PDA

View Full Version : Как да направя отново жива и здрава косата си???

iveto89
07-28-2007, 20:15
kosata mi e ujasno izto6tena,kapi,cufti,mn e suha i gruba dori pri dopir.... :cry: tova e taka,za6toto q boqdisvam,a nqma mn vreme da se grija za neq,neprekusnato q izpravqm i kudrq i rezultatite sa na lice.ako nqkoi znae ne6to ili e izpolzval nqkakuv preparat koito ima efekt,molq da pomogne O:)

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Tyra
07-28-2007, 20:34
ne6toto koeto 6te pomogne na kosata ti e da prestane6 da q uni6tojava6.Sega dori i da izpolzva6 nqkakvi produkti za zazdravqvane i tn te nqma da imat efect ako ne spre6 da q mori6. ina4e ima mnogo produkti kato zana4alo zapo4ni da polzva6 podghodq6t 6ampoan i maska(za izto6tena kosa)kupi si ampuli protiv kosopad .(prodavat se dnevna i no6tna i imat efect)i prosto q ostavi da si po4ine kosata ti .6te ti prepora4am za izpravqne i obem vmesto presa da izpolzva6 golemi rolki-nio vredi na kosata ,i stava mnogo qko :)

thirteen
07-28-2007, 21:28
Какъв цвят я боядисваш? Като за начало ще е добре да се подстрижеш поне малко! Намали пресите, машите и т.н.,, до минимум! А за препаратите има доста такива темички, разрови се малко:)!За ампулите ти казаха.. иди също на фризиор и поискай да ти направят масна баня ;) много добре действа, но не мога да ти кажа цената каква е..

_PuNk`PrInCeSs_
07-29-2007, 07:51
купи си "Пантесалмина"...много добре действа

sexa_na_kompleksa
07-29-2007, 10:35
Спри да я тртеираш,подстрижи я и потърси в аптеката специални продукти за изтощена коса и косопад.Също така можеш да си купиш и шампоан и/или балсам за суха коса.А ако пък толкова много искаш да се боядисваш,пробвай с кана - уж по - малко увреждала.

The_HappY_GiRl
07-29-2007, 10:48
kato za na4alo moje6 da spre6 malko s tretiraneto pone za prez lqtoto.moje sa6to taka da se podstrije6 malko za da mahne6 cafteja(ako ima takav).kupi si shampoan za suha kosa.az polzvam "GLISS" na Schwarzkopf i sam mn dovolna.ako iska6 probvai.sa6to taka 6te e hubavo ako predi presata izpolzva6 te4ni kristali za kosa.te sa mnogo efektivni.az polzvam i tqh :)

GaBiIi__
09-08-2007, 11:24
ami probvai maskata na avon za uvredena kosa ot neq kosata ti 6te e po meka i gladka :)))

tItEufFf
09-08-2007, 12:26
пробвай със зехтин..действа перфектн0о на косата :wink: Посъветвай се с фризьор

lilit_666
09-08-2007, 12:56
Спри да я тртеираш,подстрижи я и потърси в аптеката специални продукти за изтощена коса и косопад.Също така можеш да си купиш и шампоан и/или балсам за суха коса.А ако пък толкова много искаш да се боядисваш,пробвай с кана - уж по - малко увреждала.
+1-така поне докато се заздрави,а като видиш колко по-хубава е като здрава,няма да ти мине през ума да я изтощиш отново.

09-08-2007, 13:57
Ампули на Виши-мн са добри.

09-08-2007, 13:58
аз лично на такива маски нямам вяра.Земи си по-добре маска с костен мозък и плацента на миосотис.