинките ще започнеш все повече да намираш общ език с вашите. съзравянето и улягането ти като личност ще ви помогнат в отношенията, ще започвате постепенно да се интересуваш от нещата които ги вълнуват тях, да се стараеш посредством разговорите ви да откриваш полезна за теб информация... просто ти трябва време

Съгласна съм! :wink:

malka_sladka i brotalna f
07-29-2007, 12:19
pffffffffff
mi taka e i az sam taka ama to e normalno.MOITA ISTORIQ E SU6TATA AMA NE SE KOSI TO ZARADI POBERTETA.6A MINE AZ RAVAH RAVAH I ZA KVO Q SI GLEDAI JIVOTA \:D/