View Full Version : Някаквo предложение?
Понеже искам да купя нещичко на приятелката ми...
но...единственния проблем е че не носи бижута...от сорта на пръстени синжирчета...гривни некфи такива...и това ме затруднява...
Тя се пада металка...и нз просто...много искам все нещичко... O:)
Та ако може някой да помогне...!??!
:P :P :P Мн Ще Съм Благодарен!!!
EternalSilence
07-28-2007, 19:08
метълка казваш, какво по-лесно? някое ново албумче на любима група? ;)
метълка казваш, какво по-лесно? някое ново албумче на любима група? ;)
Да, това е идея, добра идея. Само че, предполага се, че ако е супер фенка, вече се е снабдила с цялата дискография на любимците си... Друго? :smt017 Знам ли... Ти държиш ли задължително да е нещо материално?
mEtulka bez Grivni ,prusteni i sindjiri? :shock: :smt103 mnoo stranno ! MI kupi i da album ili nqkoq bluza s lubim izpulnitel ... hm trudni4ko e naistina!.. :smt017
еми..носи но металски...ам...не не събира албуми (всите дърпа от нета)но... е фенка на една от любимите ми групи "nightwish",но не съм чул да имат нов албум?!?!? :smt016
добре...може и да не е материално...
...опа токущо открих ама излиза чак септември! :|
Купи й Плейстейшън 3. Па ако не го иска ми пиши едно съобщение
:lol: :lol: :lol:
аре по сериозно... [-(
Купи й примерно некфи шипове....и лак и черен молив... все такиа неща кат за металките ;) а може и да не е материално...примерно...ако имаш достатъчно парични средства можеш да я заведеш на някое твое любимо или нейно място...или нещо такова... Успех!
ami 6tp ne i kupi6 nqkav qk korset :smt007 ili ne6to 4erno po-extravagantno (ako se kefi de) ;) az li4no mnogo 6te se zaradvam!uspeh!
korset :smt007
точно това преди няколко дни спомена че искала да си вземе!!!
но...се чудя...хах...проблема сега упира проблема в размера...или...нещо др...не съм запознат
:P
nqkoq bluza s lubim izpulnitel
Добра идея :-D
псттт :-D точно този беше... http://www.rivithead.com/product_info.php/products_id/1039.
какво мислите?
^_crazy_^
07-29-2007, 07:41
:-D moje6 napravo da i kupi6 kitara :mrgreen: samo da ima6 sredstva ako nqma6 nameri nqkoi fr da i napravi portret,opredleno 6e nabere6 to4ki
Spored men ako trqbva da podarqva na gadjeto si podaruk ne mislq 4e trea da e ne6to takova kato teniska na nqkva grupa ili ne6to podobno! Moje da vi se stori santimentalno, no az mnogo bih se zaradvala na edna plu6ena igra4ka! Tova da q zavede6 nakude su6to e mnogo dobra idea, stiga da ima6 nujnite sredstva...Aide yspeh :wink:
sexa_na_kompleksa
07-29-2007, 11:20
псттт :-D точно този беше... http://www.rivithead.com/product_info.php/products_id/1039.
какво мислите?
Яко е :smt007
А друга идейка е - ваша снимка в рамка :wink:
Wicked_Kid
07-29-2007, 11:26
какво мислите? На мен много ми хареса, а щом слуша Nightwish и на нея ще и хареса :-D
опиши горе-долу до каква степен изглежда "метълски"
иначе бих предложила колан с метлани плочки и същата гривна, поне аз на това бих се нарадвала
еми...как да ви го кажа...най-добре ще е корсета...защото тя си умира за него...а и знам че не е редно...може пак цвете или нещо друго колан гривна...как да го кажа според мен е некфо...нз предпочитам нещо което да ме помни завинаги хихи..
нз немога да го исмисля :( ще помисля над корсета :wink:
п.с. а някой случайно да знае на готик магазина сайта? ще съм му адски благодарен или адреса :P